⚓ На пазар във Варна - тема 79 ⚓

• 33 098
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте. Тенденц в МОЛ Варна функционира ли още, а и самият мол? В сайта им виждам наличности от конкретни номера и модели в този магазин, но ме човърка какво е положението в мола въобще /чета, че нищо не е останало вътре и е едва ли не тъмно и без ескалатори.../?
Не знам дали функционира, но преди месец бях там и наистина нямаше ескалатори, първи етаж беше тъмница.

# 676
Работи си Тенденз там, както и Ню Йоркър, Лили, оптика, аптека, Изипей и още някой друг магазин.

# 677
Ескалаторите не работят от няколко години сякаш. Иначе Тенденз си работи и е зареден. Аптеката я затвориха, но останалото е както Maeve е писала.

# 678
В четвъртък бях в Мол Варна, работи си Тенденз

# 679
Момичета, да ви попитам дали някоя от вас знае къде има магазин за консумативи за кафемашини? Искам да взема нова ръкохватка. А моята Делонги

# 680
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, да ви попитам дали някоя от вас знае къде има магазин за консумативи за кафемашини? Искам да взема нова ръкохватка. А моята Делонги
Пробвате ли онлайн да поръчате или да се ориентирате за цена? Преди години носи Делонги в един сервиз в района на Лятно Тракия. Адрес Незнам, но сервиза се намираше от дясната страна на площадката ако сте на бул. Сливница. Точно на ъгъла в една кооперация.

# 681
  • In transit
Още е там сервиза, Елтор се казва.
https://www.google.com/maps/place/%D1%81%D0%B5%D1%80%D0%B2%D0%B8 … MDSoASAFQAw%3D%3D
Това е точната локация. Ако там нямат,
на локалното на Владислав, ако се движите от Патриарха, точно преди да се включите към булеварда има магазин за резерни части на всякакви кафемашини - Валенсия 96
https://www.google.com/maps/place/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD … MDSoASAFQAw%3D%3D

Само не се връзвайте да звъните на България сервиз. Ще ви смъкнат кожата без проблем.

# 682
Благодаря ви !!!

# 683

Имам делонжи кафемашина. Подобни консумативи купувам от един магазин на форма Валенсия 96. Те имат център във Възраждане но там няма консумативи. Консумативи има в магазина им, който се намира тук. Мисля че момичетата преди мен са писали точно за същата фирма.

# 684
Момичета, къде мога да подаря буркани  с винтови  капачки ? Имам много и няма какво да ги правя...

# 685
И аз исках да подаря кашони с празни всякакви буркани. Писах по групи (както и тук), питах приятели които правят зимнина, пусках обява в ОЛХ, Базар.бг, но никой не ми писа и не прояви интерес. Не знам дали беше правилно, но периодично почнах да ги нося и оставям на казаните. Около нас няма контейнери за стъкло.

# 686
И аз правя същото. Подреждам в кашон и оставям върху казана за стъкло. За един ден "изчезват".

# 687
   Най-добре да се дават/оставят за рециклиране. Аз правя разни зимнини и роднините все ми предлагат буркани. Ами... Те разнородни, докато им намеря капачки, пък докато им изчистя етикетите... По-лесно е да си купя нови от пазара. Еднакви и без етикети. Следващата година само нови капачки купувам.

# 688
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета, къде мога да подаря буркани  с винтови  капачки ? Имам много и няма какво да ги правя...
Големи или малки са? Аз правя зимнина и се интересувам.

# 689
С винтови капачки конкретно вижте, ако имате някой познат който гледа пчели.

Общи условия

Активация на акаунт