RYANAIR - 28

• 38 425
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Ма всяка страница се пита и пише за багажа и на някой може да му е писнало да чете, за което се извинявам.  Аз искам да съм стриктна, неприятно е да си под напрежение на гейта. Ако взема мека чанта или сак, не е удобно за носене, защото ще имам още една чанта/раница. В Джъмбо има малки куфари и според етикетите само един отговаряше на размерите на Раян, но нямах метър да измеря. Наистина ще се радвам да споделите.
Аз този си взех. Каня се да отскоча тези дни до летището да го пъхна за свое спокойствие, въпреки, че не се сещам да съм виждала рамки освен горе след проверките 😂 Но пък на снимка в сайта се вижда, че влиза де. Имам и сак, с който по принцип си пътувам, но рамото ми окапва направо, а сега ще пътувам и с детето и просто ще ми е по-удобно.

# 646
  • Свищов
По отношение на куфарите аз си взех някакъв от магазина до нас Perfect ++ Line и е точно в размера на Райън с колелцата. А преди година купих на ММ, ама не знам каква каква марка и като ги сложихме един до друг се оказа по-малък - 16 см беше широк, но пак си побира.

П.С. Сега прочетох за инцидента и настръхнах, че точно предният ден летяхме по този маршрут. Но

# 647
  • София
Който се страхува, да прочете мнението на Марио Бакалов по случая - https://www.facebook.com/share/p/1FgmERqBJG/. Мен лично ме успокои, предпочитам да вярвам на професионалисти, а не на съмнителни БГ медии.

# 648
  • Свищов
Аз от там го прочетох и просто ми стана тересене, че е по този маршрут. Знам, че стават инциденти, знам че са редки и не се страхувам да летя, ама като 1 ден преди това си бил по този мершрут, няма как да не претръпне човек.

# 649
Ма всяка страница се пита и пише за багажа и на някой може да му е писнало да чете, за което се извинявам.  Аз искам да съм стриктна, неприятно е да си под напрежение на гейта. Ако взема мека чанта или сак, не е удобно за носене, защото ще имам още една чанта/раница. В Джъмбо има малки куфари и според етикетите само един отговаряше на размерите на Раян, но нямах метър да измеря. Наистина ще се радвам да споделите.
Аз този си взех. Каня се да отскоча тези дни до летището да го пъхна за свое спокойствие, въпреки, че не се сещам да съм виждала рамки освен горе след проверките 😂 Но пък на снимка в сайта се вижда, че влиза де. Имам и сак, с който по принцип си пътувам, но рамото ми окапва направо, а сега ще пътувам и с детето и просто ще ми е по-удобно.

Прощавайте, може би е глупав въпрос, но за този тип куфари трябва ли да имам PRIORITY PASS?

# 650
Здравейте, вчера вечерта късно си закупих самолетен билет за Краков от приложението + застраховка Plus, но се налага да отменя пътуването. Каква е процедурата?

# 651
Здравейте, вчера вечерта късно си закупих самолетен билет за Краков от приложението + застраховка Plus, но се налага да отменя пътуването. Каква е процедурата?
Първите 24 часа не би трябвало да има проблем. Опитайте се от сайта да анулирате резервацията.

# 652
Това за 24 часа не ли е само за промяна на дати, имена и тн, без анулиране на самия полет и връщане на сумата на билета?

# 653
Това за 24 часа не ли е само за промяна на дати, имена и тн, без анулиране на самия полет и връщане на сумата на билета?
Да, така е, объркала съм се.

# 654

Прощавайте, може би е глупав въпрос, но за този тип куфари трябва ли да имам PRIORITY PASS?
Специално с тези размери- не. На 1стр ги има размерите на багажите.

# 655
Priority pass е нещо съвсем различно и няма отношение към темата. Иначе, вижте размерите.

# 656
Дами, може ли да помоля някоя от вас да пробва някакви случайни дати и дестинация на сайта на Ryanair и да ми каже дали изобщо им разрешава да купят билет? Имам предвид дали изобщо ви показва налични дати.

Опитвах се да резервирам билет от Катовице до Милано, докато изведнъж не ми показа грешка и че билетите за датата ми са разпродадени. Викам си "да си имам късмета", но сега никакви други дати не ми дава като налични, което вече е фантастика 😁 за капак пробвах и съвсем различна дестинация Варна-Виена и пак има същия проблем. Всички дати са сиви. Чудя се дали в моя телевизор е проблемът, или цялата система отиде по дяволите, точно когато щях да си взимам билет 😁.

Редакция - сега получих официално съобщение, че сайтът им просто не функционира в момента, но все пак ще оставя този пост в случай, че и друг изпита този проблем и се чуди. Голям късмет

# 657
"Our website is currently unavailable"

# 658
Има проблем с приложението.

# 659
  • Milano
Направете си update и ще ви работи.

Гледам в приложението са сложили видео с обяснения за багажа.

https://youtu.be/QnwuMWCsbL4?feature=shared

https://youtu.be/DQe_bLtQEZA?feature=shared

Общи условия

Активация на акаунт