🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 919
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 245
Здравейте в новия сезон на Ергена,момичета!
Аз на първо четене мога да кажа само едно - с нетърпение чакам да влезе Емануела!  Все пак трябва и да ни е и интересно,нали?
Ами няма да влиза, ще се разочаровате. Нито е поканена, нито има работа там.

# 1 246
  • София
Повечето изглеждат повехнали и безлични - не знам дали заради тежкия грим, или защото са си такива реално. Не видях нито едно свежо и младолико, лъчезарно момиче. Тази Бранимира в 1 епизод ми се стори сладурана , днес - много обикновено момиченце. Ама Вики си е хлътнал по нея май дооста.

# 1 247
Вярно, че е кофти озвучаването.

# 1 248
Айде психоложката Маги на Слави и нея сега ще слушаме
Тя в няколко предавания го раздаваше психоложка. Примерно в "Женени от пръв поглед", сезон 2.

# 1 249
  • Street of Dreams
Сякаш при Виктор мачът вече е свирен? Също като в сезон 2, просто си я фаворизира, без никакви усилия от нейна страна. Сладка двойка са, тя прилича на дете.
При другите двама винаги има съмнение, че той просто дразни бившата.

# 1 250
Гледам с малко забавяне, че докато децата легнат... обаче!
Кака Даниела доста грозна! Устата й видяхте ли? 🫨

# 1 251
Харесва ми, че има доста промени и че са се постарали да има момичета, които наистина се харесват от ергените, да няма толкова пълнеж. Единствено малко ми е странно не знам заснемането ли, монтажа ли, малко сякаш нивото откъм това е свалено. В предните сезони бяха наблегнали доста на заснемане, картина, местата за срещи в имението, че дори синхроните изглеждаха мн по-красиво поднесени.

# 1 252
Жалко за корекциите на Мартина...Има много красиви очи, и косата - уау.
Точно и аз това си мислех. Имам слабост към светли очи и ако не беше се обезобразила така щеше да е много красива жена.
Преди 10 години не изглеждаше по-добре, напротив.

# 1 253
На Виктор много му личи липсата на опит, притеснява се повече от момичетата, съвсем като тийнейджър. Мартин е доста по-обигран.

# 1 254
Не знам дали сте гледали интервюто на Мартина за Емануела… пращам го

https://youtu.be/8zCxUyXeY9I?si=bZ1WH_mUZ535TdeC

# 1 255
Харесва ми, че има доста промени и че са се постарали да има момичета, които наистина се харесват от ергените, да няма толкова пълнеж. Единствено малко ми е странно не знам заснемането ли, монтажа ли, малко сякаш нивото откъм това е свалено. В предните сезони бяха наблегнали доста на заснемане, картина, местата за срещи в имението, че дори синхроните изглеждаха мн по-красиво поднесени.
От монтажа е.. малко се губи усещането за тайминг. Не знаеш кое след кое се случва, просто някакви епизоди налепени един след друг..

# 1 256
Кой се е упражнявал върху лицето на Рупецова? Тази жена направо е обезобразена.
Мартина е страшен фалш. Изкуственяк пълен.
Бранимира ми се струва кофти характер, но не се е разкрила.

# 1 257
През целия сезон ли ще се намесва Емануела?!

# 1 258
  • Сливен
На моменти, имам чувството че "баща и син", участват в предаването. 🤣

# 1 259
Сега гледам вчерашното.
Големият ерген си търси хубавица, не ще интелектуалка. Някак това че е богат не ми стига, за да спра да забелязвам блестящите и вероятно по-големи от истинските му зъби. Според мен иска красавица, за която ще му завиждат, която да ходи само с него по заведения и ще й позволява да му се възхищава. Друго  - не. По филмите сме гледали подобен интересен живот. Бих му отказала розата.
Малкият ерген избира някак по-разумно, има самочувствие, но да го видим в развитие.

Общи условия

Активация на акаунт