Раждане в Майчин дом - София (тема 11)

• 24 416
  • 362
  •   1
Отговори
# 360
Аз искам да попитам, ако аз и бащата сме с постоянен и настоящ адрес в София, актът за раждане се получава от общината по постоянния ни адрес, нали?

# 361
Свещичките ги има налични в аптеката на Софиямед на Г.М.Димитров. Поне така беше преди 2-3 месеца. Говорих с аптекаря защото никъде другаде ги няма и каза, че те си зареждат от тях регулярно. Дано да не са спрели вече

# 362
  • България
Скрит текст:
Здравейте , искам да попитам мамите,  които са раждали или ще раждат при доктор Ибрям Ибрям , имате ли негови координати? Каква ви е уговорката , ако раждането започне непланирано , да му се обадите или да му се обадят от болницата ?

Вчера бях на преглед при него , уговорихме се за раждане , но в еуфорията забравих да му поискам телефон за връзка с него . Звъннах в Фемиклиник и ми отговориха , че няма служебен телефон , ако има нещо да звъня в болницата и доста се притесних.  Много моля , ако някой има връзка с него да ми изпрати на лично 🙏🥰

Аз раждах при него секцио, но за жалост и аз като вас забравих да го питам за телефон. Може да се обадите в Майчин дом и да питате или поне да му предадат.

Иначе аз съм доволна от него, въпреки че аз съм доста притеснителна. Бях си забравила инсулина в стаята преди раждането и едната сестра му го предаде и той се шегуваше с мен. Та влезнах сравнително спокойна. Имам здраво момченце и се възстанових от операцията.

Успех! Спокойно и всичко ще се нареди!

Общи условия

Активация на акаунт