Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №32

• 40 182
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Момичета помагайте. Свърши ми цикъла вече, но корема ми е все още подут. Направо като бременна, чак ми пречи на дишането. Дори не огладнявам. Еспумизана не ми помага. Този път нямах симптомите преди цикъл. Започнаха сега като ми свърши. Нямам думи вече.

# 106
Пробвайте с дегазин три пъти на ден преди хранене, или по време на хранене.

# 107
  • Враца
Аз пия на Myherb тинктура с турта,невен,бял равнец и котешка стъпка за женско здраве.
Здравей, ако не те затруднявам, може ли линк на тинктурата? Благодаря Flowers Hibiscus

# 108
# 109
Да,тази е. RAangelova ме е изппеварила 🫠

# 110
Аз съм на 44 г. и цикълът ми, който е редовен или подранява с 2-3 дни, сега закъснява с 3 дни и това е много нетипично. Леко подута съм, имам придърпване и тежест ниско долу, мътна урина. Нямам вълчи глад, гърдите ми не са напрегнати. За всеки случай направих тест за бременност, който отчита уж няколко дни по-рано. Отрицателен е.
Не съм променяла нищо в диетата и ежедневието, чувствам се спокойна и в настроение.
Как да го накарам да се анонсира?

# 111
  • Пловдив
За цикъла не знам колко е нетипично 3 дни закъснение, но мътна урина е дехидратация или бактерия, според мен.

# 112
"да го накарам да се анонсира"... Това някакъв майтап ли е?

# 113
  • Пловдив
"да го накарам да се анонсира"... Това някакъв майтап ли е?

И аз това забелязах 🤣🤣
Може да е просто автоматичен коректор на клавиатурата и да не е обърнала внимание. Или някой се забавлява с нас 😁

# 114
Много е възвишено 🫢

# 115
  • София
Към тези, които сте пили инозитол в комбинация с Неофолик мета повлия ли положително на скъсяването и обилността на цикъла?

# 116
Не беше грешка на клавиатурата. Grinning Радвам се, че и вие се забавлявате и все пак сте схванали въпроса ми.

Дехидратирана съм. Знам, че през последните 2 дни изоставам с приема на течности.

# 117
Анонимен, след като не си бременна, свиркай си. Все ще дойде някой ден.

# 118
Момичета, аз пак да си задам въпроса. Ползвали ли сте Феминорм Дуо? И имам още един - имате ли замаяност? От всичките неща, това най ме мъчи. На всякакви лекари съм ходила, ЯМР съм правила. Имам някакви отклонения във вест.апарат, шийна лордоза и т.н, но не се повлияват от никакви лекарства и започвам да си мисля, че е от менопаузата (уж не съм съвсем в нея, ама съм в перименопауза).

# 119
Пила съм Феминорм дуо - не усетих някаква промяна в състоянието си. Това беше през 2020 г. да уточня.
Замаяност също имах и то сериозна. Ходих на невролог, прави ми доплерова сонография - нищо ми няма. Отмина с времето.
Не съм в менопауза.

Общи условия

Активация на акаунт