🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 366
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
Като бивша балерина имам сантимент към Бранимира заради балета, обаче не ми харесва - много малки и приближени очички и по детски сочни бузки. Симпатично момиче, но в никакъв случай красавица. И дано не получава през цялото време всичкото внимание на Виктор, който се чувства длъжен да й осигурява специално отношение, защото е там по негова покана.
Реакцията й по отношение на слона беше много глупава - страхувала се да не я изяде. Явно не е чувала, че слоновете не са месоядни.

Тая психоложка е такава заспа. Не знам какъв беше смисълът да им надува главите с тези клишета. Би трябвало да й е неудобно да съветва ергените, при положение, че никаква не я свърши в "Женени от пръв поглед".

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 21:50 от Reinа

# 1 261
  • here and now
Очаквам мацката да върне всички рози и да избяга...

# 1 262
Само аз ли харесвам повече Мартин? Около мен всички с които коментираме ми казват, че не дъм добре. Харесва ми колко е нахакан, забавлява си се, пуска лафове, няма да им цепи басма и се държи естествено. Не като всички ергени да спазва етикет.

# 1 263
Здравейте.
Миналата година за сефте гледах предаването.
Тази година се включих чак на днешното даване на белите рози.
Може ли някой да обобщи правилата в сегашния сезон, че няма да мога да си върна тези 2 епизода?

# 1 264
Оф, смешките му и закачките на Виктор съвсем по детски. Дечко си е и с това гласче... и танци.
Марто ме кефи засега.

# 1 265
  • София
Май ще ми е интересно да дават повече слона, тези двамата едни такива спечени...

# 1 266
Само аз ли харесвам повече Мартин? Около мен всички с които коментираме ми казват, че не дъм добре. Харесва ми колко е нахакан, забавлява си се, пуска лафове, няма да им цепи басма и се държи естествено. Не като всички ергени да спазва етикет.

И аз предпочитам Мартин. За мъж не бих го взела, но като ерген ми е по-интересен за гледане.

# 1 267
И аз го харесвам още от ИВ. Това е първият Ерген, който ще гледам и то заради него. Човекът е уверен, общителен, интелигентен. Продуцентите са го взели, за да вдигне рейтинга.

Последна редакция: пн, 10 фев 2025, 21:55 от Rebel Rebel

# 1 268
Хич не ми харесва Бранимира. Голяма претенция и лигавене.

# 1 269
"Песничката" не ѝ харесала. Пф, смотано момиченце, лишено от емоции.

# 1 270
Само на мен ли ми е крайно неприятна тази Мартина, има нещо много криво в нея

# 1 271
Много е плитка. Малко ми прилича на Кристина от втори сезон

# 1 272
Кой се е упражнявал върху лицето на Рупецова? Тази жена направо е обезобразена.
Мартина е страшен фалш. Изкуственяк пълен.
Бранимира ми се струва кофти характер, но не се е разкрила.
Абсолютно точно! Бранимира изглежда крайно злобна. Мартина във видеото с Емануела, е кривогледа, явно заради това е постоянно с бретон. Странно пуснат в очите, като булонка. 🙄
А на Рапунцелова сякаш са й залепили лукчета за скули. Отврат се окепазяват с тези боцканици...

# 1 273
  • София
Бранимира ми е не, много незряла, кисела.
Не го харесва и не се и опитва да го хареса.
Ами, да си върви.

# 1 274
Росица е прекрасна! Абсолютен фаворит ми е.
Балерината явно има проблемна кожа на лицето и се клепа като Горджъса. Като се намаже пред тоалетката може и да си мисли, че е ок, но в тая жега, влага и светлина... 😬
Рупецова и Мартина са гротески, но в крайна сметка явно има достатъчно мъже, на които това си им е фетиш.

Общи условия

Активация на акаунт