🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 698
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 070
Дано се раздвижи сезона, миналата година в 3 епизод вече бяха по групички… малко е скучно засега

# 2 071
Явно ще вкарват още, и на мен ми се видяха малко първоначално..
Виктор е много мой тип, обичам красиви ,но леко стеснителни мъже. От екрана така ми се струва, но това ,че навън е близък с онази ......... Валерия , ми е огромен червен флаг.
А, абсолютно на същото мнение съм и аз за Виктор

# 2 072
И аз съм назад
Щом снимат в момента, имат възможност все пак да вкарат Емануела Joy

# 2 073
  • София
Голяма работа че е женена по документи. То обвързани ергени имаше, тук за едната бюрокрация се прави драма.

Тази със синьо- зелената рокля изглеждаше ужасно. То дрехи, грим, аз с такава прическа чистя банята.

# 2 074
Минават месеци докато се задвижи съдебната система и се издаде решение.
Стига да са във фактическа раздяла е достатъчно. Т.е. да не живеят заедно.

# 2 075
Аз първо харесах Марто повече,НО твърде лековато и очебийно бройкаджийски се държи. Ясно защо му е такава славата, но поне като е влязал за сериозна връзка, може да е по - обран. С някои реплики, като големите " къдрици" на Мартина, че щял с едно око да гледа Косара, че какво по - хубаво от водката имало.... Абе, мъж ,който му се купонясва си е, не знам някоя там ще се върже ли, че търси друго. Той си има деца, едва ли на 40г ще иска друго... Жените , спрели се на него трябва много добре да обмислят какво бъдеще ги чака.
Виктор ми е голям сладур, все повече ми харесва.

# 2 076
На мен пък тази новата Ива ми е някаква подредствена на външен вид- съвсем невзрачна изрусена женица. Но аз не съм мъж, може и да не разбирам))

# 2 077
Ива чисто визуално ми беше фаворитка от срещите в София, заедно с Адриана. Виктор яко спече като осъзна кой влиза, направо не можа да се побере  в кожата си, почервеня.... Леле, леле, тъкмо изкоментирах, че им е скучно там, но вече няма да е ...хаха

# 2 078
Сега сигурно ще ги вкарат всичките една по една дето не са получили покана за Шри Ланка.
Да им приседне на Ергените.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 22:34 от Arielle

# 2 079
Сега с нетърпение очаквам да вкарат Йоана, за да се изравни стресът и на двамата Ергена от влизане на нови "познати" моми. И да имат равен старт🤣

# 2 080
Защо да се спича от Ива? Не я е харесал, не я е поканил, като влиза - неин проблем дето се вика. Той не е длъжен да общува с нея, ако иска да ходи при Мартин. Не разбирам защо Виктор да се притеснява, че влизат такива неканени ...

# 2 081
Пресияна или е вманиачена във Виктор. Или просто си има големи несигурности, че мъже като Мартин биха я отхвърлили. Тя първа изкоментира как имало две групички и подчерта, че другите са кифли. На комплекси мяза това нейното рязко “Виктор ме интересува! Другия - не!”

# 2 082
Изобщо не ме вълнува дали е разведена по документи или не, ако е фактически разделена е ок да прави каквото пожелае. Но ме подразни, че я вкарват едва ли не защото довода на Виктор предизвикал размисъл (според кого, сред кои хора е имало такъв размисъл?). По тази логика да бяха вкарали и някоя отритната от Мартин, заради някой от неговите доводи. И аз да бях на Виктор и аз щях да почервенея. Уж Ергените избират, а накрая му влизат челно с жена, която той не е поискал. Мартин да си я придърпва там при него и толкова.

# 2 083
Само на мен ли ми се струва, че Продукцията направо се изгаври с нас. Ние очаквахме Емануела или поне Йоана, а то на баба ти хвърчилото било. И за ко ни е тая? Поне шрековица да беше, че да ни забавлява.

# 2 084
Емануела сутринта беше при Гала (по-точно лигавата репортерка Елизабет беше при нея) и обясняваше, че снима клип и се кани да пусне нова песен за 14 февруари. В момента снимат формата, така че едва ли ще си губи времето само и само да подразни Мартин. Този път не го спомена, само каза, че мъжете в живота ѝ никога не са  били алфа-мъжкари.

Иначе тези дни в Шри Ланка имало токов удар на целия остров и нямали ток две денонощия. Настанал хаос.

Общи условия

Активация на акаунт