Случи ми се нещо странно - 31

• 30 522
  • 303
  •   1
Отговори
# 30
Пак го разкажи, може да е станала техническа грешка. Нещо от сайта.
Аз нищо не съм разказвала, просто се включих относно физическите усещания , за които споделяте, като в това число и психо-емоционалните такива, и коментирах че напоследък и аз усещам неща , и според мен се случва нещо , но не знам точно какво.

# 31
Вчера ми се случи нещо,което не мога да си обясня.
Както всяка сутрин,аз бързам за работа,а ММ се мотае и гледа телевизия.
Аз му мрънкам да побърза,че закъснявам.Той стоеше срещу мен.Погледна ме,някак съсредоточено,не каза нищо,само ме гледаше.В този момент усетих,как нещо ме хвана за кръста и ме бутна ,бутна ме и втори път и аз седнах на леглото.В стаята бяхме само двамата.През цялото време се гледахме.Не беше грубо блъскане,ами сякаш с мисълта си ме накара,да седна на леглото.Попитах го,дали ме е бутнал,той само се засмя и ми обърна гръб.

# 32
  • Там където
Mimoza, докато не познае числата от тотото не го закачай😄 това в кръга на шегата. Много хора имат такива способности, като някои се упражняват

# 33
Mimoza, докато не познае числата от тотото не го закачай😄 това в кръга на шегата. Много хора имат такива способности, като някои се упражняват
Вкара ме в размисъл.Ако го заплаша,че ако не познае числата от тотото,ще работи цял месец без почивка,дали ще има ефект? Grinning  Най-много да ми стегне куфарите.

След толкова много години заедно и на двамата често ни се случва,да знаем какво мисли другия,само докато се погледнем,но това ме озадачи

# 34
Сетих се за една необяснима за мен случка от преди може би две години. Напоследък се улавям, че много пуша..повече от преди и се чудя сама на себе си как станах такъв закоравял пушач. Та покрай мислите за цигарите се сетих и за тази случка.
Тръгвам на работа, бързайки..малко закъснявах и в бързината съм взела кутия с цигари, в която има само една. Вече почти стигам до работата си и откривам този факт, но на път имам едно магазинче и решавам, че от там ще си купя цигари🤣Да, но не! Портмонето ми е останало в другата чанта, а пари в карта нямам. Е. Примирих се, че ще пуша след работа, "запалих"/айкос/си единствената цигара и си вървя...
Срещу мен върви мъж, малко по възрастен от мен и от далеч усещам, че се е наканил да водим разговор..малко се попритесних, но .вървя. Срещаме се и той вади от джоба си една кутия Хийтс /цигари за устройство айкос/ и ми я подава. А аз направо не знам какво се случва. Буквално онемях, и имах чувството, че сънувам. Помислих, че на глас съм се ядосвала, че не мога та си купя цигари🤣
Но човека ми обясни, че ги е намерил в стаята на дъщеря си, която е на 14г, много се ядосал и решил да ги изхвърли, но видял че пуша същите и решил да ме пита дали ги искам..
Показа и устройството. Каза че него няма да изхвърли, че дъщеря му казала, че цигарите и устройството са на приятелка...но много не му се вярваше....Как стана това нещо не знам. Но явно и тогава съм била страстна пушачка, щом толкова много съм искала да имам цигари, че вселената ми прати една кутийка🤣🤣🤣

# 35
Вкара ме в размисъл.Ако го заплаша,че ако не познае числата от тотото,ще работи цял месец без почивка,дали ще има ефект? Grinning  Най-много да ми стегне куфарите.

След толкова много години заедно и на двамата често ни се случва,да знаем какво мисли другия,само докато се погледнем,но това ме озадачи
Значи, ти си го питала, а той само се е засмял. Не знам, ама аз на твое място бих го питала докато не получа отговор.

Bentita, явно много силно си ги искала и ... си ги получила.

# 36
ina.ina ,той е здраво стъпил на земята.Аз съм тази,която от малка се интересувам от телекинеза,но до сега без успех.Ако го е направил ,а вярвам,че е,то е било случайно.

# 37
Пак бих го разпитвала. Grinning

# 38
  • София
Bentita, аз по едно време дори си пишех сутрин листче - което и си четях през деня - какво искам да (ми) се случи. Ама не се...
Simple Smile Хайде, майтап е. И повече (от моя - смешен и не жизнено важен опит) вярвам, че при мен става обратното на твоя случай.
Още от времената на Еврофутбол играя с малки суми, но редовно. Единствените 2 игри, които имам на Писито са футболен мениджър - т.е. не графиката, не играта в мачовете, а трябва да си готвиш отбора и мача, че да го изиграе машината пред погледа ти... Моето удоволствие е в 2-та часа мислене и проучване и залагането на "схемата" за отбора ми и мача. И в измислянето и залагането е пак така. Та:
Скрит текст:
В "бетинга" играя 4-5 пъти седмично с фишче от по 5-6-8 мача в "права колонка" - т.е. трябва да "хвана" всички, за да взема нещо. Ама пък играя с 0.50 или с левче най-много. И годишно едва ли вкарвам по повече от 30 лв. в сметката си - с печалби от по 7-8 до 15-тина лв. я поддържам. За несведущите - хора играят на по 1-2-макс.3 залога с много пари - и когато печелят, печелят много пари.
Взех да забелязвам, че в края на първенствата - когато уж е по-лесно; някои трябва да стават призьори, други - да не изпадат - когато играя ЗА по-слаби (симпатични) тимове - те бият. Когато реша да подредя редичка от мачове на големи фаворити (примерно от челото на таблицата и с по 10-тина мача без загуба; реално - още по-сигурни мачове), малки коефициенти, но почти 100%-ови - ами, повече от един отбор си изяждат шушоните. Губят и те, и аз. И все някак се случваше каръкът нелогично: ще пропуснат дузпа накрая, ще им вкарат дузпа накрая, такива работи.
Синът ми викаше (у дома сме фенове на Герм футбол - но аз познавам добре поне 6 от големите първенства) - тате, да не вземеш сега да играеш с Еди-кой-си, че ще стане беля някаква. Ами аз съм ги играл обаче. И става, че в моя фиш/подредба се случват изненадите на първенствата.
Толкова нелогично, необяснимо, но често - че дори жена ми (далеко от футбола) се майтапи - като ни слуша - ти, казва, вземи им пиши на тия, да ти пращат по някое евро да не ги играеш - щото иначе ще ги играеш и купа няма да видят.
И продължава да ми се случва. И хем ме е яд, хем по-често като се получи - си се смея на ум. Simple Smile

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 19:31 от EmBrother

# 39
  • България
Да се запиша и аз в новата тема с моята странна случка от вчера, която по-скоро се дължи на разсеяност, ама......доста ме шокира.
Имах час за зъболекар и се глася да тръгвам след работа.Зъболекарят ми е дал едно листче, на което си записва часовете и какво лечение провежда и трябва да го нося всеки път с мен.По принцип ми стои в портфейла.Викам си я да погледна за всеки случай часа - няма го.Обърнах портфейла, чантата, извадих всичко....няма.Викам си май го вадих вкъщи,ще мина през къщи да го потърся......няма го.
Отивам при зъболекаря, ама си трая Simple Smile)) Той вика: Дай листчето!
Аз се правя на луда, щото ми е неудобно,че съм го изгубила и почвам да се правя, че го търся.Отварям чантата......И го виждам моментално.........Бях шокирана и направо си му признах,че до преди малко го нямаше хахаха
Той не ми повярва ама Simple Smile)))

# 40
  • София
Здравейте,нещо странно ни се случи от преди 10 мин.
Както лежим на дивана с мъжа ми и гледаме ТВ,започнах да чувам звънене като от чаши/стъкло.Погледнах бюфет имаме,част от секция пълен с чаши.Гледам лампите,не се клатят,за евентуално земетресение.Викам му да спре звука на тв и станах да се доближа като през цялото време ги чувам как звънят отчетливо,мъжът ми също-доближи се като отворихме вратичките,всички звънят като войници или поне се чува от цялото пространство.Викам му,ей сега ще запиша звука и на момента спря.Той пробва да бутне бюфета,но за секунда се чува нещо,тип дрънннн ,затихващо.А това си беше всеобхватно звънене,равномерно от целия шкаф.Снимам Ви го да си представите...
Дали са вълни от починалите?Днес бяхме на гробища,знам ли,аз вярвам,че се включват.Но обикновено се случва с радиото ни да се включи-тип ретро радио е и се завърта копче,което щрака и музиката тръгва-случвало се е да се включи само-голяма сила са духовете.
Какво мислите беше това звънене на стъкло/кристал/чаши?

# 41
  • при късмета
Ако живеете в блок, може да е вибрация. От асансьора или ремонт или нещо подобно. Нашия асансьор е с създавал такива вибрации, вкъщи имам барманска стойка за чаши, закачени са за столчета и висят. Дрънчаха като обезумели от вибрация от асансьора.  Комшиите от горе или от долу, ако работят с по-тежки машини, също

# 42
  • София
В малък блок сме,асансьора не е в близост до хола ни,никой не живее над нас и до нас,2-3 апартамента сме в целия вход.А и досега не се е случвало.Като цяло беше тихо.Като спряхме тв,само звъненето се чуваше.

# 43
Днес си взимам краставичка от буркана, и тя-хоп, хвърчи от пръстите ми и право в чинията се намести, сякаш някой я сложи там. Тъкмо лакомо посягам да си я взема, и се сещам, че днес е Голяма задушница.
Аз вярвам в тези неща. Макар че тук се опитват да ме убедят в тривиалното обяснение.

# 44
Аз имам идентична случка с тази на Bentita. Отивах някъде и по пътя спрях уж да си взема една вода, но на касата видях някакво десертно барче и забърсах и него. Изядох си го докато вървя по улицата и си мисля, толкова е хубаво защо не си взех две. Спирам, чакам светофара да светне зелено и в това време от нищото един младеж ми подава абсолютно същото барче. Оказа се, че го промотират и го раздават на хора по улицата. Благодарих, затворих си очите и си викам "Искам кола, искам кола". Уви продължих си пеша.

Общи условия

Активация на акаунт