🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 440
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 560
Бранимира ми е с вайб на Валерия. Фаворитката, която е сигурна, че ще я изберат и много не се напъва. Но е още рано де, дано се разчупи малко ситуацията там....

# 1 561
Ами, интересно би било да разберем това момиче  (Бранимира) дали има някакви интереси извън балета. Тя на тази възраст е киселячка, а каква ли ще стане като я поочука живота? Липсата на елементарен интерес към новата среда, в която е попаднала говори много за нагласата ѝ в живота – да е затворена в собствения си свят

# 1 562
Чак на мен ми досади Бранимира, но тя е демонстрирала безразличие и омраза към слона?! Абе хора, какво гледате вие? 🙄
Също така, постоянният рефрен в темата, че не й харесва природата там и не се наслаждава, как точно го разбрахте?
Гледах серията преди малко, за слона каза - какво величествено животно, с уникална шарка на кожата.". Никъде нямаше отвращение, омраза и погнуса. Какви са тия съчинения...
От малкото излъчени кадри, вие заключихте, че тя няма интерес към новата среда.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 13:04 от Tess d`Urberville

# 1 563
А, и забравих - нежността към животните ѝ била дошла в повече, WTF?

ПП: Каква омраза към слона, ти не само какво гледаш, ами и какво четеш? Grinning

# 1 564
Въобще не смятам, че трябва да гледам презрели лели и чичковци с деца и по 272772 бивши да си излизват манипулациите и натрупаните емоционални травми и разочарования по телевизията, вместо млади хора и дори нескопосана, но автентична романтика.

Също така не съм съгласна с това, че било съмнително млад мъж да иска да се жени. Ако са били заедно от 20-годишни и станат заедно на 24 е съвсем нормално да предложи брак. Другото не е нормално. Стига с това клише, че животът бил свършвал, когато създадеш семейство. Животът тогава почва, свършва инфантилният лайфстайл. Предпочитам да не толерирам пубертетщината на млади възрастни. А и Алек го видяхме, че е бил готов за семейство. Просто не с предложените в предаването.
Инфантилно е да се ожениш преди да знаеш кой си. На 24 сегашно време какво разбираш от живота, света и перипетите? Финансово също. И защо да бързаш, освен ако нямаш страхове, че няма да излъжеш друг или искаш да доказваш нещо. Затова тук се коментира, че Виктор не е за женене още. То не случайно бягат жените от него.

То само като ги види човек тия млади, групичката под 30 масово ще са потрес, ако се оженят и възпитават децата си с тоя им акъл.

Презрял на 40?!.... Може би в някоя село, където трябва да се жениш, за да имаш и челяд за работна ръка. Но да ви кажа и по селата има хора мъдри, които виждат по-напред, без ограниченията от малкото място.

# 1 565
Мартин, че е пенсионер на 40 е без коментар! 😀
П.п. Спиритлайт, ами чети мненията над себе си, убягнали са ти.
"... А за животните, кой луд няма да обича живо същество? За страх, разбирам, за безразличие и омраза - не разбирам!"

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 12:20 от Tess d`Urberville

# 1 566
Ако трябва да сме честни и да погледнем на Виктор от опита ни на хора с деца, ами това момче е в такъв период от живота си, че няма какво да предложи на едно момиче с цел създаване на семейство. Нито е "открил себе си" (много ми е смешно това изказване), нито има някаква стабилна, постоянна работа, нито е завършил образованието си - нищо. Играе го някакъв модел, от време на време помага на мама в заведението й и какво беше третото, че го забравих. Демек - нищо. Как се създава семейство и се отглеждат деца с партньор, който още не знае с какво ще се занимава и не е положил някаква стабилна основа, върху която да гради това семейство? Това, което сподели в началото - как сам бил направил годежен пръстен за приятелката си, звучи наистина много романтично, но от практична гледна точка, това си е един младок, който няма възможност дори един свестен годежен пръстен да купи и да подари, какво ли остава да се грижи финансово за семейство и деца.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 12:17 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 567
Е то само тя да беше Grinning
Ивет и Яна са олеле по характер. Неадекватни такива.

# 1 568
Бранка искаше лукс до шия. Пет звезден ресторант, букет от 100 рози, някое диамантено колиенце, а-у… Пък той я води да гледа слончета. Личеше си ѝ, че си е мислила, че ще тъне в лукс и такива неща като животни и традиции са ѝ под нивото. Може би повече ще си пасне с Мартин. Ще яде безплатно в Джанъм и ще е доволна.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 18:13 от Lilly_85

# 1 569
Аз да си призная не запомних имената на девойките, сливат ми се нещо и като цяло отделиха малко време на тях за да може зрителят да ги опознае  повече.

# 1 570
Е, в случая на Мартин, той наистина е презрял. Видимо иска да бохемства до дълбоки старини, деца вече си има, не му трябват нови. Не мисля, че точно той на 40 ще го играе отдаден съпруг и ще люлее бебета. :д

# 1 571
Аз нямам проблем с отношението на Бранимира мъм Виктор – така го е усетила, така се едържала, НО защо така зле се отнесе към слончето?

# 1 572
По същата логика - така го е усетила?

# 1 573
Какво му направи на слона? 🙄🙄

# 1 574
Слонът не ѝ е обещавал да е едиствената, нямаше вид на смотан в общуването с моми и имаше разкошни меки уши за мачкане, полегна за да им е по удобно да го чешат, изяде ананаса с листата и гадната кора...

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 13:20 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт