Случи ми се нещо странно - 31

• 59 495
  • 586
  •   1
Отговори
# 525
Ние малко излязохме в офтопик, но ми прави впечатление, че дори в новината са използвали думата "мистерия". Младо момче загива на равен терен, който му е добре познат.

Това като го прочетох на планина отивам вече само с група и то голяма.

Може да му е станало лошо и да е паднал да речем, да е имал неподозирано заболяване и пр. Но пък тогава как да обясня моя сън, който още не ми дава мира за същата планина вече не знам как да го тълкувам.

Не знам какво символизира сънят ми. Да си призная аз повече вярвам на чувствата, които един сън остава у нас, от колкото на тълкуването на конкретни символи. Досега не ми се е случвало толкова време след един съм още да ми се обръща стомаха и да ми настръхва кожата само като си помисля за сънуваното място.

Тези физически реакции според мен са вид предупреждение, че там има отрицателна енергия и на мен ми е достатъчно това чувство за да не отида отново там.

Ако има хора с някакви дарби да усещат ето я точната пътека от съня ми: https://www.google.com/maps/@42.6051025,23.4073735,3a,75y,357.55 … MDSoASAFQAw%3D%3D

По-равни терени има доста по на изток. Иначе наскоро бях в едно софийско село до гора, но до Стара планина и там не усетих нищо като от съня ми.

# 526
  • Варна
 Нямаше ли по-свежа, лятна снимка ?  Аз, честно, потръпнах ...

# 527
Нищо й няма на пътечката според мен - като всяка друга е.
 Пеева, вие като сте се ширнали на онова ми ти море, и ви се вижда тясно в горите, ама на нас не ни прави впечатление Simple Smile

# 528
  • Варна
 Ай, ся, Кубратова, мила, да нь'и завиждете, а? Simple Smile Ми, височко си е, тясна, парапеД нема, влажно, тъкмо да са 'хлъзне нЕкой  и...

# 529
Завиждам и още как, Пеева! Да си го кажа...Simple Smile
Ама не ми олекна...
Много е субективно това с усещанията. Аз имах неприятно, да не кажа до ужас, усещане в мазето на родната ми къща, при това без обективна причина или някакъв случай, с който да асоциирам такова чувство - бях вече омъжена от години и пак не влизах там сама, та ММ ме водеше, ако ми трябва нещо.
Преодолях го, сега там си държа бурканчетата със сладко и току притичвам до тях Stuck Out Tongue Winking Eye

# 530
За мен непоносими са Мелник и Рупите. Никак не ми е приятна енергията там

# 531
Само ако имаше как човек да знае предварително кои градове и местности, а и микро локации са отрицателни за него лично и щеше да може да ги избягва. Аз дори усещам различна енергия в две различни улици в един и същи квартал понякога. Отделно над това всеки квартал си има своя вибрация сякаш, градът също, областта.
Не знам защо и как, дали има земни пластове, почви ли или друго, към което сме по-благоразположени. Науката още не може да обясни енергията на местата и конкретното й различно влияние върху един човек. Малко е като както си падаме с някои хора от пръв поглед, а с други се отблъскваме.
Астрологията се опитва, но има много неща, които не може да види и предвиди. Според нея трябва да се чувстваш еднакво в два близки града или съседни области на различни държави само защото са едни до други, но по личен опит не е така.

# 532
За мен непоносими са Мелник и Рупите. Никак не ми е приятна енергията там

Рупите и на мен ми действат отрицателно. Ходила съм и като ученичка и като по-голяма…ами тц категорично усещам нещо, натежава ми там, пастоянно нащрек.

# 533
  • Sofia
Taя тема пак се е завъртяла около оста си и е станала лична драма.

# 534
Явно без малко драма не можем да поддържаме въртенето 🙃

# 535
  • София
(Откакто дронове всякакви полетяха ежечасно от долу до Седмото небе, вече има готово обяснение за всяко НЛО. Извън шегата - няма да оставя случката за "онази" древно-извънземна тема.)
Хайде да завъртя малко тукашната тема - не ми се случи на мен, но е достатъчно странно и стряскащо. Въпреки разните статистики, незнайно е кога и на кого може да се случи...
Та, нека драматизираме (ако ви се ще) някое и друго мнение - АКО вие бяхте в самолета на този полет?
Мистериозен обект счупи стъклото на самолет в САЩ на 11 км височина
https://webcafe.bg/international/misteriozen-obekt-schupi-staklo … km-visochina.html

# 536
  • при късмета
Довечера и комета ще се вижда. Да не помисли някой, че само за него е представлението

# 537
Довечера и комета ще се вижда. Да не помисли някой, че само за него е представлението
Хахаха
Това ще са тези, заради които вали дъжд, понеже си били облекли нови дрехи Grinning

# 538
Мистериозният обект е бил метеорологичен балон. Признато от фирмата собственик. Не знам как се моткат точно на височините на полетите, но да приемем, че е изключение.

# 539
Интересно нещо, което ми се случва от 3 месеца насам е, че постоянно виждам 2-ки - на часовника, номер на кабинети, на коли, случайно на много места. Запознах се с определен човек на 2.08 и откакто го познавам виждам тези 2-ки навсякъде. Интересното е, че разликата между моя и неговия рожден ден е точно 2 месеца и 2 дни. Има ли някой предположение дали това означава нещо?

Общи условия

Активация на акаунт