🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 155 485
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 2 895
Малко по-голям би трябвало да е големият ѝ син - към 25-26-год. За нея съм запомнила, че забременява с него на доста крехка възраст - около 17-годишна.🙂

Чакам да минат и другите 3 епизода да си затвърдя окончателно мнението за Мартин.🙂 След това ще пиша.
И аз така зная, и понеже я чекнах, че сега е на 43, горе-долу го сметнах оттам. Grinning

# 2 896
  • Street of Dreams
Да не би да са супер стари снимките на Емануела? Не следя този стил музика (не че имам нещо против), но ми се струва, че тези тоалети се носеха през 90-те?

# 2 897
Емануела доста е напълняла и с тези корекции, не изглежда изобщо добре вече

# 2 898
Да не би да са супер стари снимките на Емануела?
Промо на новата и песен е това.

# 2 899
Да не би да са супер стари снимките на Емануела? Не следя този стил музика (не че имам нещо против), но ми се струва, че тези тоалети се носеха през 90-те?
Косата ѝ преди беше тъмна, а в последно време е руса. Самият тоалет допринася за възпълния ѝ вид. Този модел би отивал на някоя анорексичка.

# 2 900
Малко е качила, но по-скоро тоалетът не ѝ е подходящ, тя и преди имаше качени снимки от стоп кадри от участие, на които не изглеждаше добре. Много зависи от ъгъла, от който се снима, осветление и най-вече дрехите. Известна е с това, че е предизвикателна и май сама си подбира гардероба, като понякога не с толкова вкус и опит.

# 2 901
Малко е качила, но по-скоро тоалетът не ѝ е подходящ, тя и преди имаше качени снимки от стоп кадри от участие, на които не изглеждаше добре. Много зависи от ъгъла, от който се снима, осветление и най-вече дрехите. Известна е с това, че е предизвикателна и май сама си подбира гардероба, като понякога не с толкова вкус и опит.
По-тъжното е, че май не работи сама. Още в Биг Брадър, в който участва с г-жа Ангелова споменаваше, че работи със стилист... То и тогава не беше по-розово положението.

# 2 902
Честито бебче на Ния и Неделчо! Да им е жива и  здрава дъщеричката!

Елвира прилича на малко по-женствена версия на онази госпожица от миналия сезон, която ходеше с женен футболист и заради която изгониха Викито от футболния съюз. Дето имаше сестра оперирана от мозък и сестра й пак беше по-адекватна.

Тая кичария няма как да отива на никого, колкото и да е слаб. Почнаха да остаряват големите звезди на фолка и изглеждат по-различно. На мен също Емануела ми харесваше с тъмна коса повече. Обачееее…пак е по-яка от всички вътре.

# 2 903
Ами когато е била на възрастта на най-възрастната участничка, преди около 6-7 години беше с Мартин, и тогава все още изглеждаше доста добре. Тая простотия си я причини тук последните една-две години и се самосъстари, иначе беше яка мацка преди, ако не друго. Аз я харесвам като образ, помня в някакво предаване как си разкваше как ѝ отлетял зъба по време на участие и някакви такива. Поне не се дуе като другите мутреси.

# 2 904
Аууу много нелеп тоалет. Ужас, ужас.

# 2 905
О щом Емил Каменов го постнал и изкоментирал, значи това ще да е истината 😂
Е не разбира се, как ще е истина,  Емо Каменов е фалшифицирал видео на Виктор 🙂
Споменах къде го мернах, ако на детективите тук е интересно да се поровят в каква среда се движи Виктор. Може да излезе нещо интересно,  партньор,  etc.

# 2 906
Баш си е напълняла Емануела, не й е виновен тоалетът, който си е нелеп без съмнение.

# 2 907
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Noviyat-ministur-na-ik … in-Elvisa-2074150
"Новият министър на икономиката - баща на Мартин Елвиса" Видя ми се интересно инфо, не знаех.

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:08 от Не се сърди, човече

# 2 908
"Кой е Мартин Николов - умен, харизматичен, без да парадира, че е и министерски син"
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/19920228

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:08 от Не се сърди, човече

# 2 909
За мен Елвира и Габриела, която си тръгна, са един и същи тип жена, само дето Елвира е по-хубава. Тип - за една нощ и няма да казваме на никой (освен мъжът на всичките си приятели).

Последна редакция: сб, 15 фев 2025, 17:06 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт