Добре е, че си отишла да те видят.
Днес като си пак там и е минало време ще могат по-обективно да видят какво се случва.
Аз също съм там от 14:30 на тонове, пиши ми ако имаш нужда от нещо на ЛС, докато съм в болницата мога да съдействам.
При раждане интервала на контракциите намалява. Ако са на различни интервали не знам каква е причината. Пиши на АГ да даде мнение и съвет какво да правиш.
Успех и пиши как си.
И се почна... боли си ме на 5-10 мин, мисля че падна тапата, защото имаше слуз розово-кафява, прозрачна също, но не като сопол...и при много силните болки ми тече и вода някаква, но не знам каква е.. болките са понякога на 3 мин, на 7, на 5, на 11... не знам... в 5 и 30 пих 2 но шпа, там ми позволиха, но май няма много ефект.
Така или иначе днес съм на тонове, но ще отида по-рано да искам и пак преглед, защото не знам какво е това... да, аз не държа на болка, но все пак менстеуални спазми на 5 мин не са приятни, някои са много силни, други не толкова, но всекимпът бълвам и секрет. Контракциите със сигурност ли са фиксирани и винаги намалят? А не един път на 5 мин после 8 после 3?

знаете ли дали после се продължава магнезия?