🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 582
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 500
Ако някоя не може да си говори с Мартин, това е нейна вина. Той е супер бъбрив. Завива според разговора, подава реплики. Провокира, ласкае, осмива.

# 1 501
Някои от тоалетите на момичетата снощи бяха потрес, явно не са намерили модна къща, с която да си партнират. Плажни рокли, дантела, ламета, трико... кич. Като от втората употреба, кой каквото е успял да грабне.

# 1 502
И аз залагам, че Ферай, ще бъде интересна, В промото отказва роза, съответно би трябвало да се преориентира към Виктор, а и е малка за Мартин, въпреки, че неговата Йоана е още по-малка. Бранито ако се издъни и на предстоящата вечеря е чао.

# 1 503
Сами се обличат тази година момичетата.

Габриела е пример за неуспешни корекции.

# 1 504
Някои от тоалетите на момичетата снощи бяха потрес, явно не са намерили модна къща, с която да си партнират. Плажни рокли, дантела, ламета, трико... кич. Като от втората употреба, кой каквото е успял да грабне.
Но някои бяха хубави. Въпреки че е готино да се видят без филтър и с техни си хрумки, аз нямам против и да имат стилист. Харесва ми да гледам помпозност, феерия, прически.

# 1 505
Ферай сигурно не знае, че Виктор се представи като най-бедния ерген, а Мартин, като най-богатия досега, иначе нямаше да се преориентира, предвид, че си търси някой, който да я издържа. 😆

# 1 506
Виктор е от "мъжете" дето трябва някоя опитна кака да го хване за врата, да го натакова и евентуално да го ожени за себе си. И както писах и преди това му е наследството от липсата на мъжка фигура в живота. Това нито се надраства, нито се компенсира. Допускам, че някоя от каките на Мартин може да свърши тая работа.
Мартина според мен е напълно наясно, че Мартин я е поканил да дразни бившата и дори мисля, че са се договорили. Затова и така леко им върви комуникацията. Играят си и се забавляват без никакви очаквания.

# 1 507
Повечето от момичетата визуално ми харесват.
Ще са интересни срещите на Мартин, той е "гърмян заек".

# 1 508
Виктор ми е типичната "къснозрейка". Още е млад, а по поведението му ми се вижда, че е доста незрял и неопитен. Така че е добре да поизчака със сериозните любови, обвързвания и семейство, поне докато навърши 30 години.
Вчера ми направи впечатление, че на няколко пъти се хилеше, като Алек от предния сезон - с широко отворена уста и всички зъби на показ. За мен това е признак, че се притеснява и това го кара да се хили неадекватно.

# 1 509
Вчера аз лично не разбрах защо и Виктор и Бранимира нещо бяха разочаровани от срещата?
Моля нека някой каже днес кой влиза, в крайна сметка тази Йоана ли е?
Според мен днес си тръгва хостесата и жената с многото грим на Виктор, може и русата инфлуенсърка.

# 1 510
Виктор е от "мъжете" дето трябва някоя опитна кака да го хване за врата, да го натакова и евентуално да го ожени за себе си. И както писах и преди това му е наследството от липсата на мъжка фигура в живота. Това нито се надраства, нито се компенсира. Допускам, че някоя от каките на Мартин може да свърши тая работа.
Мартина според мен е напълно наясно, че Мартин я е поканил да дразни бившата и дори мисля, че са се договорили. Затова и така леко им върви комуникацията. Играят си и се забавляват без никакви очаквания.
Напълно съгласна.
Също, друго, което ми прави впечатление в такъв тип мъже-момченца - този порив, опит, да се оженят много млади. Сякаш просто да се приключва, да си имат жена, да им дава тон. Нали Виктор е майсторил пръстен и предлагал брак. Ама годеницата му се отказала.
Винаги съм гледала съмнително на мъже, които в днешно време бързат да се женят преди 27-28 ... Това не е много нормално. Там почти винаги има компенсация на нещо.

# 1 511
Аз още не съм стигнала до срещата, но Бранимира има право. Нея не я гложди, че има и други момичета, а че са били поканени и други. Все едно е обикалям баровете и където не е станало - айде ела тука да пробваме. Като цяло, тъпа идея да кани момичета. А и той ми се вижда несигурен и притеснителен, тя изглежда по-твърда и точна. Него вятър го вее.

# 1 512
Нямате изчитане просто.

По първи епизод:
Обещаващо начало за нещо по-различно. На Виктор му избраха по-свестни момичета, а на Мартин кукери. Не съм го гледала втория никъде. Имам спомен, че гледах ББ с Емануела, ама тоя не си го спомням. Имах някаква надежда за него докато не избра киборга Мартина. Много жалко, ако наистина я е харесал. Надявам се, че я е избрал заради враждата с Емануела, а не че това му е вкуса. От далеч си личи, че е платена и си търси спонсор. Надявам се, че Мартин успява да различи тоя тип жени и какво търсят у него.
Виктор е хубав, но млад и зелен. Не очаквам нищо интересно там. Не ми и прилича на гей.

# 1 513
Е , защо му е да различава този тип жени на Мартин, той по такива явно си пада… едва ли търси „сгодна женица”, домошарка и кулинарка. 😀

# 1 514
Аз не мисля, че го питаше, за да го слуша реално. Даже Виктор като каза "Дай да помагаме", Мартин му отговори "Е как ще помогнеш, като не ги познаваш?". През половината време реално Мартин си бърбори на празни обороти, докато си мисли нещо съвсем различно.

Общи условия

Активация на акаунт