Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 47 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
monii, това е препарата

# 721
  • Под Слънцето
Точно този е! Взех го малко мнително. Доста по-евтин .. и хич не очаквах да се справи , но се случи. Смятам да запася с 3-4 бройки..

# 722
Denkmit имат ли хубав препарат за инокс, който да чисти добре като Pulirapid? Или да си заложа на сигурното?

# 723
Благодаря, много!
Непременно ще си взема, че имам нужда от такъв препарат.
С цветоулавящите кърпички на Денкмит ще се запася, също прах за бяло и цветно, таблетки за миялната, неутрализатор за миризми.

# 724
Някой с мнение за този ароматизатор?

# 725
  • пустинята Гоби
Жълтият препарат и аз го харесвам.

Най-после полезен талон, дано не забравя за лайфа, разчитам на вас между другото, редовно влизам след като отворя темата!

# 726
Може ли да попитам кой е неутрализатора на миризми?

# 727
# 728
На мен не ми допадна този неутрализатор за миризми. Има много неприятен сладникав аромат, от който ми се повръща. Очаквах на нещо свежо да ухае.

# 729
А дали би се справил с миризма от готвене този спрей? Предполагам че повечето го вземат за тоалетни и от сорта, но пък все някой ще е пробвал и след готвене, надявам се.

# 730
А дали би се справил с миризма от готвене този спрей? Предполагам че повечето го вземат за тоалетни и от сорта, но пък все някой ще е пробвал и след готвене, надявам се.
В момента съм бременна начална фаза и ми се гади от всичко, от цветя до готвено.. помага. Кандидат свекървата реши да пържи риба и се сетих за спрея, защото иначе щях да избягам, помогна без нещастни случаи🤌🏻

# 731
Супер, много благодаря Simple Smile Има хубави отзиви в сайта им, но нещо не винаги им имам вяра, реших да питам и тук.

# 732
  • София
Аз купих спрея наскоро,само го тествах за да усетя аромата му и го бях забравих. Не ме впечатли,утре ще го тествам след като изпуша една цигара 😆

До кога е активен купона за Balea Profesional?
И ако все още е, може ли някой да ми услужи? 😊

Последна редакция: чт, 13 мар 2025, 08:09 от ♥ Димяни ♥

# 733
  • оттам, откъдето започва България
До 14.03. е. Да ти изпратя ли?

# 734
Вчера си ползвах единия талон на Балеа и Л`Ореал, но не ми бяха отчетени, хайде сторно и на ново цялата покупка. Внимавайте! Обикновено пазарувам онлайн и не се занимавам да пазарувам така, но имах козметика, която исках лично да избера.

Имам още един талон Балеа Проф. ако на някой му трябва.

Общи условия

Активация на акаунт