Априлче 2025г./тема 6/

• 27 008
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Пълнолуние, как ще живеят тези хора с мокра стена, това е влага и предпоставка за мухъл. Може би е в още по-горен етаж проблема.
Възмутително е, че някой си присвоява чуждо помещение и се надява да не се разбере. Ако имате възможност поставете мини камера, която да е свързана с един телефон, да ви уведоми при движение. Така ще хванете кой е съседа.

Никол моята е тип тениска, имам и една с дълъг ръкав. Април месец не се знае дали ще е топло или студено. Предполагам, че в болницата ще е топло все пак.

Мила, заслужавате хубави емоции, след преживяното. Аз исках и с коремчето, че дълги години чаках този момент и снимките станаха много хубави. Мъжа ми уж не се вълнуваше чак толкова, ама после искаше да му пратя всички снимки да си ги гледал 🤣. Наистина си е емоция ❤️.

# 646
Ние сме на 5ти етаж и теча може да е един от горните 9 апартамента, които са над нас. За таванското имаме съмнение за един от съседите, но още не можем да го хванем да си е вкъщи и да говорим с него. В крайна сметка разбиваме вратата, но искаме да се разберем с мир. Ама с някои хора мисията е трудна. Ако говорим за абсурди, има и незаконни тераси в нашият блок 😀 Просто е построена допълнително.

За фотограф май съм споделяла вече, но съм гледала следните:

https://kaligeorgieva.com/%D0%B8%D0%BD%D0%B2%D0%B5%D1%81%D1%82%D … 1%86%D0%B8%D1%8F/
https://lalephoto.com/
http://www.photobyvall.com/
https://www.fontanella-photography.com/

Но реално само сайтовете съм гледала, нямам опит с тези хора. За фотосесия с животни сме снимали в Жълто куче, но беше на приемната котка, която вече е осиновена.

# 647
Пълнолуние, с какво са преградили?
Аз щях да оставя бележка в асансьора и ако нямам отговор до месец, направо щях да си хвана двама души да разбият каквото е преградено в моето пространство.

Преди време установих, че един съсед си е взел мазето ми - без да пита, без нищо. Аз там така или иначе не стъпвам, но исках да го дам да го ползва съседа ми по етаж. Направо безобразие, много се бях ядосала, но човекът 100 пъти ми се извини, като вдигнах пушилката и предложи да ми плаща наем.

Като ги гледам тези жени на сесиите колко са лъснати и фризирани, аз ще съм като някаква пародия там Laughing

# 648
Joss Stone, аз по принцип не се гримирам и така отидох на фотосесията само с червило. Всичко си е ок, фотографа си знае работата, светлината си наглася, сигурно и филтри си добавя. Не знам, но станаха супер.

# 649
Нашето таванско е предпоследното на етажа. Има поставена метална врата, която загражда последните 2 тавански помещения и коридорите пред тях. Преди няколко месеца събирахме пари целият блок и платихме на фирма да изчистят всички тавански помещения. Решихме да се качим да видим в какво състояние е нашето, защото искахме да изнесем част от мебелите, които са в детската стая горе. Но не го открихме. Мислехме, че е единственото без врата и номер. Извадихме скица от общината и се оказа, че нашето е зад тази метална врата. Говорихме със съседа, чието таванско е последното на етажа и също е зад тази врата, но каза, че не е той. Като нас не го е ползвал от много години . Първо ще говорим със съседа, който си мислим, че го е заградил. Не  е приятен за разговор, но ако не е той ще сложим бележка и после разбиваме вратата. Горе беше като развъдник на гълъби и за това не смеех да се кача няколко години преди да разчистят. Иначе карам ММ от няколко години да види таванското, но моят за някои неща трябва да му се вдигнат по няколко скандала да се задейства ….. С разчистването на детската същата работа 😀 Все до последно чака и ме дразни. 7 години го чаках да изкара книжка и добре, че миналата година изкара, че сега той ме развозва на горе и долу. Сега пък не мога да се добера до колата от него 😀

Някои фотографи предлагат прическа и грим, но е над 100лв. Но аз не се гримирам. Косата стои 2 часа след прическа и после си застава както пожелае. Надявам се все пак малката да има като моята коса, защото е гъста и дълга. Преди фото сесията мисля да я мина със Steampod-a  да я изправя да не съм като разплетена сламена метла в главата.

# 650
И моят мъж е така за някои неща. Направо не доумявам как може такова мотане, но той просто не иска да ги прави и затова отлага до последно. Мене пък работата ме е тренирала, че искам, не искам, някои неща трябва да се правят в срок и това е положението 😄
Затова и като ми кипне си свършвам работата сама или намирам кой да ми я свърши.

# 651
Момичета, привет!

Не съм се включвала от 2 седмици, но ви изчетох!

Зари, аз имах подарък с ваучер за фотосесия от ММ, но все отлагах да звънна да запазя час, та и аз като теб ще ходя в 9-ти месец (в 36-та). МИслех си, че се правят точно в 9-ти - да е по-голям коремът, но не се сетих, че тогава вече всичко ми е по-голямо... Ще ме снима Кали Георгиева - ММ я е избрал наслуки.

Иначе при мен бебето беше с главата надолу, но точно след 3-тата фетална започнах да я усещам по-слабо и по-различно, и когато отидох на преглед, се оказа, че е седалищно... Вече 3 седмици си стои така... Аз днес влизам в в 35-та г.с. и шансът да се обърне става все по-малък. Това доста ме притесни цялостно, но Нашар ме успокои, че явно бебето така си е решило, защото тазът ми бил по-тесен и явно горе има повече място за главичката. Така или иначе ще чакаме до към 20.03 преди да планираме секциото, но много се моля бебка да реши, все пак, да се обърне...Simple Smile
Не знам, дали заради седалищното разположение, но аз не усещам точно ритници като преди, по-скоро от време на време едно повдигане на главичка или дупе, защото подутинките определено са големи...

Браво на вас колко много се движите!!! Аз вече се чувствам толкова тежка..., почти не излизам, защото ми беше много студено тия месеци, а съм адски кекава и зиморничава, но пък не се спирам вкъщи - постоянно нещо чистя и оправям, но даже не дрехите на бебето, което би имало повече смисъл, ами пренареждам нашите си неща. Девата в мен искаше да преенареди всичко перфектно, ама май няма да ми се получи...

Искам да ви питам - вие ваксинирахте ли се против коклюш? Моят ОПЛ ми препоръча силно да го направя и май ще ходя тази седмица. Също правихте ли си преглед на очите при офталмолог?

Мила, поздравления за бебчето! Да ти е жив и здрав! Heart

# 652
Точно днес си запазих час за фотосесия 😊 И на мен ми каза, че не трябва да съм в 9тия месец. На мен ми е мечта, а и не се знае дали някога отново ще имам бременно коремче. Ще правим и фотосесия за новородено, но поне 5-10 дни след изписването. Аз не нося грим и ще съм без грим, с пусната коса, която ще измия непосредствено преди сесиите. 😅

# 653
  • Русе
За нощниците - 3 с къс ръкав са достатъчни, аз обаче ще си всема 4. Сега си взех две нови, но ще взема и от предния път двете стари и така.

За инхалатора, ние имаме Зано,мисля,че е прекраснен, малък, не е толкова шумен,лесно се съхранява и благодаря на Бога,че се е налагало да  го използваме само със солени разтвори. Иначе аз себе си продължавам при нужда и инхалации на тенджера, помагат ми. Детето няма шанс да го накарам да застане на тенджерата.

Кактусче, мисля,че сина ми е с грип Б, не сме му правили тест, но доктора каза,че вероятно е това. Надявам се,да не го лепна,все пак имам ваксина, но тя не е 100% ефективна.

Фотосесия си правихме с преднара бременност, с тази не държах толкова и мъжа ми като погледнал актуалните цени, изпаднал в шок, така че няма да правим. Иначе аз тогава бях в края на 8ми месец и също ни казаха,че сме позакаснели принципно. Притесненията са,че бременните накрая най-наедряват и са много подпухнали. Нашата се получи доста добре.  Аз сама си се гримирах с обичайния за мен макияж и просто бях с измита коса, не съм ходила на фризьор.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 21:48 от MirelaS

# 654
Здравейте, подарявам дрешки за момиченце родено април-май. Има доста непретенциозни и други почти нови. Ако някоя майка има нужда нека ми пише. Предпочитам лично предаване за София. (Пускам и в други групи)

# 655
Добро утро момичета🙂Как сте с кръвната захар, че аз май почнах да я вдигам, ако е добре този глюкомер😵💫2 дни под ред я засичам между 5.9 и 6.5 на гладно, което не е добре. Записах си час за ендокринолог. До скоро на гладно ми беше под 5.5.

# 656
Здравейте, следя доста активно темата...Пожелавам лека бременност на всички мами  но имам въпрос има ли вече решили да раждат секцио?

# 657
Здравейте, следя доста активно темата...Пожелавам лека бременност на всички мами  но имам въпрос има ли вече решили да раждат секцио?
Здравей, аз ще съм с планово секцио

# 658
Добро утро и от мен току що ми излязоха резултатите от влаг.секрет,и съм доста объркана.Резултата е единични колонии на кандида албиканс,звъннах на АГ и каза че няма какво да се направи понеже съм в 35 гс,чак след .раждането.Не е ли опасно за бебчо естествено раждане с тези гъбички 😞

# 659
Добро утро, това е много странно....нали, за това се прави МБ като напредне бременността, за да може да се проведе лечение, ако е необходимо. То може и чак след месец да родиш. Направи консултация с друг АГ.

Общи условия

Активация на акаунт