⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 323
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Някой скоро да е наобикалял цветарските борси.. Интересуват ме цените на африканска маргарита, мароканска маргарита и гайлардия

# 436
На крайбрежната в Аспарухово се строят две нови заведения. Едното ще е преместеният Мазу (Рапонги), знаете ли кое ще е другото?

# 437
Знаете ли къде се преместиха бараките от светофара на колхозния пазар? Тази, която конкретно издирвам беше за сребро, верижки… първата или втората до светофара, срещу златарските магазини

# 438
Отсреща са преместени.

# 439
Мидена къща вече е Мазу. Строи се едно заведение доста голямо. Второ не съм видяла, но и не съм ходила от поне две седмици нататък.

# 440
На крайбрежната в Аспарухово се строят две нови заведения. Едното ще е преместеният Мазу (Рапонги), знаете ли кое ще е другото?
Без да съм сигурна, но споделям какво чух от близки от квартала, според тях  ще е Старият чинар.

# 441
Хмм дано е Чинар. За Море също се спряга слух от доста време.

# 442
  • Варна.
Моля за препоръка за добри маникюристка и козметичка във Виница. Може и цени да споменете, благодаря!

# 443
За козметични услуги препоръчвам студио Импресия, почистване на лице струва 80 лв. Предлагат и много други терапии, но не съм се възползвала. Чисто е, работят професионално. Имат сайт, там е описано всичко, което предлагат. За маникюрист не мога да кажа, но има доста студия в квартала.

# 444
Мидена къща вече е Мазу. Строи се едно заведение доста голямо. Второ не съм видяла, но и не съм ходила от поне две седмици нататък.

A Мазу само там ли ще е или и на старото място?

# 445

A Мазу само там ли ще е или и на старото място?

Нямам представа, но вчера ми попадна ФБ страницата им и от там останах с впечатление, че само в Аспарухово.

# 446
В Аспарухово и на порта в града, доколкото разбрах.

# 447
  • Варна
Търся зъболекар или УНГ за корекция на къса юздичка на бебе. Имате ли опит? Някой да препоръчате?

# 448
  • Под Слънцето
Помня , че някоя от вас търсеше  китайските топчета за  игра преди месец- два.
Излезе ми сега реклама, че  ги продават в Булмаг.

Аз да питам за препоръки за микроблейдинг на веждите. Но! Искам тънки с каквито аз се харесвам. До сега не съм  срещнала някоя с такива тънки- все са ми като хайдушки мустаци. Писах тук там из групите на ФБ да разпитам   и пак  с такива дебели се опитват да ме радват. Никой ли не може да нарисува по-тънички така?

# 449
За вежди - Валентина Пеева, 7 години и се доверявам напълно и съм с прекрасни вежди.

Общи условия

Активация на акаунт