🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 688
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 055
И тая женената защо я вкараха? Голяма интрига - ще заспя.
Емануела не влезе ... за сега.
Няма и да влезе, друга жена ще е.

# 2 056
  • България
На Виктор му става неловко от най-малкото, а присъствието на тази женица направо ще го стопира да мисли и действа. Държи се като попарен.

# 2 057
Мартин ми прилича на младия Тони Стораро.
А Клаудия на младата Касиел Ноа Ашер и е със същия вайб.

Но с двама ергени и то антиподни характери предаването е по-забавно. Момичетата почват да се преориентират в първоначалния избор.

# 2 058

Синхроните за седмицата.

# 2 059
Оххх точно накрая изпуснах. Какви нови правила има и коя е Ива?
Сляха момичетата, вече могат да контактуват и с двамата, Ива е онази която още има брак по документи, вкараха я вътре.

# 2 060
Добре че е Мартин, иначе ако само Виктор беше ерген щеше да е пълен провал сезона. Не е лошо момче, но просто е тотално безинтересен образ, неориентиран, неопитен в отношенията, неуверен, не знам откъде са го изкопали изобщо.

# 2 061
Оххх точно накрая изпуснах. Какви нови правила има и коя е Ива?

Ива е женената която Виктор не избра, а новите правила са, че вече всичко е общо тоест няма момичета на Виктор или на Мартин

# 2 062
Гледам на запис и съм малко назад….обаче това с Ива беше много тъпо. Няква специална ли е, че не е поканена, обаче я тикат….че чак и тост вдигнаха за нея. Поне да бяха вкарали онази с розовия замък. Поне щеше да има цирк и да обърне къщата с главата надолу.

# 2 063
Тая Ива да не си е платила да влезе. Как пък точно нея решиха да вкарат.
Защото е хубава, блондинка и женена. Шоу.

# 2 064
Явно ще вкарват още, и на мен ми се видяха малко първоначално..
Виктор е много мой тип, обичам красиви ,но леко стеснителни мъже. От екрана така ми се струва, но това ,че навън е близък с онази ......... Валерия , ми е огромен червен флаг.

# 2 065
Тая Ива да не си е платила да влезе. Как пък точно нея решиха да вкарат.
Защото е хубава, блондинка и женена. Шоу.

Ако не беше все още женена по документи въобще нямаше да я вкарат.

# 2 066
Тази година ми е някак скучно предаването. Не знам режисьора ли е сменен, но нещо монтажа не ме грабва..

# 2 067
Сезонът е най-интересния до момента. Аз предния изобщо не го гледах даже. Сега гледам с интерес. Самия гакт, че са двама хо прави много по-интригуващо. Ще има мешавица между участничките и смяна на лагерите, усещам. Мартин е доста по-забавен и интересен, въпреки че не ми харесва като визия. Виктор е красиво момче, но наивно и без опит, което го прави скован инеестесвен.

# 2 068
На Виктор му дойдоха в повече Mr. Green . Доста в повече, като го гледам...
А Мартин му е все тая май коя вкарват и изкарват 😂 Все ще се нагоди. Стига да не е негова бивша.

# 2 069
Явно ще вкарват още, и на мен ми се видяха малко първоначално..
Виктор е много мой тип, обичам красиви ,но леко стеснителни мъже. От екрана така ми се струва, но това ,че навън е близък с онази ......... Валерия , ми е огромен червен флаг.
И аз харесвам такива мъже, но в това предаване предпочитам типажи като Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт