Случи ми се нещо странно - 31

• 59 373
  • 586
  •   2
Отговори
# 90
Събуждането в определен час не е феномен, и аз се будя така, пък и мнозина други, просто индивидуален биологичен ритъм.
Колкото до виждането все на едни и същи часове - случва се в определени периоди по-често да виждам едни и същи цифри, но не съм забелязала тези периоди да са свързани с някакви особени събития. По-скоро смятам, че много пъти на ден автоматично си гледаме часовниците (било на телефон,  било на лаптоп, на фурна, на телевизор, в колата, къде ли не, отделно самите часовници, но вече е толкова свойствено за ума, че дори не го отразява и не го съзнаваме, забелязваме само необичайната комбинация от еднакви цифри и ни се струва, че само тогава сме поглеждали към часовник, ерго, колкото пъти погледнем - все особена комбинация, а в действителност до нея и след нея сме поглеждали много пъти час, но не го броим.
Бих си направила в тази връзка експеримент със себе си - колко пъти през деня поглеждам час и бих си записвала. Сигурна съм, че  ще се изненадам от резултата. Когато и да го направя, дано не забравя от рано сутринта, ще ви го съобщя.

# 91
Кубратова, аз мисля като теб. Но сме в такава тема. Няколко дами казаха, че това е особено и има друго обяснение. Аз искам да знам тяхното обяснение.

Последна редакция: пт, 07 мар 2025, 23:55 от red soul

# 92
Ами всеки може би е по-добре да се довери на собствената си интуиция за тези неща, значи ли нещо, или пък не...Аз имах един период, в който все като погледнех колко батерия ми остава, виждах 69..През останалото време не поглеждах, но погледнех ли , най-често беше 69. Беше интересен момент от живота ми, вече не го виждам, но и аз съм различна , и периода е друг. Случвало се е да си включа телефона и да видя 11:11 и батерията ми да съвпада, и просто го приемам като някакъв вид подкрепление . Може и нищо да не е, но наистина не е нещо супер странно, освен за нас самите може би.

# 93
Ами, ето, нали обсъждаме. Какво означава, че всеки ден по случайност поглеждам и виждам 11:11 и по-рядко 22:22.И вече почти година се будя в три. После заспивам, след различно време, но винаги е теи часа, когато се събудя.
Ако има наистина разбиращи, могат да посочат причините.
Ами не знам, но вижте в колко часа сте написали това😃

# 94
Мисля, че някъде съм чела, че по-тревожните хора се будят в три. Тогава е пикът на кортизола и тези с по-висок пик, ги събужда.

# 95
Може и китайската медицина да се погледне, там часовете отговарят на различни меридиани свързани с органи, от 1 до 3 през нощта е черния дроб - стрес, токсини, потиснати емоции и тн, а от 3 до 5 са бели дробове.

# 96
Здравейте, миналата нощ ми се случи нещо странно, поне за мен си е странно, защото държа да отбележа, че спя като пън и често се събуждам в същата поза, в която съм заспала. Нямам сомнамбулски наклонности, никой от хората, които са делили легло с мен са ми казвали нещо подобно. Когато ставам нощем до тоалетна (а то е почти всяка нощ) съм си в напълно будно състояние и съзнание. От много време вече спя с тапи за уши, заради съседите отгоре и другите до нас. Понякога през нощта някоя от тапите ми пада от ухото, нищо необичайно. Та, спя си онази нощ и се събуждам, усещам че едната тапа не ми е в ухото. Ставам, отивам до тоалетната, връщам се и със светлината на телефона търся тапата под възглавницата и по леглото, но не я намирам. Лягам си само с една тапа и заспивам. След известно време (все още е нощ) се събуждам и първата ми мисъл/усещане е, че заспах с една тапа, а сега и двете са ми в ушите Flushed Малко се поуплаших честно казано и след това не спах много спокойно. На сутринта споделих с приятеля ми, който през цялото това време си спеше най-спокойно, не се е будил в никой момент, той изказа предположения да не би спейки да съм си пъхнала тапата, но как като я търсих и я нямаше? Не съм от хората, както вече казах, които правят неща насън, а и да си пъхна нещо в ухото спейки, малко странно ми звучи.

# 97
  • Мадрид / София
Какви тапи използваш?
Аз позвах едни силиконови и когато не са плътно прилепнали нямаш усещането, че имаш нещо в ухото. Дане би нещо такова да е станало? Да си е била в ухото и да не е била прилепнала добре? После като си легнала да си я притиснала и да е уплътнила ушния канал?

# 98
Какви тапи използваш?
Аз позвах едни силиконови и когато не са плътно прилепнали нямаш усещането, че имаш нещо в ухото. Дане би нещо такова да е станало? Да си е била в ухото и да не е била прилепнала добре? После като си легнала да си я притиснала и да е уплътнила ушния канал?
Не са силиконови, от обикновените тапи са. Абсолютно съм сигурна, че като станах я нямаше тапата в ухото ми, защото като бях в тоалетната си пипнах ухото, а и тези, които използват тапи знаят, че усещането за отпушено ухо без тапа и такова със, е съвсем различно.

# 99
За мен най-вероятно си я напипала в полусън и си я сложила в ухото. Не е невъзможно да не си я видяла на светлината на телефона, а после да ти е попаднала под ръката и да си я сложила.

# 100
А гласовете в село Шишенци, което се води за супер страховито село (не съм посещавала) и се чуват вън гласовете, това какво е ? Не всички неща имат обяснение..
Филмът ,,Време разделно'', дупката в която никой не е слизал и от която никой не е излязъл жив.Постоянните викове и стенания...Венецианеца, който не можа да мигне цяла нощ, не бе свикнл но хората от конака бяха свикнали.За мен това са духовете на хора, които не са приели Бога, лично мнение !

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 19:26 от s-d-s

# 101
Случка от преди минута. Вече на сто процента вярвам, че котките преминават от измерение в измерение! Имаме у дома женска котка, която е винаги около нас. Но ни направи впечатление, че от двайсетина минути някъде се покри..няма я. Викаме я, търсим я..не! Ни следа от нея. Взех пакета с храната и го разтръсках. Чухме туп и мъъър, и тя вече беше в краката ми...от нищото..Умилкваща се за храна. От къде скочи...и къде беше докато я търсихме..не знам! Просто се появи пред мен в момента в който изшумолях с храната и!  🤭😃😺

# 102
Е, те наистина са изключително бързи и безшумни. Дори моето куче, което е по-бавно от котка, се появяваше на второто почукване на варено яйце в плота  преди да го обеля - много обичаше варени яйца и се появяваше светкавично от спалня през коридор и две стаи до кухнята. На третото почукване вече беше изправена на задни крака, подпряна на плота и чакаше яйцето.  
С нея съм брала веднъж срам, ама добре, че имах време да сменя съдовете от масата - изяде всички маслини от салатата на гостите, докато ги посрещаме. Ама и аз действах светкавично и имах още много салата...

# 103
Е, те наистина са изключително бързи и безшумни. Дори моето куче, което е по-бавно от котка, се появяваше на второто почукване на варено яйце в плота  преди да го обеля - много обичаше варени яйца и се появяваше светкавично от спалня през коридор и две стаи до кухнята. На третото почукване вече беше изправена на задни крака, подпряна на плота и чакаше яйцето.  
С нея съм брала веднъж срам, ама добре, че имах време да сменя съдовете от масата - изяде всички маслини от салатата на гостите, докато ги посрещаме. Ама и аз действах светкавично и имах още много салата...
Голяма специалистка и кулинарна ценителка е вашето кученце♥️
Да, така е доста са бързи и тихи маците🤣 Но този път ме смая..сякаш скочи от невидимо място в краката ми. На секундата щом хванах пакета с храна🤣
Старият котарак, който живея с нас 20 години също ме е изумявал. Една вечер простирах пране на терасата. Той много обичаше да излиза с мен на балкона. Прострях и се прибрах. Вече стана време да лягаме и аз реших да видя дали не е останал затворен на терасата. Тръгнах на там, но го видях, котарака в коридора, точно срещу мен и се върнах в спалнята и си легнах. Сутринта, намерих котарака на терасата..затворен. Цяла нощ е бил там, а съм напълно сигурна, че вечерта го видях в коридора 🙀😺

# 104
Случайно попадам на тази тема(явно има защо) 🙂
Ще разкажа накратко:
Имам син на 6г.,който много искаше да има братче или сестриче,другият месец очакваме момиченце.
Бременността ми е рискова и трудна,когато разбрах че съм бременна,реших да не споделяме веднага на сина ми,защото бях сигурна че на целия свят ще каже.
Но ...бях бременна вече,той не знаеше още и една вечер си лежим,и ми казва:"мамо,ако имам сестричка ще се казва ...... ",като нито има такава позната с това име,нито в градината има такова дете,просто никъде около него.
Замислих се,на мен ми хареса,и без това щях да се чудя за име,защото няма да кръщавам на никой.
Приспах вечерта и на другия ден се сещам,че моята леля (сестрата на майка ми) се казва така,тя живее в Украйна,с нея се виждаме много рядко,нямаме и връзка по телефона,просто езика ни е бариера...
Но после се сетих,че като бях малка и съм ходила там на всички деца разказвах,как имам две майки,една в Украйна и една в България,не знам защо така я приемах,ние много се обичаме с нея,просто не контактуваме често.
И на мен много ми харесва името,звучи ми и добре,и като цяло няма да е кръстено на никой,но ще излезе така че е на леля ми все едно, много се чудя какво да правя,но пък детето за да ми го каже мисля си има причина 🤔

Общи условия

Активация на акаунт