🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 552
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 530
Е кое му е възпитаното да се подхилкваш на чужди традиции и то пред човека, пред местния имам предвид? Точно за слона каза, че не е каквото е очаквала - не знам как един слон може да те разочарова и какви точно очаквания има към него. Освен това не спря да го реже това момче на всяка дума, да се цупи и да се троска. Ми да си е седяла вкъщи, кой я е влачил насила в Шри Ланка. И на нас не ни е приятно да я ѝ гледаме сърдитата физиономия, така че за всички ще е облекчение да си ходи.

# 1 531
Какво не могат да поделят след толкова години Емануела и Мартин?

Според мен там е имало голяма любов и страст - направо пожар си е било и май още не е приключило от към чувства. Ако наистина Мартин я е махнал, заради родителите си, Емануела със сигурност е била много обидена и наранена. А той, като нищо още да има нещо към нея. Разсъждавам си просто - само те си знаят какво е било и дали го има още.
Ама той заради родителите си ли я е махнал? Отвратително! Този още повече ми падна в очите. Емануела може всякаква да я наричат, обаче масово не са на интелектулоното й ниво. Тя е емоционална, но това не я прави глупава. Не слушам такава музика. Не знам парчетата й. Може бих се сетила за 1, 2. Зная "да си плащал" и онази с турчина. Това е. Случвало се е да я засичам няколко пъти в ресторант, преди години. Ще се изненадате, колко богата обща култура има. По интервюта също съм я чувала, ако съм била някъде и някой е слушал нещо, на което ставам неволен слушател.
Изобщо не говори добре за Маргарин, че се отнесъл така неуважително към чувставата на обичаща жена, ако действително я е "махнал" заради родителите си!! Ама явно акъла му е толкова.  🤔

Ами до колкото разбрах от пишещите тук, точно заради родителите си я е махнал. Те били категорично против връзката му с нея и даже май са му спрели кранчето, докато е бил с нея. Спомена се, че Емануела била разказвала, че в един момент са се водили разделени само за пред тях и са се крили, че са заедно за някакъв период от време. Дали е така, не знам.

# 1 532
Виждате у Бранимира качества, които няма. Само като видите как се хили на песничката и става ясно, че няма никаква дълбочина. Няма интерес към Виктор, не, че той я е отблъснал.

# 1 533
Айде сега, всеки с преценката си. 🙂
Според мен Бранимира е умно момиче, но ергенът Виктор не е много умно момче и започна да я отегчава. Отишла е, защото не го познава, а и кой би отказал такава ваканция? Вие щяхте ли?
Мартина е много сладка, сега им гледам срещата на яхтата.

# 1 534
И според мен Бранимира не е глупава, просто е малко темерут, не може вадички да са веселяци. Grinning Както виждаме и от другото момиче, което беше поканил, тя също не цепеше басма. Та явно ги предпочита такива.

Мартина колко е висока?

# 1 535
по-скоро на Бранимира й бяха досадни срещите. Не й хареса песента на шамана, не й хареса ритуала с гривничките. Не е и длъжна, но можеше да не го показва толкова явно.

# 1 536
Айде сега, всеки с преценката си. 🙂
Според мен Бранимира е умно момиче, но ергенът Виктор не е много умно момче и започна да я отегчава. Отишла е, защото не го познава, а и кой би отказал такава ваканция? Вие щяхте ли?
Мартина е много сладка, сега им гледам срещата на яхтата.
От кое си пролича, че е умна? Аз не чух да ръси мъдри мисли.

# 1 537
Аз забелязвам, че повечето момичета нямат богат речников запас и не умеят да се изразяват, което е жалко. Използват неподходящи думи, които нямат нищо общо с разговора, което ясно показва, че не знаят значението им.
Снощи едната каза нещо нелепо, обаче забравих какво беше.
Леко скучноват ми беше епизода, добре че беше срещата на Мартин и Мартина.

# 1 538
Привет.

Записвам се и аз да ви чета с интерес. 🌹

Някоя от вас дали знае инстаграма на адвокатката, която отказа розата на Виктор? Според мен тя щеше да е интересен персонаж.

# 1 539
Е как кой би отказал, оная от дискотеката отказа.

# 1 540
Хахаа Мартина ме изкефи много! Бутна го във водата, после скочи и тя, метна му се на врата и го прегърна - аз не мога да плувам!
После се откопчи и му каза - хайде да поплуваме и той шашнат - ма нали не можеше да плуваш, какво стана с доверието? И тя - отплува! 😄😄
Много готина, умее да флиртува, без да е вулгарна и агресивна, забавна е! Няма как да не му харесва истински, кефи й се, не мисля, че я търси, само за да дразни Емануела, независимо, че първоначално може и такива да са му били подбудите.

# 1 541
Nona, съгласна съм. Ще допълня, че младите момичета имам чувството, че не могат да изговорят една дума правилно. То фъфлене, то тежки диалекти, ще кажеш не са родени в големи градове, а в гората.

# 1 542
  • София
И първото момиче на Виктор отказа... Варианти има, ама е решила на почивка да отиде. И тук си проличава колко точно е умна.

Иначе Мартин защо да дразни Емануела, те не трябва ли отдавна да са се забравили?

# 1 543
Аз не мисля, че го питаше, за да го слуша реално. Даже Виктор като каза "Дай да помагаме", Мартин му отговори "Е как ще помогнеш, като не ги познаваш?". През половината време реално Мартин си бърбори на празни обороти, докато си мисли нещо съвсем различно.

И така да е, това само показва, че основно Мартин търси контакт с Виктор, а не обратното.

Между другото да добавя, че на Мартин по изражението страшно много му личи, когато някоя мома не му харесва, не го привлича или, когато се дразни, че някой му говори пълни глупости. Видя се и при психоложката, видя се и при Даниела. В това отношение Виктор е една идея по-добре - той по-умело се прикрива. Или поне аз не съм забелязала да изразява толкова ясно емоциите си.
Потърсил е контакт веднъж, и то ми се струва, че е част от сценарий. Ама не го пипа, това ми е мисълта. Че Виктор все си слага ръка на рамото му, на гърба му.
Иначе, да, за при жените съм съгласна. И аз съм го забелязала. На Мартин веднага му проличава като се издразни на някоя.

# 1 544
Относно Бранимира - ами грам не харесвам кисели мрънкалници. Отишла е там, без значение дали за авнатата или заради нещо друго, ами да се порадва малко поне на това, което вижда. Със сигурност не гали слонове през ден и не й пеят шамани всяка седмица, та да стои с този празен, отегчен поглед. Най-малкото може да си обогати общата култура поне, покрай това приключение. Да види и научи нови неща, да се порадва на нови преживявания и т.н. Не да гледа и да мрънка, все едно са я завели на острова на мъченията. Егати темерута и то едва на 21 години.

Общи условия

Активация на акаунт