🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 666
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 485
Бранимира за мен е откровено нелицеприятна. Включително и онази актриса облещените очи. Първата очевидно и на характер не го докарва. Да се надяваме, че втората поне ще компенсира лоша визия с приятна душевност.

Радвам се, че тази година има само 3 с личащи отдалеч корекции. Но наистина не мога да разбера защо Мартин точно за врагинята на неврастенчиката Емануаела се лепна. Може пък да си пада по тъпи жени.

# 1 486
Интересно е да се наблюдава разликата между обиграните какички и момиченцата. Първите са доста по-спокойни и с изправени рамене. Другите са се свили като скариди. Което е нормално, разбира се. :д

Ох,,Мартина за толкова години не се е сдобила с нови мозъчни клетки.

# 1 487

Някой може ли да ми обясни каква беше идеята на раздаването на червените рози вчера? Дадоха само на 5 момичета, бялата беше на "кралицата", но другите си останаха. Защо изобщо ги раздадоха тези червени рози само на половината, така и не разбрах.

Застраховани са от изгонване тази вечер. Ще гонят само от тези, които останаха без рози.

Много ми е любопитно коя ще изгони Виктор. Мартин вече си има цели две кандидатки.
Коя мислиш, че ще опука Мартин?
Виктор не е изключено да отнеме розата на Бранка, какво ще ѝ сваля звезди. Даже се надявам да го направи.

# 1 488
Бранимира е семпла външно и вътрешно, само самочуствие не й липсва. Май не е разбрала къде се намира, това е шоу и тя явно ще играе борсука в шоуто. Мартина ми е далеч по-симпатична, има топлина в излъчването й.
Мартин и Емануела кога са се разделили, че не се спира да се говори за нея. Надали такъв  мъж още страда по нея.

# 1 489
Не намирам, че Даниела е била красива. Била е типичното момиче, по външен вид простовато, семпло, недодялано. Сега се опитва да го играе гранд дама. Тъмното й червило й в интерес на истината беше попадение. На тена й седеше. Придаваше й нещо интересно. Но фаянсът на зъбите разваля нещата. Супер контраст. И не само той... Цялата се е направила зле.

Бранимира и Косара са натурално хубавки. Красавици - не. Но Косара се е докифльочила.
Видяхте ли как Мартина погледна учудено Бранимира, когато Бранимира каза, че Виктор е притеснен, първо, а не тя хаха

Мартин не е привлечен силно от никоя, просто го играе. Даже доста се преструва в разговорите, използва едни опорки, колкото да мине времето и да подава реплики. Въобще даже не го интересуват отговорите толкова.

# 1 490
https://www.youtube.com/watch?v=PiY_Wcd7fQ0  Емануела предлага брак на Мартин

# 1 491
Добре, излиза, че и Косара е обвързана

Това е най-добрият и приятел, той вече наистина е хомосексуален, като не го крие.
Много от момичетата са с активност в инстаграм, та възможността някой друг да им поддържа профилите е наистина голяма. Някак по-вероятно ми се струва, отколкото там да са останали по 3 на човек в момента.

# 1 492
Какво не могат да поделят след толкова години Емануела и Мартин?

Според мен там е имало голяма любов и страст - направо пожар си е било и май още не е приключило от към чувства. Ако наистина Мартин я е махнал, заради родителите си, Емануела със сигурност е била много обидена и наранена. А той, като нищо още да има нещо към нея. Разсъждавам си просто - само те си знаят какво е било и дали го има още.

# 1 493
Не знам що постоянно се намесва Емануела.Едва ли имат нещо общо вече с Марто след толкова години.Писанията за тях правят интригата,не ми е интересно на мен.
Бранка си е въобразила,че щом е избрана и поканена вниманието ще е само в нея и ще е единствена.В такова предаване?!Това ,че беше първа ѝ е достатъчно само дето не можа да го изиграе както трябва.Май днес му го лепва на Вико(нали дадоха за следващия епизод,той каза нещо от сорта"серизно ли?'),че няма интерес и тя ще бъде изпратена у дома.Така ми го говорят звездите. Joy

# 1 494
Според мен Мартин днес ще изгони Габриела, хостесата. Доста безлична и скучна е. Пък мисли, че говори умно като се цупи колко била различна. От друга страна тя още на срещата им в София беше потрес, пък Мартин я покани. Но той кой ли не покани Grinning Може да й е дал шанс, задето евентуално е мръзнела на първата среща.

# 1 495
Mартин определено е забавен на моменти и ми харесва, че опитва да разчупва образа на типичния ерген. Обаче адски много ме подразни, когато е първия епизод беше на среща с някаква от предаването и каза нещо от сорта на: "Ако имаш забележки за заведението, кажи, мое е"...За да се изтъкне, че е богат, беше грозничко.

Виктор ми допада, тази усмивка е заради притеснението му. Дано не е гей.

# 1 496
Емануела като че ли раздухва повече нещата около старата им връзка, отколкото Мартин. Тя все се набърква в скандали. Харесва й. Гали й егото.

# 1 497
Вчера не успях да догледам и днес върнах, коментара на Мартин относно танците на Виктор - какви бяха тия танци, какво беше това чудо... 😆
Не харесвам лицевите експресии на Виктор - едни такива преиграни, сякаш седи пред огледалото и се усмихва или повдига вежди позьорски. Мисля, че е добро момче, но много неуверен и лесна плячка.
Актрисата Клаудия ми е много неприятна, а хостесата Габриела, майката на децата и астроложката са ми някакъв пълнеж.
За мен Елвира, Ферай, Косара и Синтия са най-ефектни визуално.

# 1 498
Мисля, че поне допреди ИВ са поддържали контакт Марто и Емануела.
Защото в един подкаст след ИВ той сподели, че са си говорили с нея и тя за някакви знаци и знамения му говорела, та даже очаквал да се появи там на място заради някакви нейни бръщолевения, с които пак нещо се е правила на интересна вероятно.

# 1 499
И аз мисля, че ще изгони или хостесата, или миската. Втората е супер зле, две изречения не можа да каже на кръст, но веднага хвърли вината върху него, че не я бил предразположил.

Общи условия

Активация на акаунт