🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 157 530
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 135
Няма как да не се признае, че мартин поне няма да мълчи и да клепа като онези 3мата.

Досега видяхме, че георги му е татуист или поне за видеото. Сега чакам "интервютата" да са в комеди клуба. Поне така разбрах

# 136
Чудесен монтаж до момента. Мъчи ме само един въпрос - Меган Рупецова дали ще ръси клишета от неграмотно написаната си книга пред Мартин?

# 137
  • София
Виктор изглежда читав, ама щом най-добрата му приятелка е Валерия, голям червен флаг...

Мартин е хитър, харесвах го в Игрите като начин на игра, определено ще е по-нахакан и решителен.

# 138
  • Сф
Почва яко. Бедняка е супер!

# 139
Този втория от сега ми е страшно антипатичен. От 6 месеца е сам и веднага почнал да се забавлява (предполагам, че още преди това де), вместо да си рефлектира и да израсте. Направи ми впечатление че е страшно повърхностен и не мисля че някоя нормална жена би била щастлива с него. Виж някоя държанка златотърсачка - да. 🤔

# 140
Ох Валерииииияяяяяя..
Момчето обяснява , че не иска техните да се бъркат и затова ще приема съвети само от приятелите си , а наща :

"Не знам, ти ще си го почувстваш"

Ъъъ
Тва е като най-добрият и често срещан български съвет - " Не знам брат, ти си знаеш . "

# 141
На първо четене много ми харесва Виктор. А Мартин винаги съм го харесвала.

# 142
Много интересен регламент, харесва ми, определено са мислили как да разчупят шоуто.
Еееее не може момчета 16 мацки, САМО по 10 ще си закарате в Шри Ланка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 143
Преди години във Фермер търси жена имаше един Марин Козирог, супер претенциозен, караше момичетата да ринат изпражнения, да готвят, да се събуват в караваната му, а на финала след гърча, предложи на водещата 😄 Дано и този Козирог да не е същия фасон

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 23:09 от Catfish

# 144
Давайте крокодилите и кайманите. Чекаме

# 145
Айде, почна се с фрийковете! И баш със златорърсачката начело!

# 146
Ето първия киборг

# 147
Аз взимам бедния. Богатият ми е много анти.

Козирозите мн ревниви уа. Кой е козирог?

Те и двамата канализират женска енерги. Какво ще прави тая госпожа?

# 148
Пахахаха ох, хареса ми, как я пита за годините… 😀

# 149
Чудесен монтаж до момента. Мъчи ме само един въпрос - Меган Рупецова дали ще ръси клишета от неграмотно написаната си книга пред Мартин?

Дългият отговор е "да"

Общи условия

Активация на акаунт