🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 162 592
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 1 755
От профила на "Ергенът" в Инстаграм, хората с голям превес са харесали повече срещата на Мартинови.
Скрит текст:

# 1 756
Мартинчо ще налети на Косара ми се струва, а Викторчо ще я захаресва като разбере, че искат да му я крадат. Joy

# 1 757
Анна-Мария ми прилича на Елисавета. Grinning

# 1 758
На срещите в София Виктор ми хареса повече като присъствие, но сега вече в Шри Ланка не ми допада. Такова притеснение показва, че не знае какво прави и изглежда хем смешен, хем жал ми става за него.

# 1 759
Мартинчо ще налети на Косара ми се струва, а Викторчо ще я захаресва като разбере, че искат да му я крадат. Joy
Мен пък ме съмнява Росица, прилича ми на голяма лисица

# 1 760
В кои дни ще дават Ергенът?

# 1 761
Според вас, коя мома ще отпадне първа от отбора на Виктор и от отбора на Мартин?
Според мен:
Виктор - актрисата с торбичките Любомира
Мартин - хостесата Габриела

Вие какво мислите?

На тяхно място бих изгонила Анна-Мария и Бранимира.

# 1 762
Страховита е 😆

# 1 763
Страховита е 😆

Обезобразена от корекции и ботокс - блякс.

# 1 764
  • Street of Dreams
Сигурни ли сте, че балните снимки са на Мартина? Като гледам качеството ми се струва, че са доста по-стари, а и сякаш времената на подобните абитуриетнки бяха по-отдавна? Относно мутациите й (не мога да ги нарека корекции) - страховита е с тази вълниста и неравна брада и скули, но пак е по-добре, отколкото с предните мутации от линка при Гала. Интересна ми е с косата си и че е сочна и женствена, усмихната мадама (гърдите й са ужасни), роклята на цветята много й се връзваше. Ще е интересно, ако наистина е столквала Емануела и има някаква мания по всичко нейно. Wink

Елвира е красива, но ми е анти като говори, нещо ми евтинее. Нейния инстаграм профил ли бяхте постнали, където през 5 снимки е полегнала на някое хотелско легло?

Външно ми е интересна една мадама, която прилича на Покахонтас, но е с бяла кожа като Снежанка. Не й знам името. Харесвам по-различната и специфична красота. Може като има реплики рязко да спре да ми харесва обаче.

# 1 765
Много е страшна тази Анна Мария.
Надявам се тази вечер предаването да е готино.

# 1 766
на първа страница ги има момичетата с имената. да припомня само.

# 1 767
Сигурни ли сте, че балните снимки са на Мартина? Като гледам качеството ми се струва, че са доста по-стари, а и сякаш времената на подобните абитуриетнки бяха по-отдавна? Относно мутациите й (не мога да ги нарека корекции) - страховита е с тази вълниста и неравна брада и скули, но пак е по-добре, отколкото с предните мутации от линка при Гала. Интересна ми е с косата си и че е сочна и женствена, усмихната мадама (гърдите й са ужасни), роклята на цветята много й се връзваше. Ще е интересно, ако наистина е столквала Емануела и има някаква мания по всичко нейно. Wink

Елвира е красива, но ми е анти като говори, нещо ми евтинее. Нейния инстаграм профил ли бяхте постнали, където през 5 снимки е полегнала на някое хотелско легло?

Външно ми е интересна една мадама, която прилича на Покахонтас, но е с бяла кожа като Снежанка. Не й знам името. Харесвам по-различната и специфична красота. Може като има реплики рязко да спре да ми харесва обаче.
Вероятно визираш Синтия? Азиатски черти (бащата е грузинец), но боя на Снежанка.
На мен също ми хареса тоалета на Мартина, на цветята, беше момичешка и игрива, хареса ми и че е на платформи, а не на стилето. Не се беше докарала като гранд дама за червен килим, а като за парти до басейна на вила, идеално!

# 1 768
  • Street of Dreams
Синтия, да. Гласувах.
Повечето лица нищо не ми говорят, не съм ги запомнила с нищо.

# 1 769
Клаудия много прилича на Касиел Ноа Ашер, даже ходих да търся да не й е дъщеря, но има само син.

Общи условия

Активация на акаунт