Booking.com – 11

• 50 108
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Не се разбира ясно от написаното, сумата платена ли е или само е била блокирана (преавторизация)?
Ако е платено, резултира в банкирането.

Кой я е "дръпнал", хотела или Букинг?

Грешки се случват.

Дръпната е от Букинг, а е платено на място в хотела .
Т.е. два пъти таксуване
И към банката ли да се обърнем ? Или само към букинг?
За първи път ми се случва такова нещо...

Принципно първо пробвайте да се разберете с Букинг, ако нищо не стане, тогава оспорване в банката.

# 691
  • София
На мен ми се е случвало в Австрия, бях писала тук в темата. Резервация през Букинг, изтеглени пари в часа, в който започва официално настаняването в хотела - примерно 14 ч. Тръгваме си на другия ден и аз им връщам ключа и казвам довиждане и те “ама чакайте не сте платили”. Показвам им имейла от Букинг, който съм получила след плащането, показвам им смс от банката, че предния ден съм платила сумата и те започват да ми носят вода от 10 кладенеца, че не съм платила. Пак им показвам от имейла фактурата и плащането - не, в Долна/ Ниска Австрия се плащало при напускане. Казах, че няма да платя повече нито стотинка и се започна - може ли да ни препратите имейла с фактурата и плащането, а може ли да си снимаме картата, неделя е нямало кой да им провери в системата дали се води платено. Казах им ето ви всички документи, но аз съм платила и два пъти няма да платя, пък да търся Михаля после и си тръгнах. След 2-3 дни им пиша намерихте ли си плащането - отговарят ми да и нито се извиниха, нито нищо, е аз повече не искам да чуя за тях и понеже често наминавам в района, пропускам ги с удоволствие.

# 692
  • София
Свържете се сBooking и паралелно си пуснете claim в банката. Аз станах жертва  на измама през Booking, те само си тупаха топката и нищо не направиха месеци наред. Чакаха просто да оспоря през банката. Така и стана - върнах си парите по този начин. Има срокояе за оспорване през банка, така че не чакайте повече от няколко дни Booking.

# 693
  • София
Mädche, задължително първо се свържете с Букинг.
Дори и за оспорване на транзакцията ще искат да знаят какво е направил Букинг по въпроса.
Има срок за оспорването, но вярвам с Букнг бързо ще проверите какво става. Задължително им кажете, че ще оспорите транзакцията. При мен това винаги върши работа(не пиша конкретно за Букинг).

# 694
Mädche, задължително първо се свържете с Букинг.
Дори и за оспорване на транзакцията ще искат да знаят какво е направил Букинг по въпроса.
Има срок за оспорването, но вярвам с Букнг бързо ще проверите какво става. Задължително им кажете, че ще оспорите транзакцията. При мен това винаги върши работа(не пиша конкретно за Букинг).
А как се свързахте с букинг? Искам да е официална кореспонденция, а не обаждане.
Благодаря

# 695
  • София
...
А как се свързахте с букинг? Искам да е официална кореспонденция, а не обаждане.
Благодаря
Влезте в конкретна резервация и следвайте стъпките, по които искате да пишете.
С Букиг само по телефон съм говорила аз.

# 696
там в contact us има и писмена връзка, не помня мейл или форма за попълване беше
по телефона със сигурност не чакаш дни и седмици, за дребни неща, които могат да бъдат решени веднага

# 697
  • Велико Търново
Здравейте! Влизам пак с въпрос и се извинявам ако е коментирано, но не следя темата. След колко време се появява кредит от 10% след осъществна почивка?

# 698
Mädche, да кажеш после какво е развитието.
Видяхте ли новина от днес за групово дело срещу букинг от хотелиери? https://clubz.bg/164452

# 699
  • Sofia
Влизам пак с въпрос и се извинявам ако е коментирано, но не следя темата. След колко време се появява кредит от 10% след осъществна почивка?

Сумата видима ли е в "Pending rewards"? Първо това трябва да се уточни. Simple Smile

# 700
  • София
Здравейте! Влизам пак с въпрос и се извинявам ако е коментирано, но не следя темата. След колко време се появява кредит от 10% след осъществна почивка?
Горе-долу 10-14 дни. Но официалният срок е значително по-дълъг ( не съм сигурен, но сякаш беше 40 дни ).

# 701
  • София
Горе-долу 10-14 дни. Но официалният срок е значително по-дълъг ( не съм сигурен, но сякаш беше 40 дни ).

При мен досега са се появявали след 14 дни.

# 702
  • Велико Търново
Влизам пак с въпрос и се извинявам ако е коментирано, но не следя темата. След колко време се появява кредит от 10% след осъществна почивка?

Сумата видима ли е в "Pending rewards"? Първо това трябва да се уточни. Simple Smile
Ако е това - не се вижда нищо..

# 703
  • Sofia
"В процес на обработка" са "Pending rewards", които аз визирах.

# 704
  • Велико Търново
"В процес на обработка" са "Pending rewards", които аз визирах.
И там няма нищо, но видях, че пише от 14 до 60 работни дни ще отнеме.
Благодаря на всички, включили се, за съдействието!😊

Общи условия

Активация на акаунт