RYANAIR - 28

• 38 418
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Ма всяка страница се пита и пише за багажа и на някой може да му е писнало да чете, за което се извинявам.  Аз искам да съм стриктна, неприятно е да си под напрежение на гейта. Ако взема мека чанта или сак, не е удобно за носене, защото ще имам още една чанта/раница. В Джъмбо има малки куфари и според етикетите само един отговаряше на размерите на Раян, но нямах метър да измеря. Наистина ще се радвам да споделите.
Аз този си взех. Каня се да отскоча тези дни до летището да го пъхна за свое спокойствие, въпреки, че не се сещам да съм виждала рамки освен горе след проверките 😂 Но пък на снимка в сайта се вижда, че влиза де. Имам и сак, с който по принцип си пътувам, но рамото ми окапва направо, а сега ще пътувам и с детето и просто ще ми е по-удобно.

Прощавайте, може би е глупав въпрос, но за този тип куфари трябва ли да имам PRIORITY PASS?
Не, този си е за ръчен багаж точно ☺️ Без priority.

# 661
Може ли линк към точно това куфарче...много е сладко

# 662
  • София
Може ли линк към точно това куфарче...много е сладко

https://justsbag.com/bg-product-details-395.html

# 663
  • София
Здравейте,
Имах резервиран полет до Рим в 11:50. Сега случайно виждам, че е променен часа -за 6.55!! Що за лудост. Имам ли някакво право за обезщетения. Аз избрах този полет именно заради по-късния час.

# 664
Трябва да имаш право да откажеш или смениш полета. Иначе с нискотарифните това е напълно в реда на нещата.

# 665
То на отиване, пак лесна работа. С първото метро си още в 5.40 на летището, тамън навреме за полет в 6.55 от Т2. Ама ако на връщане беше в този час... от Рим до летището... е тогава вече е приключение Grinning

# 666
  • София
Да..То ще се удължи деня , ама сега гледам за съхранение на багаж помещения, защото настаняването ни в апартамента е след 3.

# 667
То на отиване, пак лесна работа. С първото метро си още в 5.40 на летището, тамън навреме за полет в 6.55 от Т2. Ама ако на връщане беше в този час... от Рим до летището... е тогава вече е приключение Grinning
Наскоро два пъти съм летяла с много ранен самолет от Рим - никакъв проблем. Единствено при избора на хотел гледах да съм на пешеходно разстояние от Термини, за да не разчитам на таксита или на нощния градски транспорт. Шатълите до летищата /ако си спомням добре/ започваха в 4 сутринта.

# 668
Да, да, знам, че на всички сигурно вече ви е писнало от въпроси за багажи 😁 но някой от вас да си е взимал този всеизвестен Kipsta 20L сак, с който може да пътуваш с Ryanair като безплатен багаж? Заслужава ли си да се вземе? Гледам, че уж на сантиметри е перфектен, даже с два сантиметра под едното изискване.

# 669
Аз си купих, но не е ползван, според мен 100 % ще  влезе в мерилката. /Сакът , който ползвам от години е видимо по-голям, но никога не са го мерили./

# 670
Kipsta 20L сак, с който може да пътуваш с Ryanair като безплатен багаж? Заслужава ли си да се вземе?
На мен ми е малък за ръчен багаж. По-удобен ми е този за плуване (27L). Имам по-стар модел, но предполагам не са много различни.

# 671
С 5 см е повече на дължина обаче.

# 672
Kipsta 20L сак, с който може да пътуваш с Ryanair като безплатен багаж? Заслужава ли си да се вземе?
На мен ми е малък за ръчен багаж. По-удобен ми е този за плуване (27L). Имам по-стар модел, но предполагам не са много различни.

И този е готин, но ми предстоят четири полета с Ryanair и изобщо не ми се рискува с по-голям багаж от позволеното, било и с минимална разлика. Ще пътувам лятото, така че надеждата ми е, че сакът Kipsta ще ми свърши работа, тъй като дрехите не са толкова обемни, а и не отивам за дълго време.

Макар и да видях няколко видеа, в които въпросния сак го вкарват солидно напълнен без проблем в рамката, се надявах някой тук да потвърди същото 😁 че се прокрадна и някой друг коментар, че уж, някой го глобили с този сак, но предполагам има значение дали е тотално препълнен.

# 673
Намерих клипчета, влиза напълно.

# 674
  • Берлин
Аз се опитвам да видя билети ноември-декември Берлин-София. Но няма такива. Все си мисля, че разписанието за зимните месеци излизаше към края на март. Да не би да са отменили дестинацията? Ако нещо сте чули-прочели...

Общи условия

Активация на акаунт