Случи ми се нещо странно - 31

• 30 525
  • 303
  •   2
Отговори
# 15
Това люлеене е много често от високо кръвно. Скоро го изпитах по много неприятен начин. И аз помислих, че става силно земетресение.

# 16
Аз нищо не усетих, само рязко ми се доспа, но то е от падане на захарта навярно

# 17
  • Plovdiv
Цял ден бях с главоболие на 07.02, вечерта получих и астматичен пристъп, ако се брои и той.

# 18
  • Мадрид / София
Може ли всички тези неприятни усещания да са следствие на повишения Разонанс на Шуман? Питам само щото не знам как този Резонанс действа на организма.

# 19
  • София
В четвъртък и петък стара травма на глезена ме докара до невъзможност за ходене и мазане с обезболяващи. Много се чудех, защо се е активизирала, а то какво било.

# 20
  • Washington,USA
Дежа  Вю брои ли се? Понякога, когато се срещна с някой е по - силно.

# 21
  • при късмета
В четвъртък и петък стара травма на глезена ме докара до невъзможност за ходене и мазане с обезболяващи. Много се чудех, защо се е активизирала, а то какво било.
Хората обичайно отчитат и обръщат внимание само на термометъра, а това, което всъщност влияе повече, в няколко аспекта, е барометъра

# 22
  • София
@ма ко. Много полезно припомняне! А след термометъра май отдаваме значение на магнитните бури повече, отколкото на налягането.
За Резонанса на Шуман. Сега и погледнах малко за подсказка. Свързват го повече с глобалното усещане как "върви" времето. И макар честотата от ок.8 Хц да се е вдигнала двойно, евентуалният резултат бил, че 24-часовото денонощие ни върви забързано като 16-часово.
Забелязвам, че в Space Observing System (която съм си фаворитнал, но не съм отварял много отдавна) подават данни и за йоносферните промени (йонограма с критически честоти) - освен магнитното поле и Шумановия резонанс.
Склонен съм да приема и, че все повечето заобикаляща ни електроника ще ни влияе все по-осезаемо.

# 23
И аз не се чувствах добре в петък на 07.02.25 г. Ужасно главоболие и дискомфорт, кръвното не го мерих. Тръгнах си около 15 ч от работа защото просто не се "побирах в кожата си". Чак привечер се почувствах що годе по добре.

# 24
Една синхронизация от днес:
Връщам се от Лидл, чакам на светофара, винаги гледам секундите, обичам да ги броя. Минава кола с два чифта ски на покрива.
Пак се прибирам след известно време(днес бях като совалка), пак на същия светофар, на същите секунди червена кола с две колелета на покрива.
Известно време по-късно, окончателно се прибирам към вкъщи, същата червена кола с колелетата, се прибират и те. Обаче това вече се случва на следващия светофар, последния. 😁

# 25
  • София
@moonstone, присъединявам се; добре казано. Уж някак общо (като състояние), ама вярно и осезаемо. И неприятно въпросително.
Или трите фактора, споделени от @Злодеида - най-силно усетих точно тях. Аз и се уплаших, което рядко ми се случва (не съм безстрашен, но обичайно компенсирам с лек автосарказъм - като сам на себе си си задавам въпроси и си "отговарям").
Моят "норвежец" наскоро ми добави още един фактор, който - според него - подценяваме неадекватно: чистотата на въздуха, който дишаме. В негов по-рязък вариант на чуденката му, той казва, че 2/3-ти от годината дишаме предимно "неща", които не трябва да влизат в организма ни. При всяко негово идване в БГ за повечко време, първите 15-тина дни той усещал големи промени в усещанията за организма си, без да е променил начина си на живот (ядене, пиене, ходене, активност и ленност и т.н.).

# 26
На 02.02. ми беше толкова зле, че повръщах. От нищото ми стана зле. Толкова лошо не ми е било никога през живота. Няколко дни след това сънувах как се люлеят антични сгради и земята се тресе. По-късно разбрах,че е имало силни земетресения в Санторини.

# 27
Аз пък едно нещо да напиша да се включа в дискусията ви, и веднага ми изтрили коментара Grinning Нещо против правилата явно съм направила ли, не знам... Странно , има и други коментари ,в които нищо кой знае колко "странно" не е описано , но не са изтрити.

# 28
  • София
Сигурно са приели като нещо странно мнението ти да бъде изтрито и са действали в духа на темата. Grinning

П.С. Не се тревожи - модерацията в БГ Мама е по-странна от самата тема, в която сме! 

# 29
Пак го разкажи, може да е станала техническа грешка. Нещо от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт