Колкото до виждането все на едни и същи часове - случва се в определени периоди по-често да виждам едни и същи цифри, но не съм забелязала тези периоди да са свързани с някакви особени събития. По-скоро смятам, че много пъти на ден автоматично си гледаме часовниците (било на телефон, било на лаптоп, на фурна, на телевизор, в колата, къде ли не, отделно самите часовници, но вече е толкова свойствено за ума, че дори не го отразява и не го съзнаваме, забелязваме само необичайната комбинация от еднакви цифри и ни се струва, че само тогава сме поглеждали към часовник, ерго, колкото пъти погледнем - все особена комбинация, а в действителност до нея и след нея сме поглеждали много пъти час, но не го броим.
Бих си направила в тази връзка експеримент със себе си - колко пъти през деня поглеждам час и бих си записвала. Сигурна съм, че ще се изненадам от резултата. Когато и да го направя, дано не забравя от рано сутринта, ще ви го съобщя.
Малко се поуплаших честно казано и след това не спах много спокойно. На сутринта споделих с приятеля ми, който през цялото това време си спеше най-спокойно, не се е будил в никой момент, той изказа предположения да не би спейки да съм си пъхнала тапата, но как като я търсих и я нямаше? Не съм от хората, както вече казах, които правят неща насън, а и да си пъхна нещо в ухото спейки, малко странно ми звучи.