Отговори
# 705
  • Яко в Матрицата...
https://www.instagram.com/mert.graphy/reel/DFz6i09IfW_/
Mert is going on a military service immediately after yalıçapkını is over.
На тия дето казват, че Мирай му е гадже, вяра нямам.

Много сте сладки. Все едно за първи път гледаме Феровите драми и как жените го използват. Половин втори сезон човекът не можа да повярва, че Пельо ще го излъже за детето. Хем наивен, хем нарцис, хем и аз не знам още какъв беше нашият Феро тогава. Чак ДНК тестът го удари в лицето... Тъпак Joy

# 706
Как да не обясни, Диче? Просто спести леко подробностите, да не шокира Дженгиз. Уж веднага се дръпнал, пък после добре, че Сейран отишла, че не се знае, знае ли се Joy Каквото видяхме - това разказа Феро, ама не му превъртя езика да го каже ачик. И върха на сладоледа - после как щели да се гледат в лицата със Суна Head Band Сега може демек, нема проблема.

# 707
Скрит текст:
Здравейте момичета.Изгледах епизода с бълг.субтитри.Превода не беше много добър,но се разбираше.Не съм го гледала с руски субтитри все още.Моето мнение е малко  по-различно за този епизод.Като идея и замисъл беше много добро.Това трябваше да бъде "очистващия" епизод.Но като изпълнение си беше трагедия и основната заслуга за това е отново на некадърните сценаристи.Общо взето,потресаващата игра на Афра и Мерт,добре режисираните сцени и не на последно място,операторска работа "спасиха" донякъде епизода.Но клишираните диалози и особено зле поднесената ни "изповед" на Ферит не успяха да предадат истинското преживяване на тази вина,нито да "избелят" образа.Добре,че все пак имаше ретроспекция.Ако и диалозите бяха добри и извън рамките на клишето сигурно щеше да се получи и тогава нямаше да спорим все още по въпроса,прощава ли се или не.За мен,все още си остава непонятен въпроса,защо Ферит обвини Сейран,че първо е изпратила сестра си и после уж е дошла случайно.Това съвсем се забрави и от фенове и от сценаристи.Може би само арабките го разбраха,защото при тях липсва сцената с целувката.Не споменавам сцената с камината,защото на нас ни бе показана само в трейлъра,но не и в епизода.Ако Ферит беше признал пред Сейран не само за Суна,но и за "разговорите" с другото си аз и бе поискал помощ и лечение веднага щях да простя.Може би и другите фенове.В случая май искаха да не злепоставят още повече Суна.Искаха и вълка да е сит,и агнето да е цяло,но го нямат тоя капацитет.Все още нямаме версията на самата Суна.Дали това не е "отворена вратичка" и отчитайки дали фандома е доволен от изповедта или не,чрез нейната версия съвсем да оневинят Ферит.Ако фандома е доволен сигурно няма да дълбаят повече и ще "заметат" всичко отново под килима,но ако недоволството продължава най-вероятно ще чуем и версията на Суна.Според мен,каквото и да напишат сценаристите,дори и напълно да "оневинят" Ферит,няма да е интересно както в сезон 1.Най-тъпото ще бъде ако наистина Ферит предложи брак на Сейран под падащи снежинки.Всичко,което до сега Ферит правеше за Сейран беше нестандартно и различно от другите сериали.С тия сценаристи няма начин как да се случат такива неща.Яко сме в клишето и яко предвидимо.

Те нека да падат дрехи и снежинки, пък клишираното ще го преживеем някак! smiley:

# 708
Как да не обясни, Диче? Просто спести леко подробностите, да не шокира Дженгиз. Уж веднага се дръпнал, пък после добре, че Сейран отишла, че не се знае, знае ли се Joy Каквото видяхме - това разказа Феро, ама не му превъртя езика да го каже ачик. И върха на сладоледа - после как щели да се гледат в лицата със Суна Head Band Сега може демек, нема проблема.
Аааа...Тццц...Не съм съгласна 😁😁.
Ние не видяхме никакво отблъскване. Ние гледахме едно,  Ферит друго обясни, та затова взех да се замислям.
Но пак да си кажа, че сме сезона на абсурдите 🤦‍♀️🤦‍♀️. Ферит го изкараха по-верен на каката, отколкото на Сейран 🤬🤬🤬...Протестирам!!! Що за глупост, извинете!

Свършиха ми лайковете 🤦‍♀️🤷‍♀️

# 709
Диче, не я отблъснал, той се отдръпнал. Така си и беше след първата целувка, после стана друго Stuck Out Tongue Winking Eye

# 710
Аааа Диче, пак отърва еднорозите.😄

# 711

🧿♾🤍🪬🧄

# 712
Диче, не я отблъснал, той се отдръпнал. Така си и беше след първата целувка, после стана друго Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, така е, отдръпнал се. Приемам забележката. Но той нищо не каза да й е налетял, като невидял 🤬🤬🤬...Айде бе, за 3 сезона Суна се оказа най-неустоимата 🤮🤮 Как пък не. Абсурд.

# 713
А това, ако не беше дошла Сейран...
Какво са правили, оцветявали с флумастери ли?

Нейсе, както обичаме да казваме тук, всеки може да вярва на каквото иска Stuck Out Tongue Winking Eye

# 714
Здравейте!
Аааааа, не е неустоима....и нейната не е лесна (Суна), да я целунат от съжаление, ми гадно е.

# 715
А това, ако не беше дошла Сейран...
Какво са правили, оцветявали с флумастери ли?
Еве,омазаха здраво всичко.Няма смисъл.Мен за арабките ми е дерт,как ги лишиха да се насладят на страстта на Феро.Толкоз усилия положиха да покажат сцената детайлно, в близък план,със забавен кадър та да не остане съмнение колко неустоима е Суна в момента.Тюххх!!!!!

# 716
Хора, от всички тези глупости в сценария едно нещо ми убягваше. Сега се сетих какво Simple Smile
Къде е на Кезъм бастуна? Нали беше изгубил крака и затова си взе бастун? Пак ли с някаква магия оздравя? Или по чудо му порасна нов крак?
Да си кажа и че ми липсва Едже. Тя май беше единственият близък човек на Сейран.
И още един въпрос- къде е пръстенът, който Сейфер нарисуваха заедно от сезон 1. Нали Ферит й подари готовия вариант в края на сезон 2. Мислех си, че ще го носи като някакъв спомен или че го пази някъде близо до нея.

# 717
Здравейте!
Аааааа, не е неустоима....и нейната не е лесна (Суна), да я целунат от съжаление, ми гадно е.
Ай, ай, ай...Сунааа...Ох, леле...Аз да я намеря, в капка вода ще я удавя! Безсъвестна!👿👿

# 718
Здравейте!
Ай, ай, ай...Сунааа...Ох, леле...Аз да я намеря, в капка вода ще я удавя! Безсъвестна!👿👿
Dichkata,никаква вода,слагаш я пред еднорога да я нарита здраво!

# 719
  • Яко в Матрицата...

Общи условия

Активация на акаунт