🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 582
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 515
Според мен Бранимира е възможно да има гадже в реала и да е решила да си направи екскурзия, като го играе храстче. Обаче силният интерес от ергена към нея не се вписва в схемата. Иначе нямам обяснение за подобно поведение.

# 1 516
При Бранимира според мен е съвсем просто - не го харесва, но като е поканена, е решила да пробва за разнообразие. Сега е убедена, че той не й харесва.

# 1 517
Изобщо, ама изобщо не мисля, че Бранимира е глупава, напротив. Малка е, липсва й житейски опит, но не е куха изобщо. Открита е, не е кифла, каза си в прав текст, че не усеща Виктор, че тя би се потопила в една връзка, без постоянни анализи, както прави той.
Виктор я пита - какво би искала да ме попиташ мен, като човек и я гледа филмово и изпод вежди, тя директно му каза, че така с въпроси не става, че вярва на действията и че опознаването става по-постепенно.
Песента на монаха - "джваййй мааай джуу буу шаай", ми честно казано и мен ме досмеша, не знам как се очаква пред камера да се потопиш "в тайнството", пълни глупости.
За мен не само не е тъпа Бранимира, точно обратното - много по-готина и умна от Виктор и от останалите участнички. Просто сега вижда ясно, че не си подхождат, според мен.

# 1 518
Аз не мисля, че го питаше, за да го слуша реално. Даже Виктор като каза "Дай да помагаме", Мартин му отговори "Е как ще помогнеш, като не ги познаваш?". През половината време реално Мартин си бърбори на празни обороти, докато си мисли нещо съвсем различно.

И така да е, това само показва, че основно Мартин търси контакт с Виктор, а не обратното.

Между другото да добавя, че на Мартин по изражението страшно много му личи, когато някоя мома не му харесва, не го привлича или, когато се дразни, че някой му говори пълни глупости. Видя се и при психоложката, видя се и при Даниела. В това отношение Виктор е една идея по-добре - той по-умело се прикрива. Или поне аз не съм забелязала да изразява толкова ясно емоциите си.

# 1 519
На срещата им на тревата Виктор попита Бранимира дали иска да го пита нещо, тя дори не прояви интерес да го опознае, нямала въпроси към него. Явно й е тотално безинтересен и е само заради екскурзията там.

# 1 520
Във фейса гледах откъс Мартин при Мондю говори за Емануела.. "Изградила го като човек" , казва човек на 40 отгледал две деца и чакал една куха чалгарка да го изгражда 😳 "завъртяла живота му на 360`, явно и в градусите е трябвало да го обучи Емануела, за да не го завърта там откъдето е тръгнал.. Този е толкова тъп и лековерен, че първо ми стана жал за съпругата му бивша, че се излъгала така и второ, Мартина му е точно по мярка.. И големият бизнесмен, дето търчи от реалити в реалити да търси любовта, пълен смешник.. А другият Викторчо, който не харесва жени да му правят комплименти си намери точната ледена господарка Бранимирата

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 11:17 от Catfish

# 1 521
  • София
Аз му давам още 2-3 епизода на Мартин, преди да изтрещи, нямам търпение някоя от неговите моми да отиде при Виктор, егото му ще направи страшен цирк.
Дано бившата на Слави, психоложката повече не я включват - пълна трагедия е.

# 1 522
На срещата им на тревата Виктор попита Бранимира дали иска да го пита нещо, тя дори не прояви интерес да го опознае, нямала въпроси към него. Явно й е тотално безинтересен и е само заради екскурзията там.
Просто й писна от лексиконния му подход. Дървен е и не общува леко с жените, всичко е - питай ме сега, после аз ще те питам. Е, извинявам се, така всеки ще спече и ще се дръпне.

# 1 523
Млада е хора, млада е, това момиче тепърва ще ходи на срещи и ще води връзки. В днешно време рядко имат опит на тази възраст с връзките. Със забивките да, но с връзки не.
Няма много смисъл толкова млада в това предаване, няма да се омъжи, ясно е. Но поне влезе и ще понатрупа някой последовател.

# 1 524
Бранимира е изключително невъзпитана и неприятна. Като е отишла в Шри Ланка, ще уважава местните традиции и обичаи и няма да се подхилква на пеенето; този слон го гледаше с такава погнуса, че не знам какво точно е очаквала, през цялото време начумерена, тросната, все едно Виктор трябва да ѝ е личен шут, а тя да преценява кое от изпълненията му е забавно и кое не.

# 1 525
Какво не могат да поделят след толкова години Емануела и Мартин?

Според мен там е имало голяма любов и страст - направо пожар си е било и май още не е приключило от към чувства. Ако наистина Мартин я е махнал, заради родителите си, Емануела със сигурност е била много обидена и наранена. А той, като нищо още да има нещо към нея. Разсъждавам си просто - само те си знаят какво е било и дали го има още.
Ама той заради родителите си ли я е махнал? Отвратително! Този още повече ми падна в очите. Емануела може всякаква да я наричат, обаче масово не са на интелектуалното й ниво. Тя е емоционална, но това не я прави глупава. Не слушам такава музика. Не знам парчетата й. Може би бих се сетила за 1, 2. Зная "да си плащал" и онази с турчина. Това е. Случвало се е да я засичам няколко пъти в ресторант, преди години. Ще се изненадате, колко богата обща култура има. По интервюта също съм я чувала, ако съм била някъде и някой е слушал нещо, на което ставам неволен слушател.
Изобщо не говори добре за Маргарин, че се е отнесъл така неуважително към чувставата на обичаща жена, ако действително я е "махнал" заради родителите си!! Ама явно акъла му е толкова.  🤔

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 14:15 от КремонаЛиза

# 1 526
Никакво невъзпитание не виждам в Бранимира, нито грубост. Момичето е младо, притеснено. Погнуса от слона нямаше, напротив, каза, че е много величествено животно, с уникална шарка. Точно гледам пак серията.

# 1 527
Млада е хора, млада е, това момиче тепърва ще ходи на срещи и ще води връзки. В днешно време рядко имат опит на тази възраст с връзките. Със забивките да, но с връзки не.
Няма много смисъл толкова млада в това предаване, няма да се омъжи, ясно е. Но поне влезе и ще понатрупа някой последовател.

Точно затова смятам, че ергени и моми под 30 години, нямат работа в подобно предаване. Прекалено млади са, скучни са, неопитни, а и със сигурност не са готови за сериозно обвързване, и брак. Не, че Мартин е много готов де. На мен ще ми е много интересно, ако специално той вземе, че наистина хлътне по някоя от момите и се получат нещата след предаването Simple Smile

# 1 528
Съгласна съм със Spiritlight - държа се невъзпитано и неуважително към местните традиции и към човекът, който я е поканил.
Аз бих била много впечатлена и от синия лотус, и от слончето (макар да ми беше жал за него), и от монаха и храма. Много беше красиво, просто тя беше тъпа. На 21-години пак бих била впечатлена.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 11:33 от AirFairy

# 1 529
Ама той заради родителите си ли я е махнал? Отвратително!
Нямаме идея защо я е махнал. Емануела говори много глупости и май за всичките ѝ бивши е едно и също. Мамини синчета, тя ги издържала, много били фалшиви, големи били надувки, много пиели… За всичките.

Общи условия

Активация на акаунт