🩶 Обичай себе си: Пътят към вътрешното спокойствие

• 9 240
  • 466
  •   1
Отговори
# 225
  • Б
Слушане на любима музика. Да се разхождаме с децата и съпруга, някъде, просто сред природата.

# 226
Най-често топъл душ и най-различни продукти за освежаване, а при повече времи едни дълги разходки.

# 227
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Дълги разходки, следобеден сън, горещи вани, тиха вечер с книга в ръка.Гледането на сериали също ми действа успокояващо и разтоварващо.

# 228
Ставам сутрин рано за да имам малко повече време за себе си - закусвам и пия кафе на спокойствие, малко разтягане и йога… а вечер си отделям по около час за да чета книга.

# 229
  • на дъното
Още от събуждането си гледам да давам любов на своето тяло.
Започвам с благодарност към него❤️
А любимият ми ритуал е сутришният с чаша кафе и грижа към ръцете.Нанасям масло за нокти и мажа с крем ❤️ После се наслаждавам на кафето❤️

# 230
  • София
Хубава книга, достатъчно сън, разходка, народни танци Simple Smile

# 231
  • София
Разходки сред природата,  хубава книга.

# 232
Любимите ми ритуали включват - няколко пъти седмично да си "открадвам" поне половин час повече време за сън, слушане на любима музика и употреба на любими ястия. Обичам дългите разходки и приятните  занимяния навън със семейството.

# 233
Ежедневен ритуал за мен е слушаме на любима музика на път до и от работа.

# 234
  • Пловдив
Опитвам се да открадна малко повече време за сън през почивните дни. Доставям си удоволствие със срещи с приятели и театър.

# 235
Разходки,Спа процедури,Шоколад Simple Smile

# 236
Здравейте!
С дете на 1г и 3м всяка свободна минута е подарък за мен! Пускам си любимия сериал, слагам маска за лице, слагам си стъпалата във ваничка с топла вода и магнезиеви соли  или се къпя 🤣...

# 237
Какви лични ритуали практикувате, за да покажете любов към себе си и да се погрижите за вътрешното си спокойствие?

Стигнах до извода, че най-важното, за да покажа любов към себе си е да дам на тялото си сън и на душата си спокойствие.

# 238
Разхождам се сред природата

# 239
  • София
Сън, разходки, време с любимите хора и вкусна храна.

Общи условия

Активация на акаунт