🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 627
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Street of Dreams
Аз си мисля, че няма как Мартин и Мартина да не са се познавали преди предаването - заради историята там покрай Емануела. По-запознатите с хронологията на събитията да ме поправят, ако греша.

# 2 701
Мартина изглежда ужасно при Милен, сега е малко по-добре, като изключим скули и брадата( изобщо не мога да си представя какво се е случило там). Всъщност най-естествена ми се видя при Гала май 2016г., когато дава отговор на Емануела.
tfn2k, може и да си прав за липсата на алкохол в ИВ при Марин. Нямах представа, че толкова си гуляе човека, поне сега ще имаме възможност да видим някаква разлика, въпреки че идеята и средата на това предаване са различни. Ще си пусна Надкадст... нямах особено желание заради Маги, че изобщо не ми е барометър, но имам време за фон.😆
Мартин е с голямо самочувствие и не му пука да е директен, но си беше доста ловък, хитър, манипулативен и адаптивен към средата в ИВ. Сега какво ще съобрази в това реалити и под влияние на забавлението, има да видим.

# 2 702
Денислава е фурнаджийска лопата.Тя e с който има по голяма изгода

# 2 703
Барманчето надали ще откликне още там на интереса, който със сигурност, ще получи, то дали и ще се излъчи.. но след предаването ще има гаджосани с него. (Предполагам)
Това е финалът, който искам да видя. Мартин и Виктор зарязани от момичетата, а барманчето си тръгва с две. 😁

# 2 704
Барманчето надали ще откликне още там на интереса, който със сигурност, ще получи, то дали и ще се излъчи.. но след предаването ще има гаджосани с него. (Предполагам)
Това е финалът, който искам да видя. Мартин и Виктор зарязани от момичетата, а барманчето си тръгва с две. 😁
Нека първо го видим, че те често не са най-приятните хора на света...

# 2 705
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Крайно време е да направят "Момата".
Обаче в американския формат(както вероятно и навсякъде) всичко е нагласено. От формата казват на момата кой да избере. Няма хър, няма мър. Гледах по ID, че единия Ергенин към който се е била насочила се оказал убиец и лъжел, че е милионер. Тя обаче си го харесала и дори след като узнала какъв е, не спряла да го харесва, чаровник бил.
Пп Честно, не ги слуша главата тия американци, ама хич, хич не ги слуша.

Убиец и лъжлив милионер. Може ли линк към въпросното предаване?

# 2 706
Защо пък в ”Момата” да е фалшиво? Има доста успешни двойки - и в него и в тяхната версия на “Ергенът”.

# 2 707
Ще пробвам да внеса малко светлина по въпроса, който толкова бива дискутиран, тъй като ми е в сферата и виждам, че има доста мизинформация по въпроса:

Пуснах си кака ви Маги в НадкасТ, но просто нямам нерви да слушам заблудени, патологични лъжци като нея, как обясняват, че Виксата бил влязъл само за известност. То това е не "Присмял се хърбел на щърбел", ами направо не знам...

Та тази видна експертка по всичкология заяви, как Марто бил много силен, професионален покер играч, как имал покер фейс и такива работи. Направо ми призлява, когато някой говори за сферата ни, без ааааааааааабсолютно нищо да разбира, ама грам...Първо да разясним терминологията на кака Маги, че явно трябва:

- Професионален покер играч - човек, който си изкарва прехраната с игра на покер КАТО главен източник на доходи.
- Покер играч - човек, играещ покер.

Разликата в двете е от земята до небето, тъй като първият винаги печели в дългосрочен план, а вторият спокойно може и милиони да е загубил, но пак се води покер играч. Марто никога не е бил професионален покер играч, просто за забава си цъкаше от време на време турнирчета из софийските и по-достъпните, европейски казина, както и кеш игри.Общо взето си е правил кефа, а не за пари. Ако си тегли чертата, почти сигурно ще е на загуба.

Прословутият покер фейс, който тя му приписва, въобще не присъства, човекът си е като отворена книга, при това наквасена и няма нищо общо с осанка на покер играч, нито на мистериозен човек. Общо взето си е персона, която иска да е център на внимание, затова си прескача от риалити на риалити, само където тук сгреши много. В ИнВ доста хора го харесваха, защото беше натурален поради липса на храна, сън и алкохол, а тук има всичко, затова образът му няма , и според мен няма да има, почти нищо общо с този в Игрите. Само че не сгрява, че хората не са го харесали тогава заради тоновете заучени клишета и фалшивата усмивка, а заради натуралните му изяви, било те и крайни. Огромна грешка, която правят почти всички риалити герои, когато излязат от риалити и почнат да обикалят подкасти или влязат в ново. Имам теория, че в Игрите изглеждаше доста по-забавен и интелигентен, просто защото нямаха алкохол, а тука е 24/7 на чЮрешата, та това може да играе роля, но съм съгласен, че е от типа "стрийт смарт", не толкова "вагон с книги" смарт.

Дано да съм всял малко яснота по въпроса с покера, така или иначе мнението ми сигурно ще се задържи няколко минути по неясни причини , но все пак...
А познаваш ли Туджаров? Как се държи с жените според теб?

# 2 708

А познаваш ли Туджаров? Как се държи с жените според теб?
Индиректно, той от много години не се занимава с покер. Наблюденията, как се държи с жените, са ми същите като на другите зрители - от НадкасТ, каквото сме виждали.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 10:56 от tfn2k

# 2 709
  • София
.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 00:48 от Denisha

# 2 710
Аз друго се зачудих - Денислава и Мартин си бяха дружки в ИВ, след това им се разпърдяха нещата, но почти съм сигурна, че ги бях виждала в някаква публична изява заедно след това, не изглеждаха скарани. Сега пък Денислава си е първа приятелка с Емануела. Някой ще ми обясни ли какво е ставало, докато не съм внимавала? Grinning
Няма нещо, което да е публично достояние и да го обяснява. Дени просто е зодия Близнаци.

# 2 711
Винаги по време на церемониите слушалки има, обяснявали са много пъти защо.

# 2 712
На мен пък ми е се стори, че в къщата при басейна Бранимира остави цигара, като ги извикаха. Може и електронна да е била.. не ми се връщаше.. Не че не пушат, но обикновено не ги дават.

# 2 713
Някое от момичетата пусна недопушена цигара на земята, между дивана и масичката. И аз го видях и се изненадах, че нямат пепелник или кошче, а така, директно на плочките.

# 2 714
А, да! Това също видях.. Дали пак не беше тя..

Общи условия

Активация на акаунт