Booking.com – 11

• 50 104
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
Леърн Уитфън 706068, имате ли такъв имейл за потвърждение на очакван кешбек?
Скрит текст:
Не, но на предната резервация също нямах, но информацията я има в профила като "Предстоящи награди''.

# 451
  • На планетата Земя
Здравейте! Чудя се за следното - направила съм резервации за хотели в Китай през линк на виза. Тези от вас, които са били, знаят, че на места плащането минава само с alipay или wechat, има моменти, когато с нашите карти не се получава. Та, ако не стане с картата и трябва да мина през някое от горните приложения, независимо, че ще са линкнати към картата ми, може би няма да ми отчете бонуса? Правилно ли разсъждавам?

# 452
Приятел с който бях настанен в чужбина, преживя сериозен инцидент и беше в  болницата, благодарение на неизправност в апартамента. Как поне да си поискаме парите?

# 453
  • На планетата Земя
Пишете/обадете се на букинг и ги попитайте какви документи ще са им необходими. Дали ще е протокол от болница, някакъв протокол, нещо, което ще покаже, че инцидентът е в резултат от нещо неизправно в хотела. Сложна ситуация.

# 454
  • София
Здравейте! Ще се радвам ако някой ми изпрати свободен код на лично съобщение. Blush

# 455
  • София
Здравейте! Чудя се за следното - направила съм резервации за хотели в Китай през линк на виза. Тези от вас, които са били, знаят, че на места плащането минава само с alipay или wechat, има моменти, когато с нашите карти не се получава. Та, ако не стане с картата и трябва да мина през някое от горните приложения, независимо, че ще са линкнати към картата ми, може би няма да ми отчете бонуса? Правилно ли разсъждавам?
Доста големи хотели в Китай предлагат и плащане с познатите ни карти - Виза и Мастеркард.
Провери какви методи за плащане са обявени за конкретните места.
Букинг не е най-популярната платформа там. Цените в Трип почти винаги бяха по-ниски.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 16:23 от Eiger

# 456
  • На планетата Земя
Eiger, благодаря ти. Питах директно няколко хотела, видях им и в описанието, би трябвало всички да приемат виза.
Минавала съм и през trip да сравнявам цени, отдавна са ми резервациите, по-добри бяха букингските, затова останах на тях.

# 457
  • СОФИЯ
Здравейте, момичета.
Имам два въпроса. Направих резервация в букинг и програмата беше съвместно с турските авиолинии. Точките от турските авиолинии си ги получих в портфейла на авиокомпанията, но от точките от букинг, така и не стигнаха в портфейла ми. Разбира се хотела сме ползвали и мина доста време, почти 2месеца. Дали сте наясно с процедурата.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 08:33 от Tatti

# 458
Аз мисля, че е или едното, или другото. Не може да има две намаления едновременно. Или кешбек към портфейла, или по съвместната линия с авиокомпания или друга фирма (в чийто сайт после идват точките). Примерно при влизане в букинг през уизеър има опция само за клиентския номер на Уиз и после кредитите идват там след 64 дни, няма и кешбек към портфейла на букинг в същото време.

# 459
  • СОФИЯ
diziler, не съм се възползвала от кешбек в букинг, а само трябваше точки да ми добавят в портфейла на турците.

# 460
Не знам, пробвай да им звъннеш в софийския или варненския офис и да питаш. Заети са, защото нонстоп имат хора на гишето, дано ти вдигнат и ти съдействат. Ако искаш, пиши и в темата на Turkish Airlines

# 461
  • СОФИЯ
diziler, благодаря, ще я разгледам. 

# 462
Какъв беше случая с онези места за настаняване, които обявяват много ниска цена, но трябва предварително да отговориш на няколко въпроса - Каква е причината за пътуването и по кое време се очаква да пристигнеш.
Изпратих отговори и ми изписа, цената не е крайна и може да се промени в зависимост от това как прецени хоста, чак след това, мога да направя резервация. Rolling Eyes
Мисля, че бяхте обсъждали този процес, но при някой бил ли е успешен. За Италия става въпрос.

# 463
  • София
Какъв беше случая с онези места за настаняване, които обявяват много ниска цена, но трябва предварително да отговориш на няколко въпроса - Каква е причината за пътуването и по кое време се очаква да пристигнеш.
Изпратих отговори и ми изписа, цената не е крайна и може да се промени в зависимост от това как прецени хоста, чак след това, мога да направя резервация. Rolling Eyes
Мисля, че бяхте обсъждали този процес, но при някой бил ли е успешен. За Италия става въпрос.
В момента чакам такъв отговор от една гъркиня. Не знам дали ще я дочакаме или довечера ще резервираме нещо друго. Миналата година писахме на две места в Ница, но отговор не получихме. Simple Smile

# 464
Здравейте, момичета.
Имам два въпроса. Направих резервация в букинг и програмата беше съвместно с турските авиолинии. Точките от турските авиолинии си ги получих в портфейла на авиокомпанията, но от точките от букинг, така и не стигнаха в портфейла ми. Разбира се хотела сме ползвали и мина доста време, почти 2месеца. Дали сте наясно с процедурата.

Понякога отнема много време, няма нищо общо с точките от полетите. И общо взето ще си прехвърлят топката коя от двете страни се бави...

Общи условия

Активация на акаунт