🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 828
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 590
Не си ли ходят по една на епизод, не по една от всеки?

# 1 591
Не съм ги запомнила още, за да преценя коя е умна и коя - не. Затова коментирах тези с индивидуалните срещи.

Но все още нито една не ми е направила хубаво впечатление (освен Мартина, която го бутна във водата) и нито една не ми харесва на външен вид, за да й симпатизирам заради него. В предишните сезони съм имала такива фаворитки в първите серии.

# 1 592
Коя беше тази, която каза, че много й е помогнала книгата на Даниела? 😁

# 1 593
Дано не ни натрапват често психоложката, че не се трае  тая особа. Първо ми е абсолютно нелицеприятна с провесените си косища, само едни очила с дебели рамки и дебел нос се виждат от тях, а като закаканиже и назубрената си куха теоретика за недоразвити индивиди, ми иде да я ритна през екрана.
Неприятна ми е органично още от времето на "Женени от пръв поглед", така добре ги "съчета", че никой с никого не си пасваше  в двойките.
Наум даже ми седи вече приемливо на мястото си на фона на тая празноглавка.

# 1 594
Впечатленията ми дотук - радвам се, че по нищо не прилича 3 сезон.✌️ Няма bully групичка от момичета, чиито мозъци  по някакъв начин успяваха да образуват един ОБЩ мозък, ползвайки го що-годе по предназначение.. (явно причината да бяха все заедно и да се "подкрепяха", невиреещи като самостоятелни единици).

Ергените сами си избраха тези момичета. Имам очаквания, че новият екип ще покаже най-интересното от участниците.🙂 Вече какво представляват самите участници, никой няма вина, ако вътрешното съдържание не успее да грабне зрителя.

# 1 595
Много кофти решение е това да добавят кадри с Маги. Скучно и ненужно е… А Мартин май предпочиташе да се върне при йога инструктурката от срещите и да си накапе от ментовите ѝ капки директно в очите, отколкото да седи на диванчето и да слуша сухи брътвежи на тема психология.

# 1 596
Напразно изгубено време пред TV!

# 1 597
Идвала й повече добротата му 🙈
Искала е да каже смотаността му Grinning

# 1 598
Косара май.

# 1 599
Добре де, ако причината Бранимира да е толкова вкисната е, че имало и други поканени, не й ли бяха достатъчни двете рози, първа на пейката и първа на индивидуална среща, за да се почувства по-специално и да усети очевидните симпатии на Виктор? Дете на 21-22 г., хайде бе! Пълен борсук е за мен, не знам на какво основава претенциите си, на визия ли, на акъл ли или на маниери... От мен има не.

# 1 600
Косара май.
Която и да е, умственият й багаж е повече от скромен. Чак два пъти прочела книгата, ти да видиш любителката на литература тип Кобилкина. И на 32 години да се представяш като "писател" с една книга ми е супер странно. Тази млада жена от какво се е изхранвала през всичките тези години или да не питам? Аз не знам Мартин защо я избра въобще, но той си решава.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 13:56 от milittana

# 1 601
По запознатите, могат ли да кажат дали вече е сниман финала? Миналите епизоди се излъчваха след прибирането им в България и показваха откъси от финала, като имаше информация, кои са финалистките. Сега от съображение за сигурност ли не показват финала или още не е сниман?

# 1 602
По запознатите, могат ли да кажат дали вече е сниман финала? Миналите епизоди се излъчваха след прибирането им в България и показваха откъси от финала, като имаше информация, кои са финалистките. Сега от съображение за сигурност ли не показват финала или още не е сниман?
Още не е сниман. Този сезон излъчването е почти паралелно, с около 3-4 седмици разлика.

# 1 603
Даниела е подобие на приятелката си Атанаска. Забелязахте ли на срещата Мартин като я пита с какво се занимава,  каза , че е писателка, набута му книгата в ръцете и почна да я коментира настоятелно, сакън да не я пита - а всъщност с какво се занимава 😃😃😃

# 1 604
Косара май.
Която и да е, умственият й багаж е повече от скромен. Чак два пъти прочела книгата, ти да видиш любителката на литература тип Кобилкина. И на 32 години да се представяш като "питател" с една книга ми е супер странно. Тази млада жена от какво се е изхранвала през всичките тези години или да не питам? Аз не знам Мартин защо я избра въобще, но той си решава.

Според мен  той познава и нея и Мартина. Даниела чак трудно говори от тези зъби.
И за писател доста беден речник има- повече мълчи.

Общи условия

Активация на акаунт