🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 559
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 470
Много по добре с натуралния нос,който за мен е съвсем нормален, прав нос.
Това е може би най-грозният нос,който съм виждала някога. Всъщност чалгарките Преслава и как й беше името русата Луда по теб имат същите носове.

Между другото си мисля,че Бранимира нещо е дочула или са имали разговори с Виктор (сигурна съм,че са комуникирали преди полетите) и затова е сега една такава киселеща.Няма го този ентусиазъм от София, май е започнала да съжалява,че е отишла. Нещо се е объркало там между снимките в София и пътуването им.

Росица пък е активна в ИГ,така че и тя не се е задържала.
То,друга не остава за Виктор. Една Яна,но тя е тралала ми се струва. А,другата ми фаворитка (чисто визуално) е Синтия.Екзотична красота.
Яна е чиста душа.  Да,може би е голяма идеалистка и затова на хората им се струва че е куку Simple Smile

Очите, очите не лъжат.
Реално момичето е красиво и ако е слушам без да я гледам в очите изглежда напълно нормално. Но the crazy eyes никога не лъжат. Луда е, сто процента.

# 1 471

Че Даниела си е била красива жена преди да се направи на това чучело, което е в момента. Сега си е направо плашеща. Прилича ми на една, мисля американска инфлуенсърка беше - с огромни скули и изпилен нос. Представям си колко е зле без грим

Мартин ми изгледжа, като обсебен от Емануела и затова налита на Мартина. Мартина пък не я разбирам с това постоянно преследване на бившите на Еменаула. Май интервюто, което Емката е дала при Гала ще се окаже вярно.
А това, че Мартина е жена трофей е егати вица - какъв трофей бе душо, като си пълна карикатура. Жената - трофей има съвсем друга визия, осанка, излъчване и поведение. Нещо, като Маги от предния сезон. Мартинка си е поредната евтина, зле тунинговата мома, търсеща за кой пореден чичко с пари да се лепне.

Някой може ли да ми обясни каква беше идеята на раздаването на червените рози вчера? Дадоха само на 5 момичета, бялата беше на "кралицата", но другите си останаха. Защо изобщо ги раздадоха тези червени рози само на половината, така и не разбрах.

# 1 472
Ух, Емануела пак се е изказала... По принцип е доста интелигентна жена. Обаче с повече от отвратителен характер. И изключително нарцистична. Всички са безвъзвратно влюбени в нея, издържа ги, следят я, а-у...

Направо изохках от болднатото.

Виктор ми е много симпатичен, но може би ми влияе и приликата му с параолимпиеца Михаил Христов, по чиято история е направен филмът "Без крила". Млад, необременен от излишни опит и самочувствие от връзки с жени, непохватен на моменти, но съм склонна да му прощавам конфузиите.
Мартин ми е анти. Добра фигура, добър изказ, толкова пари хвърлени в развитието му, накрая  кръчмарско битие и среда.
От момичетата харесвам визуално само Елвира. От нея струи  изящество, за което балерината Бранимира само може да мечтае.

# 1 473
А само на мен ли ми се струва, че този сезон девойките дори не се преструват, че харесват ергените ?Simple Smile преди бяха доста добре инструктирани, сега си личи, че даже са им досадни. Отишли са за контакти и приключения, но не го и крият. При никоя не виждам дори и мижав интерес към ергенчетата Simple Smile

# 1 474
Скрит текст:
.......
А ето Косара преди преправянето и на лицето

Според мен има корекции и там , където уж е b]без[/b] такива Косара. Очите са красиви, екзотични по- скоро, но чело, скули и устни, както и брадичка, са пипани. За веждите е ясно, те вече дори не се "броят" за корекция.

Мартина е с поведение на жена-трофей, с такова излъчване, мислене и съответно семпла и ненатоварваща личност
 /на мен лично ми се иска Мартина да не е втора Маги, но..../.
Точно като за псевдо аристократ като Мартин. От стайлинга, който видях, не одобрявам само обувките от сета с роклята на цветя и прекалено големия бюст.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 09:44 от ellis

# 1 475
Много е лош кастинга този сезон, но след излагациите в последните, коя нормална жена ще се навие да участва. Само един тип са- тунинговани карикатури търсещи някой и друг последовател. Тази година има и актьорки и модели, които е ясно какво целят. Тази с книгата, после и друга книга ще пусне.
Предполагам е имало и нормални момичета, които са кандидатства, но сигурно не са били достъчно тунинговани за Николов. Липсва ми и малко разнообразии в години, тяло , че и цвят на косата.

# 1 476
  • софия
Ей, нямате настигане. От вчера ви гоня, най накрая финиширах.
 Харесва ми за сега. Няма ги тежките, овчи погледи с идеята да докарат дълбокомислие, че и ергените могат да говорят, включват и повече от 10 думи в речника си, което е прецедент. Сега остава да започнат да разгръщат образите на момите и да ги опознаем. Имах вяра в Марто, оправдава я. Една седмица му давам да изпуши централно и да се развихри, както си трябва и може.

# 1 477
Виктор е адски неопитен, абсолютен дечко. Красив е, обаче няма никакво самочувствие и това се усеща от дамите. "Шегите", които пуска са направо безумни и милия сам се смее от нервност. Не умее да води разговор, изчервява се, хили се като зелка, няма никаква увереност. За мен той има много хляб да изяде докато стане готов за връзка и семейство.

Мартин от друга страна е абсолютна мазна лисица. Обигран, семпъл чалга тич, обаче за сметка на това компенсира посредствеността си със завидно самочувствие. За мен той също не е готов за истинска връзка, каквото и да обяснява. Вкусът му за жени е като вкусът му за всичко останало: чалгаджийски.

Бранимира не ми харесва и на мен. Изглежда злобна, но това,  което ми харесва в нея е, че изглежда зряла за годините си и осъзнава, че такива фундаментални разлики между нея и Виктор на този етап, могат единствено да се задълбочат с времето. Аз на нейната възраст тръгвах да се боря, да променям...ако можех да се върна назад бих си пернала един шамар.

# 1 478
Мартин е като дете в магазин за бонбони. Усмивката му е до ушите, когато е около жените. И е естествено усмихнат. Радва си се човека искрено.

# 1 479
Попаднах на видео във ФБ, където пред Мондьо, Мартин е говорил за Емануела. Обяснява как никога нямало да каже нещо лошо за нея, ама явно впоследствие не си спазва думата.. 😀
Отделно, каза, че е имал лични и финансови проблеми, бил е скаран с родителите си по време на връзката им и съвсем няма да се учудя именно те да са му сложили ултиматум, че ако не я остави, няма да му дават никакви пари.

# 1 480
Момичета, тепърва съм в началото, само искам да кажа, че повечето са облечени потресаващо. Grinning

# 1 481
Скука! Даже ММ снощи констатира - що ги няма пияните?
Все си мисля, че няма да са само тези претендентките, освен известните, които очакваме. Иначе си е скука и предизвестено.
Имах големи очаквания за Мартинчо, да има шоу.
Виктор и Бранимира са големи сладури, но тя наистина се дръпна.

# 1 482
  • Варна
Какво не могат да поделят след толкова години Емануела и Мартин?

# 1 483
Не мисля, че Бранимира има чак такива възвишени размисли за собствената си душевност и връзките, каквито й приписвате. Според мен е просто разочарована, след като е осъзнала, че "няма да е единствена". Тя си го и каза в края на епизода, че още й е трудно да свикне с тази мисъл. Там е само его.
Покана, пътуване до Шри Ланка, предаване, хора, записи. Някъде й е минала мисълта, че не е добра идея, но то хем боли, хем сърби. Как да откажеш 10-15 минути слава?! Все пак кариерата й е на сцената, за нея това участие ще е от полза.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 10:10 от zlatenceto

# 1 484

Някой може ли да ми обясни каква беше идеята на раздаването на червените рози вчера? Дадоха само на 5 момичета, бялата беше на "кралицата", но другите си останаха. Защо изобщо ги раздадоха тези червени рози само на половината, така и не разбрах.

Застраховани са от изгонване тази вечер. Ще гонят само от тези, които останаха без рози.

Много ми е любопитно коя ще изгони Виктор. Мартин вече си има цели две кандидатки.

Общи условия

Активация на акаунт