⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 288
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Привет на всички!
Търся мнения за съдов хирург във Варна,който евентуално извършва склеротерапия на вени.
По възможност да работи и с здравната каса.
Препоръчаха ми доктор Димитър Дочев,но той само май преглежда, без да извършва оперативни интервенции.
Не съм от града и всяко мнение ми би било полезно.
Благодаря!
Д-р Петър Добромиров.

# 496
  • Варна
Привет на всички!
Търся мнения за съдов хирург във Варна,който евентуално извършва склеротерапия на вени.
По възможност да работи и с здравната каса.
Препоръчаха ми доктор Димитър Дочев,но той само май преглежда, без да извършва оперативни интервенции.
Не съм от града и всяко мнение ми би било полезно.
Благодаря!
Ходила съм при Големанов -3 пъти. Преди години. Груб е. Приятелка ходи при Ангелов, той пък много възрастен и ме му се занимава с дреболии като капиляри. Склеротерапия по ЗК май не минава. Аз си плащах и със фонда възстановявах.

# 497
  • Варна
Здравейте, бихте ли споделили къде мога да намеря индивидуално опаковани насипни бонбони освен в Била?

# 498
Здравейте, бихте ли споделили къде мога да намеря индивидуално опаковани насипни бонбони освен в Била?

в Берьозките има

# 499
В Тмаркет също има насипни бонбони.

# 500
В Булмаг също има. На пазарчето на Чаталджа има магазинче за ядки и вътре също продават бонбони на килограм.

# 501
В някои “Май Маркет”-и също има, мисля, че са на Рошен.

# 502
  • Deutschland/HE
В МайМаркета до ТУ (води се на ул. Цани Калянджиев) има такива бонбони, струваха около 10лв/кг.

# 503
# 504
Помним го, Карлсон. Преди две седмици да кажем качих и аз два репортажа на БНР Варна.

# 505
Помним го, Карлсон. Преди две седмици да кажем качих и аз два репортажа на БНР Варна.
Нямам думи...Много горчива история...

# 506
Заради подобни истории и не само не се осмелих да прекрача прага на системата. Вероятно е било правилно решение.

# 507
Заради подобни истории и не само не се осмелих да прекрача прага на системата. Вероятно е било правилно решение.
Не вероятно, а определено.

# 508
Има ли кинкалерия някъде в Левски?

# 509
Някой да е посещавал Центъра по китайска медицина Династи
Интересува ме основно акупунтурата.

Общи условия

Активация на акаунт