🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 239
  • 466
  •   1
Отговори
# 210
Четене на любими книги, разходки с приятели и гледане на филми.

# 211
  • "Винаги прави това, което сърцето ти казва."
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
Разходка сред природата и каране на колело Mountain Bicyclist

# 212
Сън, разходки, време с любимите хора

# 213
За съжаление все по-малко, но опитвам се да практикувам йога, паля си ароматни свещи, слушам любима музика и се опитвам да се грижа за външният си вид, което ми помага да се обичам повече

# 214
  • София
Качествен сън, четене на книги, маски за лице..

# 215
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?
- Обичам да пия кафе на спокойствие и тишина , също така да плета и слушам музика🧘♀

# 216
  • В Космоса
Разходки сред природата, сън, релакс, музика и танци, книги, филми.

# 217
  • Варна
Във времето "за мен" обикновено гледам хубав филм с чаша вино и подхранваща маска за лице..  Joy

# 218
Разходки, четене на книги, кино/театър

# 219
Всеки ден на разходки с кучето. Това ми е вътрешно спокойствие и вечер пред телевизора си релаксирам със сериали 😀

# 220
- разходки сред природата
- тиха релаксираща музика, различни типове светлини и свещи, чаша вино и хубав филм/сериал.
- усамотявам се в спалнята с хубава книга.

# 221
Кагато се прибера от работа да си взема един пречистващ душ с аромат на бергамот.

# 222
Правя си музикотерапия - пускам си музика, която да ме успокои или така която да ме развесели, да потанцувам и да изпусна напрежението. Често си взимам и дълги, топли душове

# 223
Практикувам пилатес и йога, които много добре действат за физическо и ментално ниво.Обичам водата и често си правя вана със спа процедури.

# 224
Всичко е свързано с детето. Да отидем заедно на почивка, да го видя щастлив, как се учи да плува. Стига ми. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт