Случи ми се нещо странно - 31

• 59 791
  • 591
  •   5
Отговори
# 255
Не бях сънувала баба си 10 години, откакто е починала. Дядо ми нямаше проблеми, гледаше си градината, често го изследваме за какво ли не - майка ми е лекар и го държим за всичко под око. Преди седмица я сънувах в три поредни дни, каза, че идва да си го взима. Дядо ми направи инсулт и почина в рамките на няколко дни след това.

# 256
  • Мадрид / София
Ще се опитам да ви разкажа какво ми се случи преди няколко дни, но преди това малко въведение: в Ютуб имах дискусия с една жена, която дискусия не беше приятна, защото въпросната госпожа ми отговаряше невъзпитано.
Него ден, в работата, която е свързана с печенето на пилета и други храни, бях заредила грила и започнаха да се пекат пилетата. Това го правя вече няколко години и никога не се случи такова нещо през това време. Та пуснах грила да се въртят пилетата и в главата ми обмислях възможни отговори с въпросната особа. И изведнъж едната кошница се обърна и се изсипаха пилетата долу в тавата в основата на грила. Това ме стресна и рязко прекъсна мислите ми за тази жена.
Аз го изтълкувах като знак да не се занимавам с нея, нещо което вече е факт.
Та това е.

# 257
Аз бих искала да ви попитам, какво ви е мнението за темата за сродните души? Съществуват ли според вас или пък са наша измислица? Имали ли сте усещането,че познавате някой човек в живота си от преди това. Има теория,че сродните души се срещат през няколко живота,че не ни е отредено да сме заедно във всеки живот. Аз например имам чувството,че съпругът ми със сигурност е моята сродна душа. Имала съм и други връзки преди него,но никога не е било толкова силно. Оставям настрана,че споделяме едно мнение за всички житейски ситуации,битовизми и въпроси. Просто имам наистина чувството, че сме били партньори и в друго време. Дори не мога да опиша самото усещане. То не се е появило сега, а още в първия момент когато го видях.

# 258
Вярвам в теорията за сродните души, срещала съм човек, когото знам, че познавам, но за мен това беше кармична роля и отношение, а не сродно, защото беше гадно, насилствено, задушаващо, с много драма. Мисля, че сродна душа съм виждала, така го усетих. Но повече искам да срещна пламък-близнак според някои ню ейдж представи, хаха. За роднини също имам такова усещане 1-2 са ми много познати. Случвало ми се е и с напълно непознат човек да го усетя като близък.
Смята се, че всеки, когото срещаме и с когото имаме някаква драма, близост и т.н. е сроден. Защото иначе би бил неутрален, ако нямахме нищо за разплитане отпреди.
Този, когото бях срещнала и ми беше супер странно познато, си го бях предсказала още в 10. клас и сънувала. Като гледах стари негови снимки, имах усещане за дежа вю, че са вече видени или по - скоро представени ми по - рано и някак с усещане, че вече знам какво ще видя/усещам. Не беше обикновено отношение.

# 259
Аз никога не съм имала това чувство, че някой може да ми е сродна душа. Струва ми се, че като отделно зрънце съм се преродила, ако разбира се, изобщо има такова нещо като прераждане.
За децата - малкият ми син имаше един период някъде към 3-4 годишна възраст, в който се държеше като оракул. Обаче гадното е, че и някои доста плашещи неща "пророкуваше". Сега пък е с въображаем приятел и всичко прави с него.

# 260
Има няколко човека, с които имам специална връзка. Срещата ми с всеки един от тях е била по доста необикновен, запомнящ се начин. Съпругът ми си го познах от пръв поглед. Той си е спомнял кой е бил преди да се прероди и е разказал всичко на майка си след като е проговорил, която пък е намерила предишното му семейство и информацията е била потвърдена.

# 261
Да, с моят съпруг още от първия ден знаех, че ще сме заедно и т.н.
Не бих казала, че сме на еднакви мнения или че споделяме изпепеляваща любов, но пък сме заедно 25 години и всичко, което " знаех", се случи
Голяма част от началото на връзката ни беше като дежа вю, сега вече е по -спокойно

# 262
Аз нон-стоп “пророкувам” някакви неща, но нито имам усещане, нито ги виждам, на майтап ръся нещо и то става. Живея срещу лидл, дели ни жп прелез и много рядко се ходи с колата. Викам одеве на мъжа ми дай да идем с колата, че да вземем 5-6 стека с вода, обличаме се, аз на майтап ръся, ще идем то вода няма да има - нямаше нито 1 стек 😀, никога не се е случвало. Качвайки се в колата викам сега 100 % ще пуснат прелеза - пуснаха го. Чакаме, чакаме, на десен завой сме и вдигат прелеза и се започва едно пъплене и аз пак на майтап викам ей сега точно като дойде твоя ред пак ще пуснат бариерите и в момента, в който го казвам мъжа ми мъжка газ да мине, жената ги сваля. Вика каква е тази твойта уста.
Един колега нещо ми се оплаква и аз му казвам ох, ще си починеш сега 1 месец, за какво да си почивам, ми викам ще вземеш да се хлъзнеш да счупиш крак и след няколко часа се случва…
Лятно време преди години с една колежка влизаме в лют спор за климатика, бях се схванала и духаше право в мен, а тя дума не дава да се изключи, хвърчат искри между нас и аз се изнервям и започвам да го гледам втренчено и климатика след 5 мин започва да капе яко вода, а е горе на тавана вграден. Е, изключихме го. Близките ми редовно ми казват, че съм вещица.

# 263
  • Мадрид / София
Аз никога не съм имала това чувство, че някой може да ми е сродна душа. Струва ми се, че като отделно зрънце съм се преродила, ако разбира се, изобщо има такова нещо като прераждане.
За децата - малкият ми син имаше един период някъде към 3-4 годишна възраст, в който се държеше като оракул. Обаче гадното е, че и някои доста плашещи неща "пророкуваше". Сега пък е с въображаем приятел и всичко прави с него.
Не подценявайте детето. Може да е сензитив. Не всичко, което децата разказват са тяхно въображение. Много е важно да го изслушвате и да го подкрепяте. Много от медиумите като деца са се опитвали да разказват каквото им се случва и след негативния отговор на възрастните се затварят в себе си. За децата не е лесно да приемат, че другите не могат да видят и общуват с техните "невидими" приятели.

Alexchetu, действаш с насочена енергия 😂. Въздействаш с твоята енергия на етера за създаването на такива ситуации. Обърни внимание от къде, от коя част на тялото ти излиза тази енергия когато "пророкуваш", какво изпитваш в този момент, в какво състояние си когато го казваш. Така ще можеш съзнателно да създаваш ситуации за хубави неща, не само за негативните.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 22:56 от Angela61

# 264
  • София
Simple SmileSmiling Imp Ауу, направо не смея да коментирам един по-горен пост... И то, след като примерите са от случващо се само в "тъмната страна". Плахо предлагам "светла проба": довечера има теглене на тотото. Аз съм пуснал евтино фишче в 5/35, дето и не се печели много. Да видим дали дистанционно, само с мислене/вглеждане в аватара ми (обаче той си е Аз самият), може да ми изпросите печалба, нека и да е повече от 6.40 лв. Ако е по-лесно - "пожелайте" тотото да загуби някой лев от "този човек" (т.е. семоа). Simple Smile (Утре ще докладвам резултата.)
На сериозно: И за мен би било по-интересно (и позитивно) дали можете да усетите откъде/как идват тези провиждания. Могат ли да се управляват? Само негативни ли са?
И дали и за "сметка на какво" се изпълняват. Имам предвид, че по-скоро приемам хипотези от магьоснически фентъзита, че когато докараш дъжд над една земя, ти го взимаш отнякъде и лишаваш друга земя от този дъжд (кратко казано). В случая няма как да проверим дали другаде едни бариери не са се спуснали пред бързаща кола (без инциденти), дали някой е паднал страшно лошо, но не си е счупил крака, или течащ климатик е спрял да капе - без да го пипа майстор... Simple Smile
Последно: (почерпано и от поста на Angela61) огромна разлика (за мен) има между предположението, че А/ Вие виждате (дадено Ви е) какво ще се случи; и Б/ предизвиквате го.

# 265
MERA, можеш ли да разкажеш по-подробно за мъжа ти, какво е разказал на майка си и как са открили семейството, ако не е много лично, разбира се. Много ми е интересно

# 266
Преди доста години имах период с такива "пророкувания", но само за времето. Пример: Приятелка се притеснява, че ще ѝ се провали много отговорен служебен ангажимент, защото валеше пороен дъжд. Казва ми, че в 18.30 започват снимките, а нямаше никакви изгледи да спре да вали.  И аз, ей така от нищото я успокоявам, че в 18.25 дъждът ще е спрял. Точно в 18.25 наистина дъждът спря. После имах доста такива прогнози и все ставаше точно така. Необяснимо ми е, никаква информация нямах, просто така си го казвах, а то се случваше.
И като дете имам подобен случай. Татко беше на 4-месечен курс в Шумен, беше военен и изобщо за отпуск през времето на курса и дума не е ставало. Ние живеехме доста далече от Шумен. Една вечер, пак така от нищото казвам на мама: "Тати  пътува към нас и скоро ще си е вкъщи." Ами, дойде си татко същата вечер,
имал някаква награда и го пуснали за два-три дни. Heart Помня добре този случай и пак нямах никаква информация, просто ей така ми дойде да го кажа.
Но за тото пък, никога не ми идват такива прогнози от никъде. Simple Smile

•MERA• да, много интересно.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 13:13 от Eл

# 267
  • Мадрид / София
Simple SmileSmiling Imp Ауу, направо не смея да коментирам един по-горен пост... И то, след като примерите са от случващо се само в "тъмната страна". Плахо предлагам "светла проба": довечера има теглене на тотото. Аз съм пуснал евтино фишче в 5/35, дето и не се печели много. Да видим дали дистанционно, само с мислене/вглеждане в аватара ми (обаче той си е Аз самият), може да ми изпросите печалба, нека и да е повече от 6.40 лв. Ако е по-лесно - "пожелайте" тотото да загуби някой лев от "този човек" (т.е. семоа). Simple Smile (Утре ще докладвам резултата.)
На сериозно: И за мен би било по-интересно (и позитивно) дали можете да усетите откъде/как идват тези провиждания. Могат ли да се управляват? Само негативни ли са?
И дали и за "сметка на какво" се изпълняват. Имам предвид, че по-скоро приемам хипотези от магьоснически фентъзита, че когато докараш дъжд над една земя, ти го взимаш отнякъде и лишаваш друга земя от този дъжд (кратко казано). В случая няма как да проверим дали другаде едни бариери не са се спуснали пред бързаща кола (без инциденти), дали някой е паднал страшно лошо, но не си е счупил крака, или течащ климатик е спрял да капе - без да го пипа майстор... Simple Smile
Последно: (почерпано и от поста на Angela61) огромна разлика (за мен) има между предположението, че А/ Вие виждате (дадено Ви е) какво ще се случи; и Б/ предизвиквате го.
После имаше пост, който изчезна после, където обяснява повече неща и това променя нещата. Има спомени от преди да се роди и после тези негативни мисли за нещо, което ще се случи идват от нищото, дават идеята за канализация ( ченълинг).
До колко може да се контролира - може да се забрани получаването на такава информация ако е свързана с неприятни емоции. Но може да се пробва да се поиска да се получава информация за хубави неща. Дали ще стане - не знам. За забрана става със сигурност. Просто човек е активна страна, в каквото му се случва.

# 268
Моята леля много сънува,с първото дете преди да забременея ме сънувала,че ще имам бебе,обаче нищо не казва,след като се случи тогава.
С второто пак сънувала,но тъй като аз и снаха ми с ме с еднакви имена,в съня не видяла точно коя от двете ще е бременна,каза го по рано и чакахме,чакахме,аз бях този човек.
Имам момиченце,дори видяла че ще бъде момиченце.
Никой в родата няма такива способности,само тя.
Също сънува и лоши неща,но тях не казва,тя и хубавите де,след като са реалност тогава 🙂

# 269
Аз също в миналото имах прозрения за най-различни предстоящи събития или дори вече минали, но за които не съм имала никаква информация. Просто идваха от нищото и бяха съвсем конкретни, буквално като знание, което сякаш извън волята ти и извън всякакви рационални източници се появява в главата ти. Във всички случаи прозрението нямаше предистория или поне нещо, което бегло да подсказва за събитието, т.е. изключвам да е плод на натрупване на неосъзната информация, довела до внезапен извод - мислила съм съвсем отговорно и за това, като най-логично обяснение. Сега нямам такива (затъпях Simple Smile  )
Макар и вече да не ми се случват, тези епизоди, както и някои подобни по естество преживявания, ме карат (чисто емпирично, без да мога да дам теоретична или наукообразна дори обосновка) да мисля, че действително пребиваваме в някакво общо информационно поле, от което в дадени моменти черпим информация. И тъй като в редица случаи се касаеше за бъдещи събития, допускам, че в това поле (измерение ли, друго ли...) действително не съществува време в обичайно приетия смисъл, но на мен лично ми липсва въображение как да си представя несъществуването на времето, каквото го познавам. Тук имаме време и място, а там (каквото и да е това "там") може да няма нито едното, нито другото.

Общи условия

Активация на акаунт