Случи ми се нещо странно - 31

• 55 597
  • 574
  •   2
Отговори
# 60
Не знам. Кухнята е до всекидневната, без врата. Възможно е от уредите, но беше много странно. Първият път се доближих максимално до звука, за да разбера от къде е. 😂 Сега честно казано, май няма да имам тази смелост. 😂

# 61
  • Deutschland
Освен гласове, чувате ли стъпки или други странни събития да има?

# 62
Дзак

Много често ми се е случвало да чувам, че някой пее, вслушам се и установявам, че това е вентилатора. Много често, когато сме разсеяни, и чуем необичаен шум, мозъкът възпроизвежда най-близкото до човешкото съзнание - говорът.

# 63
Странни събития.. детето, като беше бебе и стана инцидент в кухнята и то доста неочакван. От тогава няма такива проблеми, уж. Мама и вуйчо са покойници, да не би те да ни навестяват?

# 64
А гласовете в село Шишенци, което се води за супер страховито село (не съм посещавала) и се чуват вън гласовете, това какво е ? Не всички неща имат обяснение..

# 65
  • Deutschland
Някои пишат, че това са чакали. Няма да забравя преди няколко години, в България сме, на село и излизам рано сутринта, по тъмно още да си купя кафе от селския магазин. По улиците жив човек няма. По едно време като завиха чакали, ама страшен вой. Щях да получа инфаркт. Едвам се добрах до магазина и чаках да стане светло, за да се върна към дома.

# 66
Някои пищат, че това са чакали. Няма да забравя преди няколко години, в България сме, на село и излизам по тъмно още да си купя кафе от селския магазин. По улиците жив човек няма. По едно време като завиха чакали, ама страшен вой. Щях да получа инфаркт. Едвам се добрах до магазина и чаках да стане светло, за да се върна към дома.

При нас чакалите всяка вечер идват. До преди малко бяха до нас. 😂 От тях не ме е страх, свикнала съм.

# 67
Не знам. Кухнята е до всекидневната, без врата. Възможно е от уредите, но беше много странно. Първият път се доближих максимално до звука, за да разбера от къде е. 😂 Сега честно казано, май няма да имам тази смелост. 😂
Имате ли абсорбатор? В кухнята ми се чуват страшни звуци и разговори в детайли от вън. Плашила съм се, докаго не осъзнах какво се случва. Моят абсорбатор е вързан с дълга тръба към фасадата на блока и усилва разгорите и други звуци от улицата. Подозирам, че и нашите разговори под абсорбатора се чуват навън.
Има и един друг вид абсорбатори- като висящи тръби над отделен кухненски остров. През тях и майчиното мляко ще си изпееш на съседите, както и съседите на теб.

# 68
Имате ли абсорбатор? В кухнята ми се чуват страшни звуци и разговори в детайли от вън. Плашила съм се, докаго не осъзнах какво се случва. Моят абсорбатор е вързан с дълга тръба към фасадата на блока и усилва разгорите и други звуци от улицата. Подозирам, че и нашите разговори под абсорбатора се чуват навън.
Има и един друг вид абсорбатори- като висящи тръби над отделен кухненски остров. През тях и майчиното мляко ще си изпееш на съседите, както и съседите на теб.

Имаме, но не се чуваше от там, а от съдомиялната и до шкафа на мивката. Буквално се бях завряла до звука и все още не мога да си го обясня.

# 69
Някои пищат, че това са чакали. Няма да забравя преди няколко години, в България сме, на село и излизам по тъмно още да си купя кафе от селския магазин. По улиците жив човек няма. По едно време като завиха чакали, ама страшен вой. Щях да получа инфаркт. Едвам се добрах до магазина и чаках да стане светло, за да се върна към дома.

При нас чакалите всяка вечер идват. До преди малко бяха до нас. 😂 От тях не ме е страх, свикнала съм.
Ей много се кефя на такива хора , зо които природата не е толкова страшна , колкото ни е заложено да мислим в днешно време Simple Smile

# 70
Виждам, че споменавате тук и мистериозното село Шишенци. Не съм го посещавала, но ми беше много любопитно по едно време какви мистериозни гласове и явления се наблюдават, затова гледах редовно клипчета от канали  в you tube, направени от хора, правещи  ˮекспедицииˮ там. Има колкото искате. Много от тях са правени и вечер. Понякога се чува вой на чакали и нищо повече. Не изглежда да има нещо кой знае какво. Единственото ˮстранноˮ нещо в едно от клипчетата бяха някакви сияния в тъмното в далечината, но се предполага, че те вероятно са от скали, съдържащи фосфор. Аз съм си скептична разбира се и мисля, че човек, ако развихри въображението си, може да възприеме много природни звуци и явления там като мистериозни. Освен това има клипчета за разни ˮмистерииˮ и в други наши села.

P. S. Има видеа напр. и за мистериозно напуснатото и изоставено село Бумалча (ново име - Могилите), близо до Трявна.

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 18:20 от Sun_Shine016

# 71
Доста пъти ми се е случвало да чувам гласове, но не разговор, а някой да ме вика по име. Често не е и само по веднъж. В някои случаи ги чува и мъжа ми. Досега се случи само веднъж до чуя някой да вика него по име. Той доста се стресна, защото нямаше жив човек наоколо.
Живея в къща, съседи няма наблизо, че да се чуват като говорят. Звъним си по портите, а не си викаме.

# 72
Здравейте, понякога чета темата, честно казано с доста скептицизъм, но тази сутрин ми се случи нещо доста странно, което мисля, че е точно като за тук. Имам един смътен спомен за преживяване, предполагам сънна парализа, което ми се е случвало като малка, но извън това такова нещо не ми се е случвало. Имам лош навик да натискам многократно snooze на алармата ми сутрин и в тези 10 минути до следващото звънване не само заспивам отново, а и сънувам. И тази сутрин започнах да заспивам, но чух с ушите си как някой влиза в стаята ми, приближава се до мен и ме пипа. Не беше страшно или неприятно, по някаква причина бях сигурна, че това е майка ми (която не беше вкъщи). Усетих съвсем ясно как ме пипа по врата/гърлото и гърба, дори беше доста силен натиск, като силна прегръдка. През цялото време тялото ми беше някак прекалено отпуснато и ми се спеше прекалено много, че да помръдна. След това чух в ухото си ясно и отчетливо как майка ми ме вика по име. Тогава вече се размърдах и отворих очи, разбира се нямаше никого. Не ми се стори страшно, но сега като го разказвам май започва да ме хваща шубето, а трябва да лягам хахах.

# 73
  • Варна
 Видяхте/чухте ли се с майка си? Тя как е?

# 74
  • Мадрид / София

😃

Общи условия

Активация на акаунт