🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 465
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 695
Ще видим. Мен тя ми изглежда смотана от типа Елвира от Сезон 1. Но по-заспала даже.
Клаудия от друга страна веднага започна със сексуалните намеци на срещата с Виктор, така че само да я чуе Мартин.

# 1 696
  • София
То хубаво този сезон е с ново лице и големи претенции, ама само да не ни продадат от същата прегоряла манджа...
Радвам се, че Йоана липсва от каста, но съдейки по промото и разни слухове няма да се учудя ако я вкарат, но дано само я вкарат за малко, един вид да се изязснят с Мартин, защото иначе Мартин ще излезе лъжец след снощните му думи и ще се дискредитира яко като ерген.
Виктор и Бранимира също са горе-долу в тази ниша, защото тя не е била от предварително селектираните от продукцията ергенки, а е момиче харесано от самия Виктор, т.е. пак имаме нещо, което е извън шоуто.
За такива връзки няма как да съм, защото ако искат да са си заедно то нека, лошо няма, техен си е живота, но не и да ни губят времето 2 месеца с ясен и предизвестен край.

# 1 697
На Ивет й попаднах на Инстаграма - чупки, стойки, пози. Не е скромна и смотана, но според мен е скучна. Клаудия не си играе, факт, ще видим. 🙂

# 1 698
  • София
От отбора на Виктор никоя не ми харесва... Ивет ми е една такава, с налудничав поглед, Росица не знам какво толкова се харесва. Май момичето, което не отиде, ми беше най-симпатична. Яна също, ама ще я видим ще се развихри ли.

# 1 699
И Любомира ме съмнява да се задържи при Виктор, малко по-голяма е от него, въпреки че разликата в годините им не е толкова голяма

# 1 700
  • София
Когато Мартин участваше в Игри на волята, което беше преди година и половина, той каза, че Емануела го е записала и му е събирала багажа. Така че окончателната им раздяла не е чак преди години и затова още ги държи и двамата. Не мисля, че биха се събрали отново.

Йоана ще я вкарат явно, но по промото Мартин я отрязва.

# 1 701
Може ако някой от двамата гони дама от отбора си, другия да я спасява. Ужас.
Ето това вече е кофти сконфузна ситуация, както за момата, така и за гонещия ерген. Т.е. тя остава в отбора на другия (не знам, но сигурно може и да откаже...) и все пак трябва да се срещат щат-не щат с първия. Тук вече би имало някаква интрига. На мен този момент и начините за прехвърляне в другата група ми бяха неизвестни.

# 1 702
Елвира беше най-красива вчера.
Емануела и Мартин са разделени от година и половина-две.

# 1 703
  • Viena
Кога са били тези танци,че не ги откривам?

# 1 704
  • София
Според мен може всичко. Да си сменят отборите и т.н.
В любовта правила няма по принцип...
Може пък на финала Мартин да избере някоя от отбор Виктор и обратното, Виктор да избере някоя какичка от отбор Мартин.
Според мен няма някакво правило, което да им забранява да сменят лагерите. И за ергените и за момите се отнася. Поне според мен е така.

# 1 705
А може на финала Виктор да избере Мартин.
Няма логика да вкарват два отбора, ако няма да го играят това с кражбите от другия и т.н. все пак е предаване за сеир, не за приятелство, още по-малко любов. Но поне е Шри Ланка. 😆

# 1 706
Според вас, коя мома ще отпадне първа от отбора на Виктор и от отбора на Мартин?
Според мен:
Виктор - актрисата с торбичките Любомира
Мартин - хостесата Габриела

Вие какво мислите?

# 1 707
Аз нещо съвсем се обърках с новите правила.
Имат ли право ергените, да канят на индивидуална среща момичета от отбора на другия ерген?
Имат ли право да решат да дадат някоя от розите, не на свое момиче, а на момиче от другия отбор?
Как точно ще става прехвърлянето на момичетата от единия отбор към другия по тяхно желание?

# 1 708
Елвира беше най-красива вчера.
Следващия път само да размаже добре молива на устните, че беше евтинко така.

# 1 709
И за мен Елвира има някаква прилика с Николета Лозанова, но нещо отблъскващо от нейната физиономия,  още не мога да определя какво точно. Ана- Мария ли се занимаваше със стрелба или бъркам името. Освен Любомира, тя ми е страшно грозновата,  с големи уши и прегърбена.

Общи условия

Активация на акаунт