Booking.com – 11

• 50 902
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
От моето място за настаняване ми потвърдиха, че е скам. Искам да сигнализирам и на Букинг, въпреки че предполагам, че те са наясно. Техният съпорт има ли директен имейл, на който мога да пиша?

# 121
От моето място за настаняване ми потвърдиха, че е скам. Искам да сигнализирам и на Букинг, въпреки че предполагам, че те са наясно. Техният съпорт има ли директен имейл, на който мога да пиша?
През чата в приложението, и аз ще пиша, но в почивни дни няма смисъл. Имейл ако намериш, моля да споделиш. Но е много тегава комуникацията с тях, направо от умрял писмо да чакаш…

# 122
Някой знае ли начин да се пише на място за настаняване без да си резервирал?

Чрез опцията "Ask a question" – налична е в десктоп версията; не знам дали нещата седят по същия начин в приложението. Simple Smile
През мобилната версия не излиза за съжаление, но благодаря за информацията. Ще го имам предвид.

колко съм гледала ако знаете..., и сега пак търсих, търсих(след като вече знам, че ИМА)... намерих го само с *търсене* в страницата..., явно някак съм го игнорирала... Много благодаря!

# 123
Здравейте !
Ще бъда благодарна за отговор. Ще пътуваме през май месец 2 приятелски семейства. Съпругът в другото семейство вече е  направил резервация  на нощувки. Аз имам кредити за пътуване  и се чудя как  е възможно да ги ползваме при плащането. Може би е необходимо той да откаже резервацията и аз да я направя отново, за да ползвам кредитите? В този случай ме притеснява, че не зная кога се появява отново мястото като свободно, а е и възможно да го "изпуснем".

# 124
  • На планетата Земя
Ако резервираното от другото семейство място е единствено, само това е вариантът. Сядате "един до друг", ти се подготвяш с търсачката, той канселира, ти веднага букваш. Няма проблем.

Друг вариант, за който се сещам - да ти изпрати номера и пина на резервацията, опитваш да си я приобщиш от твоя профил, ако я видиш в списъка си, проверяваш в полето за плащане дали има вариант за ползване на wallet.

# 125
Ако резервираното от другото семейство място е единствено, само това е вариантът. Сядате "един дро друг", ти се подготвяш с търсачката, той канселира, ти веднага букваш. Няма проблем.

Друг вариант, за който се сещам - да ти изпрати номера и пина на резервацията, опитваш да си я приобщиш от твоя профил, ако я видиш в списъка си, проверяваш в полето за плащане дали има вариант за ползване на wallet.
Много благодаря!

# 126
В тази врътка има известен риск цената да се е променила, след като се анулира, но това няма как да се знае. Вижте дали човекът е ползвал някакви отстъпки, това се вижда в потвърждението. И друго- май не винаги можеше да се плаща с кредити.

# 127
  • София
Няма да ви се покаже наличен хотелът веднага, да не се стряскате, но до няколко минути ще се обнови. Понеже аз като го правих преди известно време, се притесних. 😀

# 128
  • На планетата Земя
Аз съм правила тази гимнастика само веднъж, появи се веднага, но зависи и от мястото за настаняване. Може да са си заложили някакъв чек преди отново да излезе налично (да не се пуска автоматично).

За цените - има го този момент, вижте за сверка същия брой нощувки на други близки налични  дати.

# 129
  • Sofia
За мен подобна маневра е рискова. Запазете си кредитите за друга резервация.

# 130
  • Berlin
Да, аз не бих си играла, освен ако утре не изтичат кредитите и не са 20лв (да речем).

# 131
Ако човекът е резервирал с безплатна анулация, може от Вашия профил да резервирате същите дати (ако позволява) и след това той да анулира резервацията. По-малък риск е, но зависи дали хотелът позволява резервация за същите дати.

# 132
  • София
И още нещо ако решите тези гимнастики - проверете дали мястото приема плащания с кредити. Вероятно сте проверили, де, но не пречи да се изговори.

# 133
  • София
Тези кодове всички ли са за над 200лв? Не съм обръщала внимание досега.

# 134
  • София
Понякога са над 100лв.

Общи условия

Активация на акаунт