🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 416
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 575
Житената питка (Бранимира) е много скучновата девойка. Виктор, че е дечко, поне се опитва да извлече някакви позитиви от цялата ситуация и да се забавлява. Много хубава усмивка има. Иначе, тези двамата нямат нищо общо.
Маги любовната съветничка за какво я включиха, беше адски нелепо и излишно, все едно ергените са някакви пещерни хора и до срещуположния пол не са се докосвали. Това в контекста на Маргарин си е гротеска и си му беше изписано на лицето. Дори не я слушаше. И неговото участие е един фарс, но явно това е гледаемо.

# 1 576
Аз забелязвам, че повечето момичета нямат богат речников запас и не умеят да се изразяват, което е жалко. Използват неподходящи думи, които нямат нищо общо с разговора, което ясно показва, че не знаят значението им.
Снощи едната каза нещо нелепо, обаче забравих какво беше.
Леко скучноват ми беше епизода, добре че беше срещата на Мартин и Мартина.
О да, една от контингента на Мартин, Николина май се казва, като обсъждаше обстановката наоколо, каза : като гледам този живопис, се чувствам жива и свободна. По-късно, разговаряйки с него, пак се поизложи с речника, не мога да цитирам точно, но беше нещо подобно, и накрая включи и диалект : о, наистина ли си на чИтИрсИ.
Друга пък, Ана-Мария, изръси е....хти готиното! Пуснаха пегел, не се чу изцяло, но да, стана ясно какво е казала. И на мен много ми боде очите това, че нямат речник, боравят с "уникално" на килограм, и не мисля, че е от притеснение заради камерите, а толкова си могат.

# 1 577
Прочетох коментари, че Мартин поканил Мартина, за да дразни Даниела.
Аз пък видях и усетих, че Мартин не може да понася Даниела. Нищо, че й даде роза.

# 1 578
Да, псевдопсихоложката с гробовния тембър и ненужните любовни съвети беше супер нелепа. Напомни ми неловките моменти в Женени от пръв поглед, там пак имаше такива поучителни изказвания. Точно като за някакви лузъри, които не са виждали жена.

# 1 579
Бранка - новата Валка. Оная поне се грижеше за животните и щеше да защити горкото слонче, тая видимо я беше гнус.

Идвала й повече добротата му 🙈

Юруш на 40-годишният, разведен, с две деца и избухлива бивша, прошарена коса, подпухнал от алкохол и смъкнат,  с набодени устни млад ерген, готов за женене. Той може да предложи пръстен и да гледа семейство. С парите на майка си.

Аа също така може да го играе страшни и да строява хостеси.

# 1 580
Бранка ми е е новата Кристина (русата от сезон 2) на мен, но имам чувствтото, че Виктор ще си потича още малко по нея, преди да му писне.

# 1 581
Какво не могат да поделят след толкова години Емануела и Мартин?

Според мен там е имало голяма любов и страст - направо пожар си е било и май още не е приключило от към чувства. Ако наистина Мартин я е махнал, заради родителите си, Емануела със сигурност е била много обидена и наранена. А той, като нищо още да има нещо към нея. Разсъждавам си просто - само те си знаят какво е било и дали го има още.
Ама той заради родителите си ли я е махнал? Отвратително! Този още повече ми падна в очите. Емануела може всякаква да я наричат, обаче масово не са на интелектулоното й ниво. Тя е емоционална, но това не я прави глупава. Не слушам такава музика. Не знам парчетата й. Може бих се сетила за 1, 2. Зная "да си плащал" и онази с турчина. Това е. Случвало се е да я засичам няколко пъти в ресторант, преди години. Ще се изненадате, колко богата обща култура има. По интервюта също съм я чувала, ако съм била някъде и някой е слушал нещо, на което ставам неволен слушател.
Изобщо не говори добре за Маргарин, че се отнесъл така неуважително към чувставата на обичаща жена, ако действително я е "махнал" заради родителите си!! Ама явно акъла му е толкова.  🤔

Ами до колкото разбрах от пишещите тук, точно заради родителите си я е махнал. Те били категорично против връзката му с нея и даже май са му спрели кранчето, докато е бил с нея. Спомена се, че Емануела била разказвала, че в един момент са се водили разделени само за пред тях и са се крили, че са заедно за някакъв период от време. Дали е така, не знам.
Дааа, големия бизнесмен, дето чака кеш от родителите си и се вълнува дали му одобряват половинката. Проверих го в ТР, там не е никакъв собственик на нищо, управител е на две-три заведения, собственост на майка му. И това не е 18 годишен келеш, а 40 годишен, с почти пълнолетни дъщери, ужас.
Явно мама му няма доверие, за да му прехвърли дялове от фирмите и да го направи съдружник. Не, че като управител не може да натвори доста поразии... Иначе мама е от известните нотариуси в София, а тате е бивш председател на КЗК и на Патентното ведомство. Все стабилни хора, а Мартинчо, макар да му е поднесено всичко на готово, включително образованието, предпочита да мята салфетки като се изживява като голям бизнесмен и бохем. Какво каза: Татко каза да уча, че е престижно, ама Виктор като се съблече пред дамите, с книги ли да ги замерям. С една дума мамино детенце. И те така за приоритетите на Мартинчо, даже дори само да се беше погрижил за физическата си форма си, пак щях да го уважавам с една идея повече.
ПП: хич не си представям мама на пейката в задушевен разговор с някоя проекто-снаха киборг.

# 1 582
Ма то цялото предаване е фарс и сеир! Кой е отишъл там, за да намери любов?

# 1 583
Бранка - новата Валка. Оная поне се грижеше за животните и щеше да защити горкото слонче, тая видимо я беше гнус.

Идвала й повече добротата му 🙈

Юруш на 40-годишният, разведен, с две деца и избухлива бивша, прошарена коса, подпухнал от алкохол и смъкнат,  с набодени устни млад ерген, готов за женене. Той може да предложи пръстен и да гледа семейство. С парите на майка си.

Аа също така може да го играе страшни и да строява хостеси.
Това ми напомни да коментирам, че Мартинчо 100 % се е набухал с филъри и не само в устата.

# 1 584
  • София
Между другото си мисля,че Бранимира нещо е дочула или са имали разговори с Виктор (сигурна съм,че са комуникирали преди полетите) и затова е сега една такава киселеща.Няма го този ентусиазъм от София, май е започнала да съжалява,че е отишла. Нещо се е объркало там между снимките в София и пътуването им.
Може и друго да е станало, но снощи май дадоха основната причина да се вкисне - че не е единствената там с покана. Съдя от това, че на вечерната среща си се държеше съвсем нормално и все още беше ентусиазирана, а на индивидуалната на следващия ден вече нещата бяха коренно различни. Явно по някаква причина има много високо самочувствие и силно его и си е мислела, че е някакво чутовно изключение - специална, единствена, неповторима. Че за нея продукцията е направила целенасочено усилие да я намери, да я покани. И като разбра, че нещата не стоят точно така и няма кой знае какво ексклузивно в поканата, сякаш получи шамар и зверски се вкисна.
Това обаче в моите очи не оправдава по никакъв начин невъзпитаното й поведение на индивидуалната среща. Защото тя действително се държа страшно грубо, невъзпитано, неадекватно и дръпнато.

Наистина е много различно всичко този път. Обстановката, отношенията, че дори и дрехите са по-неформални и доста по-непринудени. Няма я онази церемониалност на предишните коктейли и разговорите са по-разчупени. Харесва ми, че не е като в миналите сезони - да се гледат като котараци и да не знаят какво да си кажат. И само да повтарят цял сезон "Ох, колко е красиво!", "Ти обичаш ли да пътуваш?", "Къде си бил?". Rolling Eyes
Е, Виктор малко глътна гипса на срещата с Бранимира, тя се държа ужасно и му е простено. Единственото хубаво е, че много бързо лъсна колко глупава и невъзпитана е.
Харесва ми, че ергените са доста по-отпуснати и не така "протоколни" и обрани. Сигурно защото са двама и това им дава известна сигурност и комфорт да са по-смели.
Не ми хареса как претупаха коктейла и пейкингите, че успяха да дадат и срещите от следващия ден. Остави ми впечатление за нещо претупано и припряно.
В момента не мога да се сетя как ще съберат материал за 3 месеца излъчване.

# 1 585
Коя според вас, на първи прочит, е интелигентна? Бранимира я разбрахме вече, че е глупава и невъзпитана, общо взето цари единомислие по въпроса.
Коя видимо я превъзхожда по отношение интелект и добри обноски?

# 1 586
  • Варна
Засега симпатизирам на Силвия ( мисля така се казваше) момичето с две дъщери.
Довечера Бранимира Гестапова да си ходи.

# 1 587
Бранимира Гестапова е яко 😀😀
Довчера ли си заминава по една от всеки отбор? Много бързо!

# 1 588
  • Варна
Така казаха снощи, не знам.

# 1 589

В момента не мога да се сетя как ще съберат материал за 3 месеца излъчване.

О, сеира предстои! Ще стане явно коя колко е интелектуално недостатъчна, с колко грим си замазва дефектите и какви комплекси прикрива.
А и Шри Ланка не е Малдиви - там е красиво, но натурално. Що гадини с различни размери пърхат - не е истина! Joy

Общи условия

Активация на акаунт