Случи ми се нещо странно - 31

• 55 602
  • 574
  •   1
Отговори
# 75
Видяхте/чухте ли се с майка си? Тя как е?
Да, добре е, даже не си е мислила за мен в момента. Което го прави по-странно 🤔

# 76
Angela61, 😁

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 17:28 от FBID10206456949248728

# 77
Какъв е проблемът с еднаквите цифри, че присъства непрекъснато.

# 78
Вчера ми се случи нещо странно. Излязох на терасата, гледах небето и изведнъж ми замириса на църква. Преди дни усетих същото вкъщи вътре. Няма откъде да идва този аромат

# 79
  • Мадрид / София
Съществува като феномен. Няма обяснение за сега.

Вчера ми се случи нещо странно. Излязох на терасата, гледах небето и изведнъж ми замириса на църква. Преди дни усетих същото вкъщи вътре. Няма откъде да идва този аромат
Ако не е от някакъв парфюм, който ползваш или цвете наблизо...може да ти се напомня нещо.

# 80
  • Варна
На тамян или на свещи от чист восък?

# 81
На тамян или на свещи от чист восък?
Сякаш и на двете едновременно. Изведнъж се появява този мирис и след малко изчезва.

# 82
  • Мадрид / София
Poni69, не е въпроса да докарваш някакви повторения на числата нарочно. Феномена е когато ги виждаш на различни места и  много често без да ги търсиш нарочно. Карл Юнг се е опитал да го обясни, но до сега няма някакво еднозначно обяснение. Пак казвам, когато не е нарочно и виждаш повтарящи се числа: примерно произволно взети числа -  12:12  12:21  11:22 11:11  22:22  21:21 това са само примери. Могат да бъдат други цифрите - примерно 6:06 и така нататък или както бях дала снимка на 17,7Т със 17% влажност. При мен много често са повтарящи се двойки числа. Не ги снимам, че ще ви е досадно, но поне 3-4 пъти на ден засичам такива съвпадения.

# 83
Предполагам, че всеки вижда такива числа. Лично на мен не ми правят впечатление, поглеждам часа, даже няма и да забележа, ако се повтарят цифрите. Поне, според мен, ако ги търсиш, ще ги видиш, но какво от това. Други хора търсят някакви форми - съфорумка беше писала, че вижда навсякъде сърца. Ако се вглеждаш, ще ги видиш. Така е и с цифрите, зависи и колко често си гледаш телефона. Преди, на часовниците с циферблати, някои виждаха знаци, ако стрелките са една върху друга. Приятелка така разбра, че ще я изостави гаджето. Не затова, че се караха и не можеха да намерят общ език, а заради стрелките на часовника.

# 84
Каква е връзката между стрелките и изоставянето?

# 85
  • BG-DE
Това, че всеки вижда това което иска да види 😀 Приела е (приятелката), че това че е видяла стрелките на часовника една върху друга е било знак за предстоящата раздяла, а не си е дала сметка за другите обстоятелства.
И аз често виждам еднакви цифри но не намирам да е нещо необичайно и не го отбелязвам 😀

# 86
  • Мадрид / София
Пак не разбираш, че не става дума да гледаш за да видиш. И никой не ти казва, че е само на телефона. Но не мисля повече да обяснявам.

# 87
Взе ми думите ☺️ С какво тези ежедневни съвпадения, са странни.
Аз най-редовно виждам 11:11 и се будя в 3 и какво от това?

# 88
Ами сигурно е нещо. Имат си значение числата, но в тази и другата тема вече стана така, че човек да не напише нищо.

# 89
Ами, ето, нали обсъждаме. Какво означава, че всеки ден по случайност поглеждам и виждам 11:11 и по-рядко 22:22.И вече почти година се будя в три. После заспивам, след различно време, но винаги е теи часа, когато се събудя.
Ако има наистина разбиращи, могат да посочат причините.

Общи условия

Активация на акаунт