Априлче 2025г./тема 6/

• 25 746
  • 756
  •   1
Отговори
# 105
В приложението на ДМ има 20% намаление на продукти Бебо до 19,02

# 106
Не оставя петна този на Фрош, доволна съм.
Иначе и аз поръчах от сайта на бебо миналия месец - кърпички, мицеларна вода, тампони 😇

# 107
Благодаря, Лили. Ще купя и този препарат. Чистене ще пада - чакам само да излезна в 45 дневния и да се развихря Wink

# 108
  • Варна
Аз съм една седмица преди 45 дневния и днес реших да се развихрям, само че хич не ми спори работата.
Навежданията и кляканията много ме морят, пръхтя като кон и се задъхвам. Ще гледам по - скоро да свърша с чистенето, че започва да става все по трудно и неприятно.

# 109
Момичета, на някоя от вас случва ли и се да и прилошава, т.е призлява постоянно?
На ден поне по два пъти ми се случва да изпитам безсилие по крайниците, започвам да виждам и черни петна, и ако не седна или легна просто ще припадна.
Следящата си мисли, че е от хемоглобина, но вече месец съм на сорбифер и няма подобрение в състоянието ми. Утре ми предстои да пусна кръвни и да видим до къде я докарахме с това желязо…

# 110
На мен ми призлява ако е много топло (разбирайте над 23 градуса 😅), но е по-скоро от кръвното.
Относно магазините, понеже бяхме на шопинг преди 2-3 седмици:
- не препоръчвам Рая тойс на бул. България- супер смотани консултанти.
- препоръчвам Вис Виталис на Симеоновско- страхотно обслужване и много добре зареден магазин.
- ходихме и до бг хлапета в Младост да видим anex iq- и там консултантите бяха много зле.

# 111
Рози, аз и моя мъж ще го експлоатирам за работа - отсега съм му замислила да измие всички прозорци, банята и терасите. Няма само да ме гледа и да разправя, че съм танк.
Джинджър на мен така ми става от ниското кръвно. Ти мерила ли си го?
Със застудяването започна да ми пада.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 11:57 от Gery666_

# 112
И моя мъж в момента е експолатиран, ако нещо каже, веднага отговарям, че "нося първородния му син".

# 113
Момичета, за тези, които се опитват да запишат час при Фурлакис, имайте предвид че часовете са чак за юли, но се освобождават тук там някакви по-рано - аз успях да прехвърля за м. април от юли. Така че, проверявайте от време на време.

# 114
Момичета, на някоя от вас случва ли и се да и прилошава, т.е призлява постоянно?
На ден поне по два пъти ми се случва да изпитам безсилие по крайниците, започвам да виждам и черни петна, и ако не седна или легна просто ще припадна.
Следящата си мисли, че е от хемоглобина, но вече месец съм на сорбифер и няма подобрение в състоянието ми. Утре ми предстои да пусна кръвни и да видим до къде я докарахме с това желязо…
Здравейте, има ли някоя мама като мен, която да има сърдечни проблеми? С доказана аритмия съм от много години. На 38 години съм и това ми е 4-та бременност, но първата беше неуспешна. В 5 г.с и 3 дни съм.
Пия сутрин Беталок 1/4 в комбинация с Ритмонорм - 3х150. Пия и магнезий.
 От три, четири дни взех да получавам много силни бодежи в сърцето, които определям като много сериозни и според мен опасни. Понякога правя и паузи. Снощи, докато съм спала, без да усетя съм направила пауза, а след това се събудих с много силно чувство за задух, топлина в гръдната област, бърз пулс около 95 и ми беше толкова лошо, че никога през живота не ми е било така. И то няколко часа след като бях посетила кардиолог заради бодежите и паузите. И тогава кардиограмата и пулсът бяха нормални. Мъжът ми не искаше пак да ме води на лекар, защото тъкмо се бяхме прибрали, а аз имах чувството, че умирам. Беше ужасно!
От тогава съм си с по-висок пулс.
Бия и Фраксипарин заради Утрогестана и Синдрома на Лешникотрошачката, който имам.
Ако има някоя като мен, нека сподели опита си и как е разрешела или разрешава проблема, защото аз сериозно се страхувам вече и за бебето и за мен!
Притеснявам се, че е от Утрогестана!

# 115
ladychar86, здравей, ти си в 5г.с.? За съжаление си объркала темичката, тук сме с термин април и скоро ще раждаме 😁 По-добре се обърни към лекар, защото състоянието ти е специфично.

Гери, аз взех на Бебо, но още не съм го пробвала. Иначе кошарата ни е сгъваема от лен и не бих рискувала да я пръскам с препарати, а нямам идея дали тапицерията може да се сваля и да се пере 😁

Благодаря за информацията за ДМ, много се чудих дали да взема мицеларната вода на Бебо.

На мен също ми прималява тези дни и мисля, че е от ниското желязо и хемоглобин. Кръвното по принцип цяла бременност ми е нисичко...и главоболие се появи...ужасно е чувството на немощ.

# 116
Момичета, имайте в предвид, че асортиментът на Бебо в ДМ е мн ограничен. Вижте какво предлагат на приложението. Аз видях, че мн неща ги няма и поръчах от сайта.
Кактус, имам две кошари от детето и няма как да се свали тапицерията. Ще се пробва на някой участък, няма как.
Иначе преди си ги минавах с  мокра кърпа и прахосмукачка, но сега са прекарали бая време на тавана.

# 117
Мили дами, вчера установих , че има много неща на Бебо в Кауфланд, даже някои на по добра цена, защото вчера ги видях, но вече си бях взела поръчката от Бебо..но занапред ще купувам от там, по удобно ми е..

# 118
Здравейте, прекрасни момичета! 🌸
Надявам се всички сте добре 🌸
Доста в раничко, но, все пак, Ви напомням, че имате право на еднократна помощ за раждане на дете от държавата, която в момента за първо дете е 375 лв, а за второ е 900 лв. Тази еднократна помощ не е обвързана от доходи Simple Smile
Освен това, имайте предвид, че повечето общини (с изключение на Столична … разбира се 😏) осигуряват допълнителна еднократна помощ за раждане на дете, отново необвързана с доход, която е допълнителна на тази от Държавата, т.е може да получите и двете. Със сигурност знам за такава инициатива на Община Бургас.
Пускам правилника за отпускането й от Община Бургас за мамите от там: https://burgascouncil.org/sites/default/files/2024-02/protokol_6 … ane_roditeli.docx
🌸🍀🌸

# 119
Здравейте, аз днес бях на последната ФМ и забелязах на документите като се прибрах, че кръвотока ми е много по-добре от предната фетална, сравних ги, не знам дали ги разчитам правилно, но стойностите са сега са по-ниски от предния път съответно са по-добри. На някоя от вас случвало ли се е да има подобрение в кръвотока?

Общи условия

Активация на акаунт