Отговори
# 15
  • Out of the Mix
То бива липса на самосъхранение и себеуважение, но такова чудо е повече от абсурд.
Очаквай скоро Алопеция ареата, Себореен дерматит, Псориазис, и всякакви автоимунни заболявания, сърбежи, оплешивяване, преждевременно побеляване на коса.
Тая как не ти е докарала импотентност не знам. На мен да ми се е вталил. Или то от "адреналина" рипа ли рипа червеят.
Пращаш я при майка й да я превъзпита отново.

# 16
При връзка на 2-3 месеца, независимо дали токсична или прекрасна, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се ползват предпазни средства и от двамата! Твоята задача е да си наденеш презерватив, а нейната - ако не пие хапчета или не ползва други средства - да си следи цикъла и при съмнение за фал да пие хапче "след". Да се прави необезопасен секс и да се допусне бременност при толкова кратка възраст е несериозно и безотговорно.

Друг е въпросът при "скандали вечни, терор унищожителен, унижения феноменални спрямо мен" как изобщо човек има желание за секс, но аз мазохизмът никога не съм го разбирала, и явно затова.

Нищо не се разбира от писанията ти, всъщност, така че съвет не мога да дам, освен - опитай се да отсяваш важното и маловажното, и да се изразяваш по-сбито. Това хем дълго, хем неясно писание, е мъка, и не съм сигурна колко човека ще го прочетат изобщо.

Нищо не разбрах. За какво се карате постоянно не става ясно. Изкара я някаква луда, която си забременил, и ти не знаеш защо. А себе си - най-големия мухльо и  мазохист.  Напълно невинна жертва на душевно болна жена. Може, но от нас какво искаш?
Жената да се лекува, а ти ще плащаш издръжка и ще се грижиш за детето, колкото съдът ти определи.

Чудесно обобщение.

# 17
  • Далечният изток
Аууу голяма мъка...
Сто пъти написа терор, тормоз, токсичност, обиди, а от друга страна ти колко си добър и как плащаш всичко, и в крайна сметка нищо не каза.
Като не ти допада отношението към теб, що продължаваш да се вреш там?! Обичал я бил... И какво точно ѝ обичаш, ако действително е такава, каквато я описваш? И какво има да ревеш?! Тя те обижда, ти почваш да плачеш... Много мъжко поведение, да.
Не те съветвам като Невена да ѝ биеш 5 шамара, това е абсурдно, но поне застани като мъж и постави граници, какво е това?! Ако смяташ да продължаваш с нея де. Иначе приключвай. Така или иначе това дете ще страда, без значение дали ще живее само с майка си и ще го размятате насам натам, или ще живее с двамата си родители в скандали и отровна среда.
Горкото дете, друго не знам какво да кажа по темата...

# 18
Признайте си детето,грижете се за него според определеното от съде.а и не се мъчете повече.

# 19
Ама той нашия човек и на рев ли го удря? Още по жалка картинка е цялата му история.

# 20
Бе тя му вика, че е боклук и курвар, а той не може да спре да реве и не спи от мъка.
И двамата не са у ред с главата.

# 21
На всичкото отгоре постоянно пише че я обича.

# 22
Няма как една връзка да е токсична, ако и двамата не са такива. Емоционално стабилен мъж не би се хванал с истеричка, параноичка и патологична ревнивка. След първия скандал може да правят страстен секс, ама след втория скандал вече ще е избягал и блокирал номера й. Ти, авторе, си се зарибил по драмата. Хем те тормози, хем си се вкопчил в нея. Пожелавам ти да подобриш душевното си състояние и самочувствието си и здрави нерви оттук нататък, защото имаш общо дете с тази жена и животът ти няма да е лесен следващите 18 години.

# 23
  • София
На всичкото отгоре постоянно пише че я обича.
Първата дет му е пуснала.

# 24
  • Paris, France
Не те съветвам като Невена да ѝ биеш 5 шамара, това е абсурдно, но поне застани като мъж и постави граници, какво е това?!

Аааа, не го съветвам да бие шамари. Само обясних, че ако досега е все шамаросвана, може да си го търси. Има и такива.

Аз съм против всякакво насилие и крясъци и даже и децата ми не съм шамаросвала никога. 

Моят съвет е да не я допуска повече в дома си под никакъв предлог. Също да и обясни, че връзката е счупена на 1 милион парчета и не вижда смисъл да ги лепи до второто пришествие.

Той е влюбен в нея и затова му е трудно. Аз не бих седяла. Не обичам драми и някой да ме излага с ревността си. Тя вероятно е

Първата дет му е пуснала.

# 25
Горкото дете при такива родители.

# 26
Тука половината дето нападате явно ви е много лесно без да сте попаднали в подобна ситуация. Грешка направих, че изобщо поисках съвет тук като явно всички са специалисти по всичко. И в случай, че има значение аз съм на 25, а тя на 23 години. И не, не съм ревал само както го изкарвате тука алфа мъжкарите, стоял съм като мъж и многократно съм заявявал твърдо позицията си и всичко останало по абсолютно всякакви всевъзможни начини за които се сетите, но не разбира и не приема нито с добро, нито с лошо, опитал съм всякак. И не е първата, която ми е пуснала, не знам какви глупости говорите тука половината. Просто когато на човек вече не му издържат емоциите рано или късно ще е сринат. Правите се тука на морални разбирачи ама масово нападате, а кой знае на половината каква помия е животът ви и не смеете да излезете от вас и сте смазани от пречки и спънки в живота, но както и да е... Все тая, успех на всички и продължавайте да си бъдете специалисти и да нападате хората, които имат нужда от помощ, но не забравяйте, че рано или късно и на вас ще ви се наложи и ще попаднете в същата ситуация да сте нападнати от псевдо разбирачи когато поискате съвет. Или пък може би сте твърде умни и вие сте застраховани от подобни ситуации като моята във вашия живот и при вас е невъзможно да се случи? И естествено, че сме се обичали - това, че е такава не означава, че се е случвало на всяка секунда и половината го изкарвате все едно аз съм лудия и токсичния едва ли не и съм си заслужавал да бъда смазан и погубен от подобна жена и това съм заслужавал, що за глупости изписахте половината? А това за шамарите пък беше още по-брутално и селяндурско, не бих го направил, макар да ме е предизвиквала многократно.

# 27
Не се връзвай толкова. Много точно го каза, че тук сред жените е пълно с алфа-мъжкари. Толкова алфа-мъжкарки, че си позволяват да обиждат на "жена". Просто някои още си живеят преди век-два и смятат, че мъжете не трябва да показват емоции. Обаче трябва, и е нормално!
Иначе аз си написах мнението какво трябва да направиш. И непоискано, какво е трябвало да си направил (презервативи). Решението е твое. Успех!

# 28
  • Далечният изток
Ама, сладурче, ти питаш Grinning
Трябва да си готов на всякакви отговори. Някои е нормално да те подкрепят, други не. Ти искаш сега тук всички вкупом да започнем да те съжаляваме, че си мил и добричък, и да плюем бременната, дето те тормози?
Е, няма как да стане.
Много си мъничък още, в смисъл нямаш опит и не знаеш какво да правиш. Чети внимателно какво ти пишат хора с опит тук. Знам, че първоначално ще скочиш да се защитаваш, защото си мислиш, че някой те напада. Не, просто гледни точки на хора, които са странични и не са обременени от емоции и чувства.
Помисли!

# 29
Както сам си усетил, това не е здрава и здравословна връзка. Тя има емоционален проблем като минимум, а може и нещо психическо да има. Нужно е да я види психолог, но няма как да стане без нейно съгласие. Само, че в тази връзка ти си в доста мазохистична позиция и накрая и ти ще се сринеш психически. В добавка и хормоните от бременността. Човече, ако приятелка ти продължава така как ще й повериш бебе? А неговото емоционално и психично здраве?
Търси помощ и за двама ви като двойка, и за нея отделно.

Общи условия

Активация на акаунт