Априлче 2025г./тема 6/

• 25 734
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
  • Русе
И аз така, тези по грубите ги изпилзвах за перденце в колата и др. но не в контакт с бебо.

Гери, за съжаление тези тензухени пелени от едно време почти не могат да се намерят на пазара. Те наистина са много меки като памук и попиват добре.
Лично на мен тези муселиновите предния път не ми влязоха в никаква употреба.Те пак се водят като тензух, пак са памучни, въленени или копринени нишки, но на мен ми се виждат груби особено за подсушаване на бебешко тяло. От предния път са ми останали и не смятам да купувам сега.
Аз предпочитам бархетните. Тях ползвам често след баня за подсушаване, защото са много много меки и нежни. А лятото ги ползвам и като завивка.

# 91
Аз понеже това гледах и тотал се обърках кое какво е и защо е Simple Smile
https://gush.bg/produkt/muselinova-pelena-70x70sm-organic-gush/? … inova-pelena=daga
Кактусче, почти съм сигурна, че сме гледали една и съща презентация - тази на акушерката, която рекламираше на хип козметиката? Simple Smile

Момичета, моето дете го мериха 4ма различни лекари в рамките на седем дни и 4те изкараха различни стойности. Да не говорим, че някои показатели ги изкарваха по-малки, отколкото на ФМ, седмица по-рано. Така че тези мерки и теглилки са повече ориентировъчни, отколкото някаква особено точна наука. Единствено в разните центрове за ФМ с най-яката техника може би го докарват сравнително точно, ама пак...
Важното е да растат и кръвотока да е добре и да не са в дистрес.
Иначе и на мен ми пускат тонове тези дни, дребното само шаваше първия път и отне време да ги хванат, та отключих нов страх - да сетиш и да чакаш да хванат тоновете... после, докато ги гледаш как шават нагоре-надолу, пък съвсем. Въобще, баси хората колко леки и спокойни бременности карат, аз си изпокъсах нервите от глупавите бръмбари в главата ми.
Охх от към бръмбари тази бременност ми е най-тежка и трудна.
Изобщо не мога да се отпусна все нещо си мисля и внушавам. Ето вчера ходих да правя захарен профил, защото ми говорят така бубите в главата😁😁😁
Колкото повече човек знае и чете и се интересува толкова повече се побърква.
Дам….И аз така с третата и бръмбари яко….😵💫

# 92
Момичета,
При вас да се появили брадавички/папиломи по тялото? При мен се появиха няколко по шията миналата седмица, а сега имам и по ареолата на едната гърда?в този контекст това били попречило на кърменето, те са доста дребнички, като месце.
 В началото АГ каза, че било нормално по време на бременност, ама пуста паника… Махат ли се след това от самосебеси, че четох нещо такова 😫

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 22:01 от Lilyivanova

# 93
Момичета,
При вас да се появили брадавички по тялото? При мен се появиха няколко по шията миналата седмица, а сега имам и по ареолата на едната гърда?в този контекст това били попречило на кърменето, те са доста дребнички, като месце.
 В началото АГ каза, че било нормално по време на бременност, ама пуста паника… Махат ли се след това от самосебеси, че четох нещо такова 😫
Привет на мен ми се появиха на ареолата на едната гърда,предполагам че е на хормонална основа .Надявам се след раждането да се махнат.

# 94
И при мен се появиха папиломи! Преди месец-два, по корема.

# 95
И аз имах на ареолата на едната гърда, че и на самото зърно по-рано. Признавам, че малко ги чоплих и изчезнаха.

# 96
Момичета,
При вас да се появили брадавички/папиломи по тялото? При мен се появиха няколко по шията миналата седмица, а сега имам и по ареолата на едната гърда?в този контекст това били попречило на кърменето, те са доста дребнички, като месце.

При мен са доста главно по шията, но имам и по цялото тяло.

# 97
Мисля да попитам моята Аг ,дали мога да ги третирам тези брадавици с някакъв крем.Наистина се надявам да изчезнат от самосебе си,ако не ще си взема направление за кожен лекар.

# 98
Цялото  ми тяло стана в ситни папиломи, а по врата имам 2,които доста пораснаха,държат се на косъм...
Има в аптеките лепенки за папиломи, които са подходящи... Ще изчакам да видя дали ще се махнат след бременността 🙈 ако не ще пробвам с тези лепенки...
Момичета,

# 99
  • Русе
Имам папиломи по шията, между гърдите и други места. Не се тревожа,защото и предния път имах,  тогава АГ ми каза,че са абсолютно нормално явление, при почти всички бременни. Не пречат на гушкане, кърмене и т.н. като се очаква след раждане голямо част да си заминат. Така стана при мен, като не всички си заминаха, имах два три по врата останали,който много ме дразниха, третирах с турския препарат Верутол и бързо изчезнаха. Сега ще подходя пак така, ако до няколко месеца не изчезнат,аз ще ги махна.
Разбира се,попитайте вашите лекари,а консултация с дерматолог никога не е излишна.

# 100
Понеже не ми се въртят темите назад, кажете големи магазини за бебешки стоки в София. Знам, че вече ги обсъждахте, но ще съм ви благодарна да ми изброите 2-3, за да пообиколим този уикенд.
Благодаря Green Heart

# 101
Вис Виталис на Симеоновско е доста зареден.. Рая тойс на Черни връх 😇

Понеже не ми се въртят темите назад, кажете големи магазини за бебешки стоки в София. Знам, че вече ги обсъждахте, но ще съм ви благодарна да ми изброите 2-3, за да пообиколим този уикенд.
Благодаря Green Heart

# 102
Момичета, някой да е чистил бебешка кошарка и количка? Чудя се за препарата на Бебо. Някой ползвал ли го е?

# 103
Аз чистя с този препарат мебелите за бебето. Мисля да забърша и с него количката и кошарата, когато ги изкараме от кашоните 😁

Момичета, някой да е чистил бебешка кошарка и количка? Чудя се за препарата на Бебо. Някой ползвал ли го е?

# 104
До края на месеца има намаление в сайта на Бебо и ми се искаше да поръчам всичко наведнъж - препарат, кърпички, измивни продукти, за дъщеря ми - шампоан и тн.
Смятах да взема и препарата за миене на съдове.
Фрош има и в бебешкия магазин до нас и ми е супер удобно, ако реша него да купя. Остава ли петна?  Междудругото там и памперсите на Памперс бяха на най-изгпдня цена. Не подценвайте малките детски магазинчета, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт