🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 912
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 160
Ето профила на Шрековица, инстаграм не знам дали има. https://www.facebook.com/share/1PP5dh6qvc/

# 2 161
Моля някой да му обясни от какъв зор го вкараха това момиче, чисто от продуцентска гледна точка.
Не виждам да е нищо особено, Виктор не я хареса, ще седи там и ще си тръгне безславно, много ми се иска да разбера какво точно целяха.
Ники Николов е хитър, ама за мен това момиче беше вкарано само за анонса,  който да показват и всички да си мислим, че влиза Емануела.

# 2 162
Говорите, че момичетата вече са "общи" (хъх 😁), ама аз само за последната, дето влезе изневиделица разбрах, че може да си избира на кой от двамата ергени да пристане. Ще е забавно, ако си избере тоя, дето не я пожела.
Не ми се стори да казват, че всички момичета са общи и всеки от ергените може да избира коя да ухажва. За Косето сега битки ще се водят, ако е така.
Съученичката, може ли да кажеш какво си е променила по лицето, та докарва тоя "Мелания" вид с цепки вместо очи?
Много е различна и не прилича на никой от семейството си, но и те са хубави хора. И изобщо, разкажи ни повече за нея, тя ще е основна фигура на сезона, според мен.
А, забравих - тия весели излияния, които Мартин направи по повод предоставените му алкохолни напитки, сигурно много "радват" майка му. Горката жена, има да се черви още с тоя забележителен син...

# 2 163
Много ми е позната от някъде тази Ивет Костова, но не мога да се сетя в кое друго предаване съм я гледала/чувала за нея?!
Дали това е същата жена?
https://m.youtube.com/watch?v=GB9e7eDxy1E

Същата..
Значи явно и тя е певица и съм я виждала по клиповете…
Не е тя .Тази е от Пазарджик и има магазин за дрехи ,а певицата е от Ямбол и е детска учителка по музика .

# 2 164

Мартин много сложни филми играе, определено е най-нестандартния ерген досега измежду всичките. Пак е с неговите си хитри стратегии, очаквай-неочакваното.
Къде? Кога стана това с хитрата стратегия, че не се разбра
Кое е сложен филм, питам сериозно, да не съм пропуснала нещо
Защото дотук - добре овладяни свалки по заведенията с по 2 изречения опити за остроумие

Нали се заех да събирам доказателства за интелекта на Елвиса
Нямам нищо против да се посочат белези за такъв
Ма дотук няма. Обигран женкар и то към жени без много мозък

# 2 165
Установих, че повечето момичета на снимките от формата и с грим изглеждат в пъти по-зле отколкото в движение и без грим. Кои са тези некадърници гримьори и фотографи, които окепазяват хубавите момичета?!

За Виктор вече ми е жал. Много стеснителен. Мартин ще има да му отмъква момичета под носа.
С Бранимира бих се съгласила донякъде, нооо никак не ѝ прави чест грубият начин, по който коментираше Виктор. Изложи го и то съвсем съзнателно. Неприятна особа.

Само не разбрах Косара защо сега била гледала Виктор с други очи. Нещо изтървах интригата там.

# 2 166
  • София
Няма логика да вкарват само тази с развода. Вероятно ще върнат всички, щом стават "общи", с идеята че може другият да я хареса. Тъкмо да станат повече, че ако отпадат по две на вечер, бързо-бързо ще приключи сезонът.

# 2 167
Хареса ми дамата, която са и платили самолет и настаняване за продукцията, а тя след няколко дни "се сети" че имала друг
Брилянтно изиграно, ТОВА беше истинската златотърсачка - нежна, ненатрапчива и постигнала своето: на курорт без пари

# 2 168
  • България
Бранимирка е много просто парче - събрала ги на седянката и най-спокойно разказва керливите ризи на Виктор. Трябва да се бяга от такива жени. Махленско поведение и в погледа й личи.

# 2 169
Бранимира има много високо мнение за себе си. Тя първо му говореше назидателно, после сред момичетата реакцията й на въпроса "Имаше ли целувка" беше с възмущение. Това влиза в директно противоречие с формата на предаването и в следващите епизоди очаквам да разгърне тъмната си страна Simple Smile

# 2 170
В оная вила в която поканиха моми без рози, ако искате ми вярвайте, но Мартин и Виктор ми заприличаха на двойка гейове домакини поканили си приятелки на гости край басейна.
Виктор милия много се върти около батя си Марто и все гледа да го докосне. Търси някаква подкрепа и кураж от него. В неговата компания ми се струва, че се чувства най добре. Сякаш чака Марто да му каже: вземи тая мома и да се свършва.
Впечатлението ми за двойка се затвърди съвсем като Марто даде розата си на Виктор, уж да я даде на някоя мома. Това беше най истински дадената роза. Joy С един куршум, два заека. Хем отстреля Габка, хем намигна на Виторио. Joy

На вечерята на двете Мартита, мъжкото Марти здраво беше зачервил гребена. Беше си пиян на мотика, но се държеше стоически. Joy Как си премерваше думите, за да ги изговори правилно и караше на къси прости изречения. Joy Така беше овързал кънките, че си мислех, че ако реши да стане и ще падне под масата. Но държелив юнак е той, даже май имаше сили да овършее някой храст с женското Марти и буйните и "къдрици". Sunglasses

За неразведената Ива руса дива, дет последно се намъкна във формата, ко да кажа. Не и е там мястото. От друга страна предаването се казва Ергена, а не Момата, значи само ергените трябва да са поне разведени, за момите правилата на формата явно не казват нищо такова.

Николина отказа роза и си би камшика при истинския българин у България. Може би е дошла, защото вече е подписала обвързващ договор и е станала работата - ами сега, накъде? И накъде накъде, айде към Шри Ланка, а истинския ше почака седмица-две, какво са на фона на стабилни неустойки от неизпълнен договор. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 171
Да се изкажа за вчера и се връщам да ви чета

1. Много странни са ми срещите на пейките. Сядат, казват си по 2 изречения и по средата на разговора "Искаш ли да се връщаме при другите". Защо така набързо минават, не ми е ясно. То не може да протече един нормален разговор, да се опознаят малко поне. Или са орязани или по сценарий ги карат да бързат, но е много дразнещо

2. Страшна тъпотия беше това с вкарването на новото момиче. На Виктор се видя, че изобщо не му стана приятно. Като не я е харесал в София, няма и сега да я хареса - защо я натрапват, не знам. Каква е идеята - ако не я иска Виктор, да се пробва при Мартин?

3. С това разрешаване всеки да дава роза на всяко момиче, без значение от кой отбор е, зорлем вкараха интрига между двамата ергени, които до момента се разбираха супер.

4. Преси ми хареса на срещата с Виктор, ама после, като вземаше розата изглеждаше, все едно е на работа - страшно дЪрво беше. Не ми хареса.

Връщам се да ви чета и пак ще се включа

# 2 172
Мартин е страхотен ерген, отвя ги предишните трима льольовци. На глас съм се смяла на “няма мое, няма твое, всичко е Берое” 😂 Мисля, че и Виктор почна да се отпуска покрай него. Бранимира е ужасно тъпа, слонът имал пипало 😂 Ана-Мария ми е голям дразнител, не харесвам този тип жени - грозна, но нагла и със самочувствие на голяма умница. Другите засега са ми еднакви, нямам някоя, която специално да ми харесва.

# 2 173
Мен искрено ме разсмя Марто, като видяха сватбарите и каза на Марта да не ги докосва, че да не прихванела Simple Smile Колко трябва да си наивен, да вярваш, че този човек е там за сериозна връзка? Откровено се гаври с момичетата, ама и те така.
На мен този формат, страшно ми напомня на сериала Двама мъже и половина, а Мартин в ролята на чичо Чарли.
Вече нямам, никакви очаквания, каквото покажат!

# 2 174
  • София
Мартин е обигран много, ще е готино риалити тая година, поне от негова страна няма да гледаме изпълнения в стил “мамин чехльо”. Родителите му са класа, не вярвам изобщо да влязат вътре и да се поинтересуват от този женски контингент, както беше в предишните формати.
Да не говорим, че първата му жена е в пъти по-хубава и стилна от тези момичета.

За “общите” жени - така е по-добре. Не ми харесваха тия две групи момичета, като хареми.

Общи условия

Активация на акаунт