Отговори
# 360
Явно и бременна Сейран няма да има.Такова разтягане Суна-Айшен.Скука.Чакам в понеделник "Далечен град".Главните герои може да не са като Мерт и Афра,но там въобще не ги "забравят" и всички драми са интересни.Изгледах всички 13 серии и едно място не съм превъртяла.

# 361
Аман бе, писна ни от Суна, Аби, истерията на Есме, сега в добавка и Айшен.
То продължителни сцени в болници на второстепенните герои, а за сериозното лечение на Сейран и простреляния Ферит, бегли загатвания.
Колко се изхитриха с фраговете да ни показват ГГ и ни залъгват с присъствието им.
В ютуб е много символично гледането онлайн. Не знам какъв ще е рейтинга.

# 362
  • Пловдив
До тук - Поредния скучен епизод с безкрайната драма на Суна, Абидин, Айшен и Есме:rage: Дано Ферит най-накрая сподели със Сейран за греходната нощ и тази мъка да се свършва.
Дано с този свърши драмата на новите ГГ

# 363
Толкова скучен епизод не сме гледали. Този ще напусне, онзи също, но си стоят.
Първо Есме, след това Айшен. По едно време щяхме да се сбогуваме и със Суна, пък тя стана ГГ.

Видяхме само една прегръдка на нашите и стига.

# 364
А толкова малко трябва да направят, за да сме щастливи.

# 365
Направи ли ви впечатление, че когато Ферит тръгна към имението бе седнал на волана, после по пътя се бяха разменили с Дженгиз, Тръгнаха си от имението тримата със Сейран, но по пътя загубиха Дженгиз. Суна и Аби вечерта в леглото - първо бяха Аби от ляво, Суна отдясно, следващия кадър обратно.

Какво се случва?????

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 22:58 от ani.zaiche

# 366
А Сейран стана главата на Шанлъ, веждите на Есме са “топ”, а за новите ГГ - пореден епизод за тях - пълно изместване на темата на сериала. Вместо бижута - ресторант, но така и не видях посетители в този ресторант, пълнеж да има.

# 367
По последна информация на 100 епизод ли трябва да свърши? Има ли шанс по-рано?

# 368
По последна информация на 100 епизод ли трябва да свърши? Има ли шанс по-рано?
И аз си помислих, че бързаме към финала. Мнооого пълнеж, липса на цел.

# 369
Заради едната целувка превърнаха Аби и Суна в ГГ. Толкова епизоди глупост до глупост.  Защо Айшен не изнудва Феро  ами само Суна.  И изобщо как ще докаже  , че е подслушала точно това. Коя дума ще е по-тежка , нейната  или тази на Феро и Суна. Нашите СЦ не са ли чували за великия прийом на отричането. На калъп да те хванат - отричаш !
Много ретроспекции с Халис . Да не го  изпращаме ?

# 370
Боже,разревах се на сцената със Сейран и Халис.

# 371
Тази сцена докосна, нещо което си струваше в серията. И пак за Сейран психопатите, няма край.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 22:27 от Blue`Sky

# 372
Боже,разревах се на сцената със Сейран и Халис.

И аз и аз!🥹

# 373
# 374
Точно се сбогуваме с Халис. Сигурно ще умре  в катастрофата.

Общи условия

Активация на акаунт