Booking.com – 11

• 50 102
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • Sofia
Не искам да те разочаровам, но ако в "Pending rewards" няма нищо, не се очаква да получиш кредити.

Веднага след като си направила резервацията (когато и да е било това), получила ли си e-mail от Booking, озаглавен "Have a great trip! Here's how to get your reward"?
Ако кодът, който си приложила, е бил правилно използван за тази конкретна резервация, би трябвало периодично да получаваш e-mail-и от платформата, във връзка с наградата ти.

Явно много хора не са запознати с този процес.

# 706
  • Велико Търново
Не искам да те разочаровам, но ако в "Pending rewards" няма нищо, не се очаква да получиш кредити.

Веднага след като си направила резервацията (когато и да е било това), получила ли си e-mail от Booking, озаглавен "Have a great trip! Here's how to get your reward"?
Ако кодът, който си приложила, е бил правилно използван за тази конкретна резервация, би трябвало периодично да получаваш e-mail-и от платформата, във връзка с наградата ти.

Явно много хора не са запознати с този процес.
Не помня какво съм правила, резервацията беше отдавна, но май код не съм прилагала. Мислех, че автоматично след осъществяване на резервацията кредитът ще влезе.

# 707
  • Sofia
Е, откъде почнахме, та докъде стигнахме. Simple Smile

Аз затова казвам, че винаги е добре първо да се питат уточняващи въпроси.

За трупане на кредити се ползват кодове, като към всяка резервация има поле за въвеждането на такъв. Без да се въведе код, няма никакъв cashback.

# 708
Кредит не се получава за всяка резервация, а само с ползване на код.

# 709
  • Велико Търново
Да, зная, че не се получава за всяка резервация, но останах с впечатлението, че като имах код за тази, то той се прилага автоматично.
Поне ще зная за следващ път.
Благодаря ви още веднъж! 😊

# 710
Аа ей така кажи - трябва да го въведеш ръчно в съответното поле на втора стъпка от резервацията, където се въвеждат детайли да банковата карта и подобни неща.

# 711
  • Sofia
Да, зная, че не се получава за всяка резервация, но останах с впечатлението, че като имах код за тази, то той се прилага автоматично.

От предишното ти мнение останах с впечатлението, че до момента не си знаела за съществуването на кодове. Сега друго пишеш. Simple Smile

# 712
  • Велико Търново

От предишното ти мнение останах с впечатлението, че до момента не си знаела за съществуването на кодове. Сега друго пишеш. Simple Smile
В как да не съм знаела като си "чаках" кредитите си преди малко.

# 713
  • Sofia
Ами, виж какво сме ти отговорили в постове #707 и #708. И аз, и другата потребителката така сме те разбрали първоначално. 🤷‍♀️

# 714
  • Велико Търново
Ами, виж какво сме ти отговорили в постове #707 и #708. И аз, и другата потребителката така сме те разбрали първоначално. 🤷‍♀️
В някои платформи кодът се прилага автоматично. За пръв път правя резервация, която трябваше да е с код и не съм погледнала, че трябва да го въдеда ръчно. Ако това е въпросът...
Благодаря за отделеното време! Лека вечер!

# 715
  • Berlin
Все ми се струва, че резервации може да се правят и без код.

# 716
  • София
Разбира се, че могат.
Но когато имаш скъпа резервация, поне малко от цената намаляваш.
Когато и пътуваш повечко се събират прилични суми и можеш да ги вложиш в ново пътуване.

# 717
  • Berlin
Eiger, благодаря за обяснението, много полезна информация!

# 718
Разбира се, че могат.
Но когато имаш скъпа резервация, поне малко от цената намаляваш.
Когато и пътуваш повечко се събират прилични суми и можеш да ги вложиш в ново пътуване.

Абсолютно съм съгласна с eiger! 🤗

# 719
Аз като нямам код, ползвам линка на Уиз, да не е съвсем без хич.

Общи условия

Активация на акаунт