Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №32

• 40 084
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Колпоскопия имаш ли? 3 а къде излиза- канал или устните на шийката?

# 511
Да,направи ми доктора и това.Каза,че не вижда някакъв проблем.
Да споделя ,че взех тази  добавка  за странните вълнения 😄

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 22:07 от hblagoeva

# 512
Ако искаш ми
прати документите от прегледа, за съжаление имам опит в тази област, личен.Може цитото да се дължи на микробиологична  зараза, може да е инцидентно висока, но е хубаво да се установи причина и след 3м нова контрола.

# 513
ДХЗ, може ли да ти пратя моите? Flushed

# 514
Не е лоша идея да си водите нещо като дневник в който да записвате кога започвате да приемате нова добавка и разликата в перименопaузалните симптоми след това. Преди няколко седмици изхвърлих добавка след като мила съфорумка на лични ми писа, че при нея същата провокира усилване на симптомите. Абсолютно права беше - откакто засилих Естровен-а към кофата нямам никакви вълни нощем (със него също не бяха драматични, но достатъчно неприятни, че да се будя - ту топла, ту студена, отвий се, завий се). Светланче Hug

Ето това приемах (самопредписано в опита ми да контролирам безсънието и болките в ставите):

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 18:00 от Agent Provocateur

# 515
ДХЗ, може ли да ти пратя моите? Flushed
Знаеш, че може 😘

# 516
Аз на младини съм имала 3А група цитонамазка заради инфекция. След антибиотик и правилно лечение се оправи и резултатът от цитонамазката.
Излъгали са ме, че имам миома.

# 517
PS А, да споделя и това - седмица след голямата болка и пиене на болкоуспокояващи и противовъзпалителни си признах пред мама какъв проблем съм имала и тя ме "диагностицира" по тел. с плексит. Най-шокираща за мен е възможността плекситът да е провокиран от вирусна инфекция (грип), точно както Танита ме предупреди! Tanita, благодаря ви още веднъж за съдействието Hug

PS Разбира се, продължавам да се надявам, че при мен е било просто силен мускулен спазъм.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 14:56 от Agent Provocateur

# 518
Момичета,не знам какви младини и старини.Чувствам се на 18,но тялото ми огказва.Имам си дискова херния  и проблемите още години надад,но това което чувствам в момента е нечовешко.Не знам или предполагам има връзка с менопаузата .Месец назад и в болница лежах.Малко подобрение и отново същото.Страшни болки навсякъде кръст,гръб,врат,крака.Не знам какво е това чудо.

# 519
  • София
Допитайте се до кинезитерапевт да нямате изместени тазови стави и кости, които да трябва да се наместят. Аз от такова разместване имах много силни болки в кръста, които приключиха за два дни след терапията. Ходила съм 2-3 пъти при Теодор Вълков.

Последна редакция: пт, 28 мар 2025, 22:47 от Maidenly

# 520
По препоръка на АГ то почнах тази вечер Прогестогел, 14 ти ден съм от цикъла. Това заради силни болки в лявата гърда, тежест като камък, чувствително зърно. Дребнокистозна мастопатия. Все пак ще направя и мамография.
Та..освен да излезне болката и напрежението в лявата гърда, какво друго да очаквам от прогестогела?
И най вече не ми каза колко да мажа? Аз намазах корема с 1/2 количество от линийката?

# 521
Не трябва ли да мажеш гърдите, щом в тях има оплаквания?
На мен така са ми го изписвали.

# 522
Да, и аз знам гърдити, мажеш една мерителна линийка...

# 523
Ами можело да редувам няколко зони.
Пък и той нали навлиза през кожата? Значи цяла линийка, така ли?

# 524
Ами можело да редувам няколко зони.
Пък и той нали навлиза през кожата? Значи цяла линийка, така ли?
Ми гак пише в упътванета, тя не ти ли каза!

Общи условия

Активация на акаунт