Февруарчета 2025 г. -Темa 7

• 27 333
  • 467
  •   1
Отговори
# 135
На финала теглих чертата стартирах 50кг и завърших на 72кг. Моето АГ като ми кажеше да се кача на кантара и директно изстрелвах едно “сега защо трябва да си разваляме хубавия ден” 😂😂😂. Сега като отида на преглед ще го питам защо ме излъга, че като родя и всичко ще ми мине, нищо не ми е минало. Още имам болки в кръст, таз, чувствам се задържала вода.
17 кг качих. 82 тръгнах за болницата. Затова съм убедена, че ще съм 70+ и съм доволна. По-така ми звучи 🤣
Подготвена съм да съм с -5. Нямам очаквания за повече. Ще видим.
Иначе знам, че от ханш имам да свалям 10см, от бедро 4. Водила съм стриктно счетоводство на запасите от мазнина 🤣🤣🤣

# 136
На финала теглих чертата стартирах 50кг и завърших на 72кг. Моето АГ като ми кажеше да се кача на кантара и директно изстрелвах едно “сега защо трябва да си разваляме хубавия ден” 😂😂😂. Сега като отида на преглед ще го питам защо ме излъга, че като родя и всичко ще ми мине, нищо не ми е минало. Още имам болки в кръст, таз, чувствам се задържала вода.
17 кг качих. 82 тръгнах за болницата. Затова съм убедена, че ще съм 70+ и съм доволна. По-така ми звучи 🤣
Подготвена съм да съм с -5. Нямам очаквания за повече. Ще видим.
Иначе знам, че от ханш имам да свалям 10см, от бедро 4. Водила съм стриктно счетоводство на запасите от мазнина 🤣🤣🤣

То това с тегленето на тези ЖК не е много обективно,защото се качваш на кантара с дрехи и обувки,които ти слагат още поне +2.Аз и за това си вярвам на моя в къщи,защото се тегля само сутрин.

# 137
Благодаря, момичета за хубавите думи Heart

За кг, не съм ги мислела сега, коремът ми се прибра почти, съвсем малко има. Доста добре се свива, те ме и проверила на визитацията. Казаха да сложа колан, че по този начин по-добре се възстановяват органите. Препоръчаха ми и онзи стол, че имам няколко шева и малка диастаза около пъпа.
Но сега, без корем, направо като се гледам, ми изглежда, че имам едно такова тънко кръстче Grin
Оттокът от краката определено ми намаля. Добре се възстановявам, в лицето съм доста подута днес, но вероятно е от системите вчера и напъването. Бързо ще си вляза в предишната форма, не се притеснявам.
То, даже като се гледам и съм си почти същата, на кантар няма да се качвам Grin

Бебчо е добре вече, не е в кувиоз, чакам го сега да ми го донесат и ще се гушкаме и ще се храним. Невероятен бонбон е, толкова малък и беззащитен, направо ме разтапя. Искам постоянно да е в мен и да се гушкаме Heart

Аз също се чувствам като на хотел, страхотно отношение, професионализъм, просто няма аналог. Много спокойна и щастлива съм, засега нямам някакви хормонални изцепки и настроения, ще видим занапред. Чувствам се като в един розов балон, останалият външен свят няма значение хаха
Днес даже изпратих два-три имейла, понагримирах се леко сутринта, взех душ Grin Малко ме е срам от д-р Апостолова вчера, защото накрая повтарях, че не мога и няма да се справя, отказвам се и т.н., ама каквото такова Grin

# 138
Към раждалите със секцио -бързо ли ви се прибра корема ? И има ли смисъл от този стягащ колан,аз съм го взела уж ,но незнам колко ще ми е от полза.

# 139
Минавам на отчет. Вчера се видях с акушерката, каза, че всичко е наред, аз за първи път съм на акушерска консултация и за мен беше интересно. Досега при АГ всеки път ехограф и толкоз. А вчера ме тегли, мери ми кръвното, взе мерки на корема и ми направи тонове. Обсъдихме плана за раждане и ми даде документите и информираните съгласия да ги попълня предварително. Каза, че просто чакаме и се уговорихме при какви обстоятелства да пиша или да звъня. Ние сме на 5 Мин от болницата, така че не се притеснявам. По-скоро ми е тегав престоя в София, защото в тази квартира всичко се разпада, разбира се , че има авария на Топлофикация и няма топла вода в 5 квартала, включително и в нашия. На мен ми тежи всичко и мъжа ми чисти. Малката я гледаме заедно, но й е скучно всичко, а навън е -12 и не ми се рискува с излизане. Съседите мрънкат че била вдигала шум... Абе най хубаво си е вкъщи и нямам търпение да се приберем у дома скоро 4-ма. Честито на новите мами и бързо възстановяване!!!

# 140
Аз за сега от престоя в болницата съм супер доволна.Условията в стаята ми са отлични,приятно топло е,не е някаква жега.Мм дойде да ми остави някой неща и утре ще му позволят да ни види веднага след секциото.Слязох до стола да си взема нещо за ядене,че в 6 трябва да пия лактулоза и после на вечеря само кисело мляко и банан.И така за сега е много добре,надявам се и самото секцио да мине добре,че малко ме е страх от упойката.Реших да съм със спинална Simple Smile
Заредила съм се с книги -електронна и хартиена и така,вече съм в очакване 😁

# 141
Към раждалите със секцио -бързо ли ви се прибра корема ? И има ли смисъл от този стягащ колан,аз съм го взела уж ,но незнам колко ще ми е от полза.
Аз родих преди 3 седмици и ми се прибра и все още прибира сравнително бързо, не съм слагала колан още, но мисли да почна вече

# 142
Аз родих преди 3 седмици и ми се прибра и все още прибира сравнително бързо, не съм слагала колан още, но мисли да почна вече
Нямам търпение да си върна старата форма ,вярно корема ми не е много голям ,предполагам че бързо ще се прибере.

# 143
Нямам търпение да си върна старата форма ,вярно корема ми не е много голям ,предполагам че бързо ще се прибере.
Даа, стига и да се храните здравословно, аз от както кърмя не ям нищо сладко, почти ям само супи, овес, плодове, салата, месо и готвено. Доста неща ограничих честно казано , но пък като се кача на кантара не оставам доволна😀 като се гледам в огледалото съм по-доволна😂

# 144
  • Варна
Аз за сега от престоя в болницата съм супер доволна.Условията в стаята ми са отлични,приятно топло е,не е някаква жега.Мм дойде да ми остави някой неща и утре ще му позволят да ни види веднага след секциото.Слязох до стола да си взема нещо за ядене,че в 6 трябва да пия лактулоза и после на вечеря само кисело мляко и банан.И така за сега е много добре,надявам се и самото секцио да мине добре,че малко ме е страх от упойката.Реших да съм със спинална Simple Smile
Заредила съм се с книги -електронна и хартиена и така,вече съм в очакване 😁
Всичко ще е наред не се притеснявай. Има ли някой в стаята до теб?
За книги едва ли ще имаш време обаче. Ама знае ли се, всеки е различен.
За колана питай своето АГ, моя не ли дава да нося колан докато не заздравее операцията.
Корема ми се поприбра доста, но още имам . Като ме изписваха бях с корем все едно в 7-я. Сега съм с корем все едно съм в 5-я.
Почти 2 седмици минаха от моето секцио и се чувствам супер добре. Все по рядко имам болки.

# 145
Помислих, че само аз не съм родила все още. Петък е моето секцио, чакам с нетърпение вече и се притеснявам също.

# 146
Помислих, че само аз не съм родила все още. Петък е моето секцио, чакам с нетърпение вече и се притеснявам също.

Аз имам поне още от няколко до 10тина дни Grinning Спокойно.

# 147
KPP, честито! Много се радвам, че нещата са минали така и че вече се чувстваш добре.

И аз не съм родила още 😄 Утре ми е терминът. Днес АГ-то опита да помогне малко. Главата е слязла, явно има ефект от йогата, но шийката още е малко висока и не съвсем изгладена.  Засякоха се някакви малки контракции, усещам си ги, но определено не са като за раждане 😄. Четвъртък пак ме викат на преглед и тонове и ако до събота/неделя не съм родила ще ме индуцират. Дано си тръгнат сами нещата този път...

# 148
Късмет! За притеснението нормално,няма как и мен малко ме е страх,но пък отношението е много добро при мен и това ме предразполага да не се притеснявам чак толкова.Всичко ще е наред и ще гушкаме бебчета скоро Simple Smile
Daisy_D имаше едно момиче преди обед,но я изписаха и ми остави две кисели млека.За колана ще питам,само да не забравя,иначе ако не го ползвам ще ме е яд ,че съм дала 40 лв за него.
За корема се надявам и моя бързо да се прибере,изобщо не е голям Simple Smile

# 149
И аз не съм родила😀
Според феталните морфологии термина ми е за 17ти, според АГ за 20ти.
В неделя имах регулярни стягания в рамките на часове, ходихме до дежурния кабинет оказа се ,че съм с 3см разкритие. Видя се една единствена контракция и болките рязко спряха 😂 От тогава се разхождам така и няма никакво развитие.. Шийката е скъсена на 70%, мека, главата е центрирана,ноо можело и да пренося

Общи условия

Активация на акаунт