🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 370
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 385
Гостенките на бтв днес, едната е забравила да си обуе пола 😆

# 2 386
Ден 4-ти и Бтв още не са забелязали грешката в името…

Скрит текст:

# 2 387
Ден 4-ти и Бтв още не са забелязали грешката в името…

Скрит текст:
Направо Разцепева

# 2 388
Това ходене по телевизиите с голи баджаци, рамене, деколте до пъпа и т.н. ми е безкрайно просташко, но го правеха участнички и от предните сезони.
Не си в чалготеката все пак, нито дори в нощно предаване, но явно всяка си показва с каквото най се гордее.

# 2 389
Тая Ива сигурно си е платила да влезне, за да стане ИнФлУеНсЪр. Или другият вариант е продуцентите толкова да няма на какво да разчитат, за да стане драма в шоуто, че вкарват нея. Изключително безинтересно. Опитаха се да го изкарат като голяма новина, взрив, бомба, ШОК, а истината е че на никого не му пука че тя влиза Laughing 
Откъде накъде ще пробутват няква на ергена, като очевидно той не я харесва и я отряза. Е поне Мартин ще я загради.Laughing Laughing

# 2 390
Мартин за мен е суетен и повърхностен тип, комбинативен тарикат, който се перчи с бизнеси. Опитва се да го играе спонтанен и автентичен, но не му се получава. Не знам какво е следвал в Англия и колко е умен, но самия факт, че е бил с Емануела, и като гледам вкуса му за жени, ми става ясно колко му е умствения  капацитет. Какво може да си каже човек с Емануела? Но пък на него тия жени не му трябват да играе шах с тях...

# 2 391
  • тук и там
Ана-Мария каза,че започва да пие ,щото с чайчетата,на които до тогава е карала не може да се впише при Марто,с неговият банкетски начин на живот.Пийнала беше, специално за общата среща  и най-вече  за тази с Марто се беше подготвила..Grinning

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 19:12 от Кайсия

# 2 392
Наистина голямо хвалене на този Мартин. На една линия са ми с Гущеров и Пеевски, само дето тези двамата са дебели и противни, а Мартин има визия горе-долу. Мартин е син на родителите си, министър и нотариус, със стабилен гръб и връзки. Има парички, угажда си. Кеф му чалгарки, кеф му хостеси, кеф му нормални жени. Не виждам никакъв велик интелект в него. Бил учил в Англия, като много хиляди българи вече, не е нещо уау. А и 100% си е платил да учи там, надали е оборил теориите на Айнщайн в някой велик труд. Хуморът му е далече от английския, по-скоро типично български, кръчмарско-дебелашки. Общо взето по мое скромно мнение, ако не беше стабилния гръб, който има, щеше да кара такси или да бачка на строеж (в което няма нищо лошо, разбира се).

# 2 393
Зъболекар бил тоя на Николета заради когото заряза ергените. Водещите викат: Аууу, колко далновидно!!! Joy Като във вица: Тате, тате, искам да стана лекар. Тате: Какъв лекар? Синко: Сърдечен хирург. Тате: Ахмак с ахмак, хората имат едно сърце и 32 зъба. Зъболекар, зъболекар стани! (вица е перифраза)
Ми тъй, де, работа ще има, а оттам и пари.

# 2 394
Тая Ива сигурно си е платила да влезне, за да стане ИнФлУеНсЪр. Или другият вариант е продуцентите толкова да няма на какво да разчитат, за да стане драма в шоуто, че вкарват нея. Изключително безинтересно. Опитаха се да го изкарат като голяма новина, взрив, бомба, ШОК, а истината е че на никого не му пука че тя влиза Laughing  
Откъде накъде ще пробутват няква на ергена, като очевидно той не я харесва и я отряза. Е поне Мартин ще я загради.Laughing Laughing
Има и трети вариант. Знаели са, че Славена няма да се появи. Знаели са и че Николина ще върне розата. И са решили да вкарат още 1-2, за да запълнят бройките. Иначе ще има епизоди без изгонени, а никой не харесва такива.

# 2 395
  • Варна
На мен Мартин ужасно много ми напомня на внука на Тато - Тодор Славков.

# 2 396
Ни в клин, ни в ръкав, ама по време на Ергенините бях на работа Joy

Виктор не знам колко е скромен, притеснен и чувствителен, ама му е е@е, две не вижда Stuck Out Tongue Winking Eye Когато Мартин му разказа, че са скачали във водата на срещата, първият въпрос беше - ама с бански или без? Grin
Таз Косара като хубавата Елена, не Троя, ами цяла Шри Ланка ще подпалят заради нея...
Радвам се, че Ива влиза, убава не-мома е ище им разбута кошера.
Интересно ми е сега дали жените на единия ще се ориентират към другия, щом всички са общи. Момичетата на Виктор логично няма да харесат Мартин (възрастен им идва на повечето), но обратното ми е интересно дали ще се случи - бедният с плочките или богатият коцкар?

# 2 397
Гостенките на бтв днес, едната е забравила да си обуе пола 😆

Ауу,то крака то чудо .Само Николинка да напълни пазвата малко Smirk

# 2 398
На мен Мартин ужасно много ми напомня на внука на Тато - Тодор Славков.
Този е неподражаем... Всички опити са само бледи сенки! Тошо е легенда като баща си 😂

# 2 399
Аз не виждам някой да хвали Мартин като мъж / човек. Похвалите са по-скоро по отношение на това, че прави шоу. Досега винаги имахме ергени, които продукцията се опитваше да изкара идеални. Млади, работливи романтици, които искат семейства с много деца. Мартин е различен, което го прави интересен.

Общи условия

Активация на акаунт